Şimdi Ara

24400 ÜNCÜ OLDUM SORULARIM VAR YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

itü kimya geliyor türkçe olan bu konuda önerileriniz neler? yani kimya mühendisleri ne yapar itü kimya nasıldır yüksek lisans işi nasıl oluyor bu bölümde?

ikincisi itü uzay 21300 le almış bu sene girer miyim sizce tıp diş kontenjanları arttı o yüzden soruyorum. kimi kesin olur diyor kimisi çok zor itü bu yıl artar bile diyor kalkan ing bölümler yüzünden. fikriniz nedir?

son olarak istanbulda bölüm olarak ne önerirsiniz bu puana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the catcher -- 3 Temmuz 2013; 13:42:51 >

• UP
  • kımya yazma bence onun yerıne baska unıtede cok dhaa ıyı bolumler war rehber hocanla konus anlatır sana sırf ıtu dıye de her bolum yazılmaz uzay muh makına ucaktan fakrı son senede tasarım dersınde uzaydakı uydularla ılgılı tasarım yapıosun okadar mezun olunca bır ucak bır makına muh ıle aynı yerde calısıyormussun sımdıden hayırlı olsun o puanla kesın gelır gıbı duruo onundekılerın ne yazacagıda degıstırır bu durumu tabıkı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: masa70

kımya yazma bence onun yerıne baska unıtede cok dhaa ıyı bolumler war rehber hocanla konus anlatır sana sırf ıtu dıye de her bolum yazılmaz uzay muh makına ucaktan fakrı son senede tasarım dersınde uzaydakı uydularla ılgılı tasarım yapıosun okadar mezun olunca bır ucak bır makına muh ıle aynı yerde calısıyormussun sımdıden hayırlı olsun o puanla kesın gelır gıbı duruo onundekılerın ne yazacagıda degıstırır bu durumu tabıkı :D

dostum rahatlattın sağol. umarım gelir ya uzay hep orayı istedim zaten 3 5 puanla kaçırırsam çok üzülcem.
  • wala bende 10.5k yım hedefım hep ıtu ucaktı gelırmı bılmıyorum sansım war ama zor dıs mı yazsam yoksa kotu bır sehırde tıpmı okusam bılemedım sence ne yapmalıyım senın uzay gelırse bnmde ucagın gelme olasılıgı buyuk ıns ıkımızınde gelır krdes zaten aynı derslerı alıyorlarmıs 3. sınıfa kadar :D
  • upupup
  • quote:

Orijinalden alıntı: masa70

wala bende 10.5k yım hedefım hep ıtu ucaktı gelırmı bılmıyorum sansım war ama zor dıs mı yazsam yoksa kotu bır sehırde tıpmı okusam bılemedım sence ne yapmalıyım senın uzay gelırse bnmde ucagın gelme olasılıgı buyuk ıns ıkımızınde gelır krdes zaten aynı derslerı alıyorlarmıs 3. sınıfa kadar :D

ben olsam diş yazardım mutlaka. ist diş mesela. mf3 üm iyi olsa yazardım.
  • beyler önerisi olan yok mu başka?
  • up.
  • beyler birileri fikir versin lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.