Şimdi Ara

24 yaşında 15 yaşındaki velet gibi gözüküyorum. kurtulmak için ne yapabilirim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vucut geliştirme yap.

  • spor yap

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tip olarak yakışıklısın ama hakikaten de velet gibi gözüküyorsun ilerki yaşlarda yaşarsan bunun avantajını yaşarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fofer kullanıcısına yanıt

    allah belamı versin konuyu açınca bi okudum ve farkettim. ama değiştirmeyi unuttum sonra :d

  • Avanguardia kullanıcısına yanıt

    merhablaar. biri daha minoxil'den bahsetmiş. doktor gözetimi altında falan mı kullanılıyor yoksa direkt alıp uygulayabileceğim bi şey mi? boyum 178 bu arad.

  • 20 yaşındaki kızlar yaşın çok büyük diyip kaçacaklar büyük ihtimalle o yüzden ihtimal vermiyorum ona. nasıl şu anki liseliker beni 16 17 sanıp geliyolar da yaşımın 24 olduğunu öğrenince kaçıyolar," sen büyükmüşsün, olmaz zaten" diyorlar. aynen öyle olacak. Böyle olmasa bile ihtimal çok az. binde bir diyebilirim.


    20'li yaşlarda yaşamam gereken şeyleri neden daha çok sonra yaşayayım ki ben orası canımı sıkıyor. neden beklemek zorundayım? her şeyin bi yaşı var. ve yani insanların çocuk sahibi olup çocuğunun 10 15 yaşına geldiği vakitlerde ben yeni yeni kızlarla birlikte olmaya başlayacağım ve bu hayattan geri kalmak demek. çok üzücü bi şey. hayatımı zaten harcadım. zaman bir daha geri gelmeyecek.


    onun dışında birinin ilki olmak istiyorum ben. ilkler genelde gençken yapılır ve kimsenin ilki olamamak gençliğimi yaşayamadığımın göstergesi benim gözümde. hem de birinin ilki olacak kadar beni sevmesi ve istemesi çok güzel bi şey olurdu. bunu yapamazsam ömrüm boyunca gençliğimi yaşayamadığımı düşünerek geçiricem, öyle yaşlanıcam, öyle ölücem. kızların hoşlanabileceği seviyeye gelmek için 30 40 yaşında olacaksam, karşımdaki kadının ilki olma şansım da haliyle azalıyor ve istediğim şeye ulaşamadan ölmüş olacağım. bu beni derin bi hüzne boğuyor. 18 20 yaşındaki insanların sevgilileriyle birlikte yaşamaları falan aşırı kıskandığım şeyler. ve bunu yapamıyor olmam sinirlendiriyor beni.


    küçük gözükme konusunda herkes avutmaya çalışıyor ama hiç güzel bir yanı yok hayata geç kalmanın. zaten kaç sene yaşayacağım 2 günlük dünyada 1 günü üzülmeye geçiyor.


    ayrıca etrafımdakilerin mutluluklarını tek başıma izlemek de beni ayrı yıpratıyor. o yüzden tedavi arıyorum kendime. daha da geç kalmamak için. zararın neresinden dönsem kâr diye.


    yani benim sitemim, ömrümün geçip gitmesi ve benim de hiçbir şey yapmadan izlemem. "kız bulamıyorum" gibi sığ bi düşünce değil sadece. ben bütün hayatımı düşünerek konuşuyorum ve bunu düzeltmeye çalışıyorum sadece. asıl konu bu aslında.





  • benim küçükken içtiğim karışım; bir veya iki bıldırcın yumurtasını büyük bir bardakta (şu 400-500ml olanlardan) çırp üstüne bir yemek kaşığı bak ekle karıştır, sonra sıcak (kaynayarak ölmemiş ama) süt ekle 300-350 ml kadar. bal miktarını damak zevkine göre değiştirebilirsin, bu karışımı; yapabilirsen günde bir defa, yapamazsan artık haftada 4-5 kere tüket ve spor yapmayı da ihmal etme.

  • Birincisi dış görünüş endeksli ilişki aramayı bırak.Yüzeysel oluyor çünkü öylesi


    İkincisi seni tatlı bulan birilerini bul

  • stableRevulation kullanıcısına yanıt

    neye yarıyor bu karışım tam olarak sakal için mi? hormonel bi şeyi mi düzeltiyor?

  • Zodion Z kullanıcısına yanıt

    yani dış görünüş endeksi istemesem de olacak yapacak bi şeyim yok o konuda. estetik kaygı var çünkü.


    konuştuğum herkes tatlı buluyor zaten. da sorun şu, 100 kişinin içinden olsa olsa 1-2'si tatlı insanlardan hoşlanıyor. kalan 98 i erkeksi insanlardan. şansım direkt %1-2 'ye düşüyor gibi bi şey. tatlı bulmakla hoşlanmak başka.

  • düzeltme değil de destek oluyor, bende boyumun uzamasını kolaylaştırdı diyebilirim, boy uzatan sporlardan 2 ay falan baskete yazılmıştım sadece ki daha hareketleri öğrenip maç yapmaya başlamadan okul açıldı daha da gitmedim, bir kaç yaz da denizde ara ara yüzmüşlüğüm vardır onun dışında sporla pek ilgilenmedim. kas gelişimim normal diyebiliriz spor yapsam vücut yaparım kolayca. sakal, vücut kıllarını vs artırır mı emin değilim benim genler zaten kıllı ama genlerden farklı olarak ailemde ve tanıdığım bütün akrabalarım arasında en uzun olan benim ve sıska bir uzunluk değil hafif kalıplı, fit. basitçe ufak bi protein takviyesi gibi işte bu karışım, vücudun ne yöne gelişiyorsa oraya yardım ediyo. şu anda da omega-3 kullanıyorum esansiyel yani vücutta üretilemeyen, dışarıdan alınması gereken bir yağ olduğu için ve yiyeceklerde az bulunuyor, kafa çalıştırır falan bayağı yararı olduğu söyleniyor.





  • Derde bak la. Gayet yakışıklısın kardeş. Şimdi sorun olabilir ama 30 yaşından sonra kızlar kucağından inmek istemeyecek. Belli ki daha geç yaşlanacaksin. Herkesde kırışıklıklar çıkınca o zaman sahne senin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cicibebe bağımlısı -- 5 Ekim 2021; 17:7:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yani yukarda yazıldıgı gibi 40 ına geldiginde kızları düsürün de burada mı idk? tanıdıgım biri ukranyaya git demisti bi ara gidicem sana da tavsiye ederim.. zaten ingilizceleri cok iyi degil 

  • Xrdem kullanıcısına yanıt

    moruk ben yurt dışında yaşamışlığım var zaten. ingilizcem baya iyi. ama şu an kafamdaki tek şey bi kız bulmak ve onun ilki olmak. gittiğim ülke Japonya benim. orda hiçbir kızın ilki olamam, çünkü herkes orta okulda başlıyor bu işlere. iş için tekrar gidicektim ama, orda istediğimi bulamayacağımı bildiğim için amacımı gerçekleştirene kadar gitmeyi erteleyeceğim. bu yüzden ağlıyorum işte. yaşım geçtikçe çünkü birilerinin ilki olma ihtimalim azalıyor. ben birini sevecem, o beni sevicek de, ilki olucam daaa oohoooooğğğ. kim ilkini 30 yaşındaki bi adamla yapmak ister? arada belki vardır ama ihtimalin azlığı çok canımı sıkıyor. bu da bütün planları suya düşürüyor. Ukraynada eğer bulabileceksem böyle birini niye olmasın ki?


    not: birinin ilki olmak istememin sebebi öyle bi sebep veya yobazlık değil. yukarılarda birine yazdım oradan okuyuver.

  • bdeniz1997 B kullanıcısına yanıt

    yaaa bi cok etken var ki yani ilki olayım diyorsun ama genelde herkesin cocukluk aşkı vardır masumca sevdigi o yuzden kimsenin ilki olmayı dusunmuyom ben btw sap olmama ragmen.. onun bir hayatı var iyi-kötü yasıyor yani demek istedigim bence ondan cok onun icine bak.Turkiyede bulamamanın sebebi senin yaslarında olan herkes tinder kullanmıyor ve antidepressan alımı cok fazla hem teknoloji dolayı olmayan sosyal iliskilerinde etkisi var..Yani kısaca tek bir sorun yok.Mesala yurt dısında date gunleri olur millet hic tanımadıgı kisilerle konusur ,ne bileyim saturday nigth vardır ama burası tam takır kuru bakır 

  • bdeniz1997 B kullanıcısına yanıt

    erkekadam org siteyi hatim et kırmızı hapı al.

  • yüzün 20 li yaşlarda gösteriyor da vücudun küçük gösteriyor, ben de baksam 17 18 derim spora yazılabilirsin çok zayıf duruyorsun

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.