Şimdi Ara

25 -32 bine sedan aile aracı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar hepinize öncelikle iyi forumlar
    25 -32 bin arası bir bütçem var ve bu fiyatlar arasında sedan aile aracı almak istiyorum sizce hangi modeli almalıyım
    Volvo s40
    Honda accord
    Ford focus 2006
    Mazda 3 2005 2006 arası
    Opel vectra c kasa
    Renault laguna
    Aklımda düşündüklerim bunlar başka araba tavsiyesi olan ve bu fiyatlara alınabilecek En iyi araç tavsiyesi olan arkadaşlar bilgilendire bilirse sevinirim

Not :sene de 2 kere 700 800 km yol yapıcak yani uzun yolda beni uzmeyecek araç olması lazım zaten hıza bek ilgim yok rahatça 120 130 görsün yeter

Sanirim suanlik en yakın olduğum araç mazda 3 ve volvo s40 hem güvenli hemde çok fazla sorunu olmuyor diye biliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MezunDoktor -- 3 Nisan 2016; 10:44:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Laguna 2 lerde listeye eklenebilir.Bu fiyat aralığında hem makyajlı hem makyajsızları bulunur

Orijinalden alıntı: MezunDoktor

Yorumunuz için teşekkürler ama nedense lagunalar bana 1990 model kasaları çağrıştırıyor biraz. sanırım model tipi eskimemis araçlar bakıyorum (tabiki bu kişisel görüştür)

Göreceli bi durum tabiki ama donanım ve güvenlik bakımından yazdığınız araçlardan daha iyidir.Umarım gönlünüze göre bi araç bulursunuz

• gerçekten az km yapıyorsanız 2005-2006 accord da alabilirsiniz, uzun yol ağırlıklı binecekseniz benzinle bile üzmez yakıtta. model olarak çok yeni değil ama 2 lt vergi dezavantajı var diğerlerine göre. bunun dışında focus yazmışsınız zaten, 06'-07' makyajsız 1.6 tdci ghia alınabilir, bakımlı olur. atmosferik benzinli 06'-07' s40 da alınabilir, zaten s40 ile focus'taki ve mazda 3'teki motorlar ve altyapı -c1 platform- aynı temelli. aynı dizel motorlu bir önceki kasa 1.6 hdi c5 de olabilir. yukarıda denmiş zaten, makyajlı atmosferik laguna privilege var, 1.6 115 bg. son ikisi bayağı yumuşak, rahat otomobillerdir. uzun yolda yalıtım vs de işin içine ciddi oranda girince fark yaratırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 3 Nisan 2016; 6:31:45 >
  • Yorumunuz için teşekkürler yıllık kullanmam 6 7 bin km olur ve geçmez aslında aklımda s40 da vardı tanıdıklar s 40 ı zor satarsin dediklerini için sogudum ama hala mazda 3 s40 arası gidip gidip geliyorum araclari daha önce hiç kullanmadım sadece goruslerden yayarlaniyorum
    Aslında aradığım özellikler
    Bagaji ve ıci geniş olsun
    Rahat ve güvenlik ön planda olsun
    Hala mazda 3 ve s40 arası gidip geliyorum
    Siz olsaydınız benim özellik bakımından alacağınız araba ne olurdu Teşekkürler

yıllık 6-7 bin km gibi düşük bir miktarda ise kullanımınız, ben olsam vergi dert değilse 2 lt accord düşünürdüm. birçok ekstrasına rağmen fazla vergiye gerek yok derseniz de laguna veya s40 derim. neden derseniz rahatlık ve güvenlik demişsiniz, demek ki öyle çok ahım şahım performans falan gerekmiyor uzun yol yaptığınızda veya diğer zamanlarda. 1.6 atmosferik benzinli s40 da laguna da pek giden araçlar değil dizellerine göre, mazda3 de böyle tabi. lpg uyumları var, ben olsam takmazdım bu kadar kullanımda. laguna üst segment bir araç s40'a ve 3'e göre, makyajlı bir 2006 laguna 2 privilege harikulade donanıma ve konfora sahiptir, s40 kadar iyi yol tutmaz ama çok fark yok aralarında. s40, focus'a göre yumuşak bir araçtır misal, bu yüzden bir tık geridedir yol üzerinde focus'tan. laguna'nın ekstra yumuşaklığı, tutuştaki küçük farka değebilir bana göre. s40 da donanım ve konfor olarak boş bir araç değildir ama makyajsız, km'si 150-200k arası ve bakımlı bir tanesini anca bulabilirsiniz bu para ile, o da bir süre arayışta olursanız. sundukları laguna kadar değildir bu arada alt donanımlarda. 3 konusunda çok fazla bilgim yok ama önceki mesajda dediğim gibi ford c1 platformu üzerine inşa edilen bir araç, yolda üzmez diyebilirim. donanım olarak fena şeyler sunmuyor diye biliyorum.

neyse, d segmenti araçlar kalsın derseniz, 3 ve s40 arasından s40 derim. dediğim gibi, arayış uzun sürebilir, zaten bulamazsanız da focus'a yönelirsiniz bir süre sonra bana göre. s40>focus>3 derim çünkü önceliklerinize göre.

ikinci el konusunda dizel s40 olsa hiç sıkıntı çekmezsiniz, bakımlı olduktan sonra benzinli de fazla can sıkmaz satarken. dedikleri kadar değil, eskileri bile alınıp satılıyor neredeyse bu paralara, düşünün.

• _____________________________
  • Tekrar tesekkurler çok aciklayici yazmissiniz bu aralar bi pazara gidip laguna yi test edip bakıyım eğer hoşuma giderse sonbahar gibi karar verdiğim arabayi alırım accord da hoşuma gitmedi değil bana ve aileme konfor güven saglasin 120 rahat görsün vergi sıkıntı değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MezunDoktor -- 3 Nisan 2016; 18:13:36 >

Samsung Neo G7 Odyssey 4K 165 hz
    ASUS X870E-E Gaming Wifi - Artic Cooler III 360mm
    Cooler Master H500 Kasa
  • hogcada kullanıcısına yanıt
    Artık benimde arabaya içim kaynıyor tipi çok güzel ve kasası eskimemis tek sıkıntı yakıt ve vergiler

çok sık araç değiştirmiyorsanız dert olacak kadar yavaş değil ama öyle piyasası çok çok iyi bir araç da değil tabi. her halükarda elden çıkarılır gerçi bakımlı araç, laguna da çok yormaz satarken.

• 23.500 e 2006 Ford Mondeo 2.0TDCI Ghia satıyorum. Forumdan birine gitsin istiyorum. İsterseniz bir değerlendirin. Çok açık açık yazdım, bundan dolayı forumdaşlarımdan özür dilerim. 27-28 e satıyor galericiler. Forumdan alan kişiye aynı fiyata geri alım garantisi de veriyorum. Özellikleri forumun mondeo klubünde ve forumun ilan sayfasında var.

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.