merak ediyorum cidden aynaya bakıp "ulan ne kadar zayıfım , kollarım 44 cm olsa hayatım çok farklı olurdu" demiyorlar mı? ben bazen sokakta yürürken, bi ayna beni zayıf gösterdiğidne bile moralim bozuluyor |
25 cm kolu olanlar rahatsız olmuyor mu

-
-
geçen ben böyle bir konu açtım o 25-26 cm kollarıyla beni linçlediler.
kız arkadaşımla aynı boyutta kolları var yüzsüz gibi klavyeden laf yetiştiriyorlar bide sonra çıkıp ben şöyle erkeğim böyle erkeğim hadi ordan hadi suntadan yapılma erkekler sizi gidi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7geçen ben böyle bir konu açtım o 25-26 cm kollarıyla beni linçlediler.
kız arkadaşımla aynı boyutta kolları var yüzsüz gibi klavyeden laf yetiştiriyorlar bide sonra çıkıp ben şöyle erkeğim böyle erkeğim hadi ordan hadi suntadan yapılma erkekler sizi gidi.
ben mesela 2 yıl öcne sporu bırakmıştım , 40 41 'e kadar düşmüştü
o zaman bile insanların saygısında azalma olduğunu hissetmiştim. 44 cm ile 40 cm arasında bile insanların davranışları farklı oluyor
ciddi anlamda zayıf olanlar ne yapıyor hiç aklım almıyor ya :D
-
Başkasının dış görüntüsünden sanane
-
benim o kadar büyük değil ama 25-26 hatta 30 cm falan kolları olanlar çok komik değil mi ? Mesela tokalaşırken kollarını kıracağımı sanıp korkuyorum. Mesela rüzgarlı havada onları görünce gidip yanlarına tutasım geliyor uçacaklar gibi bir izlenim seziyorum.
İddia ediyorum bilek güreşinde kızların çoğu bunlara avans verip yener.
ulan insan 2 dambıl alıp günde 15-20 kere indirip kaldırır hiç değilse. kol bu kol. her yerde lazım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7benim o kadar büyük değil ama 25-26 hatta 30 cm falan kolları olanlar çok komik değil mi ? Mesela tokalaşırken kollarını kıracağımı sanıp korkuyorum. Mesela rüzgarlı havada onları görünce gidip yanlarına tutasım geliyor uçacaklar gibi bir izlenim seziyorum.
İddia ediyorum bilek güreşinde kızların çoğu bunlara avans verip yener.
ulan insan 2 dambıl alıp günde 15-20 kere indirip kaldırır hiç değilse. kol bu kol. her yerde lazım.
aynen
self awareness 0 gerçekten bazı insanlarda
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBBaşkasının dış görüntüsünden sanane
soru sordum birader
rahatsız oluyorlar mı olmuyorlar mı :D
-
bazıları seviyordur hocam belki
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisibazıları seviyordur hocam belki
sanmam hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934Bsanmam hocam
Alıntıları Göster40-45 cm kolu fazla iri bulan ve hiç sevmeyen bir sürü insan var hocam. 25-30 cm kol seveni de illa ki vardır.
-
Diyorum hatta bütün gün bodybuilder resimlerine bakıp 31 çekiyorum keşke böyle olsam diye.
-
quote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi40-45 cm kolu fazla iri bulan ve hiç sevmeyen bir sürü insan var hocam. 25-30 cm kol seveni de illa ki vardır.
Alıntıları Göster45 cm kolu kimse itici bulmaz
tamamen biyoloji ile alakalı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: White DeathDiyorum hatta bütün gün bodybuilder resimlerine bakıp 31 çekiyorum keşke böyle olsam diye.
abartma birader
-
İyi boş yapmışsın 4 cm fark oldu diye kim ne gibi bi saygısızlık yaptı cidden merak ettim.Abartmakta üstünüze yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben diyorum bazen çok zayıfım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sende bigoreksiya var birader çok abartıyorsun bence bu işleri.
quote:
Orijinalden alıntı: Grasticeİyi boş yapmışsın 4 cm fark oldu diye kim ne gibi bi saygısızlık yaptı cidden merak ettim.Abartmakta üstünüze yok
biraz psikolojik olabilir ama cidden öyle
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B45 cm kolu kimse itici bulmaz
tamamen biyoloji ile alakalı.
Alıntıları Gösterbuluyor hocam. bulmaz demek bir şeyi değiştirmez. buluyor çünkü.
-
Koldaki yağ oranı ve kol uzunluğuda önemli ama, yoksa 45cm kolu olan full yağ teyzeler var.
quote:
Orijinalden alıntı: KavgaHatalıSollamadan
Koldaki yağ oranı ve kol uzunluğuda önemli ama, yoksa 45cm kolu olan full yağ teyzeler var.yağ oranı iyi
En Beğenilen Yanıtlar

İyi boş yapmışsın 4 cm fark oldu diye kim ne gibi bi saygısızlık yaptı cidden merak ettim.Abartmakta üstünüze yok |
geçen ben böyle bir konu açtım o 25-26 cm kollarıyla beni linçlediler. kız arkadaşımla aynı boyutta kolları var yüzsüz gibi klavyeden laf yetiştiriyorlar bide sonra çıkıp ben şöyle erkeğim böyle erkeğim hadi ordan hadi suntadan yapılma erkekler sizi gidi. |
Benzer içerikler
- sancaktepe"nin en iyi mahallesi
- mecidiyeköyden baltalimanı hastanesine nasıl gidilir
- ne sipariş versem
- ben yazmadıkça yazmıyor
- serçe parmakta 4 çizgi ne demek
- google çizimi
- tuvaletten solucan çıkması
- exxen filmleri
- ikinci el telefon alırken nelere dikkat edilmeli
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X