Bildirim
2430mAh gold batarya kullanan var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrt63
Bazı alış veriş sitelerinde iPhone 4 gold 2430mah batarya ilanları var. Bu bataryalardan alıp kullanan varmi? Varsa performansı hakkında bilgilendirebilir mı?
Buyuk ihtimalle yalan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende öyle tahmin ediyorum. Ama bizimkisi de bir ümit belki vardır diye konu acmak istedim:)
Tamamen yalan benim arkadasim 3gs icin aldi 2430 mah diye ölçtük 1200 ciktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_64884755/mpage_1/f_/key_//tm.htm -
3 kagitcilik resmen ha birinin malını çalmışsin ha böyle dolanıdıissin bence bu tür olaylar kanunen dolandırıcılık kapsamına girmeli.
İphone için öyle batarya olsa apple kullanırdı zaten önce
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: rainbow05
İphone için öyle batarya olsa apple kullanırdı zaten önce
Bencede ama bizimkisi bir belki :)
iphonenun standart bataryası 1420 mAH, iphone için daha büyük bir batarya olduğunu sanmıyorum şahsen ben olduğunu zannedip gittigidiyorda 1800 mAH batarya aldım, 1420 mAH çıktı. bu Türklere güven olmaz, bulduğu yerden çakmaya uğraşıyor şerefsiz. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
arkadaslar ben aldım denedim sarj tutmuyo sebebini cozemedim telefona taktıgımda %7 sarjı vardı sarja bagladım yarım saat sonra %5 e dustu _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler