Şimdi Ara

24 saat ihlali.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizsamet1981 -- 25 Haziran 2006; 17:33:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 24 saat ihlali + her türlü korsan oyun paylaşım liste vb yasaktır

Eğer oyun vs varsa bunları PM yoluyla alıcıya belirtebilirsiniz aksi takdirde mesajınız silinir ve üyeliğiniz ceza alır
  • Hadi bir de benden olsun. İmza kurallarına aykırı imza.
  • sen yöneticimisin bir anlatta bilelim 7 gün ceza aldın ertesi gün iptal oldu cezan neden?
    her konunun altında mesajını görmekten bıkkınlık geldi.
    1 günde 100 tane ikinciel mesajı nasıl atılır arkadaşlar size soruyorum.
    mesajı şikayet edeceksen şikayet butonu var ama senin amacın başka mesaj sayın arttıkça mutlu oluyosun heralde ya benden başka bu adamın gereksiz mesaj attığını gören yokmu 1 olur 2 olur
    sürekli online pc ile bütünleşmişsin adeta

quote:

Orjinalden alıntı: xpress

24 saat ihlali + her türlü korsan oyun paylaşım liste vb yasaktır

Eğer oyun vs varsa bunları PM yoluyla alıcıya belirtebilirsiniz aksi takdirde mesajınız silinir ve üyeliğiniz ceza alır

• quote:

Orjinalden alıntı: konsey

sen yöneticimisin bir anlatta bilelim 7 gün ceza aldın ertesi gün iptal oldu cezan neden?
    her konunun altında mesajını görmekten bıkkınlık geldi.
    1 günde 100 tane ikinciel mesajı nasıl atılır arkadaşlar size soruyorum.
    mesajı şikayet edeceksen şikayet butonu var ama senin amacın başka mesaj sayın arttıkça mutlu oluyosun heralde ya benden başka bu adamın gereksiz mesaj attığını gören yokmu 1 olur 2 olur
    sürekli online pc ile bütünleşmişsin adeta

quote:

Orjinalden alıntı: xpress

24 saat ihlali + her türlü korsan oyun paylaşım liste vb yasaktır

Şikayet butonuna basmadan önce konsey kardeşimizi uyarmak için yapılmış bir davranış olamaz mı ? xpress i gerçek hayattan tanırım, ne kardeşimdir ne de akrabamdır fakat böyle birşey yapmayacağını da bilirim. Ben de yazarım gördüğüm yerde uyarıp ceza almasın diye üye. Ceza alırsa 1 hafta ilan veremeyecek çünkü yazık olacak.

Saygılar.

• @kyorhan
    yazdıklarımın tamamını okursan daha iyi anlayacaksın genel bir msj atma yarışı içinde bu konu için konuşmadım sadece

edit: 1 hafta ceza aldı ertsi gün iptal oldu niye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancora -- 25 Haziran 2006; 13:51:31 >
  • @konsey Neden ceza aldığım konusunda dilersen yöneticilere sorabilirsin dün sabah bi girdim üyeliğim ceza almış. MAIL attım...

quote:

----- Original Message ----- From: "can" <xpress_can@hotmail.com>
    To: <forumdestek@donanimhaber.com>
    Sent: Saturday, June 24, 2006 12:44 PM
    Subject: neden?

slm ben @xpress DH hesabımın neden 1 hafta engellendiğini öğrenmek istiyorum. Ztn en küçük açığımı yaklamaya çalışan sinsi açkallar dolu forumda adamlar bütün gün bnm mesajlarımı kontrol ediyorlar en küçük hatamın ne olduğunu mrk ediyorum

Gelen cevap

quote:

From : Forum Destek <forumdestek@donanimhaber.com>
    Sent : Saturday, June 24, 2006 10:50 AM
    To : "can " <xpress_can@hotmail.com>
    Subject : Re: neden?

Hesabınız açıldı. Konu tekrar incelenecektir.

Birisi şikayet ediyor ve bizde ceza alıyorz. Kim olduğunu tahmin etmek zor değil.

Ayrıca konulara kurallar çerçevesinde yorum yazmak yasak değil. Varsa öyle bi mesajım buyrun şikayet edin

ilk attığım ise uyarı mesajıydı. Genelde herkes ilk uyarı mesajını yazar ve 15-20 dk içinde düzeltme gelmezse şikayet eder yada ilk uyarı mesajından sonra başka bir kişi bakar adam hala düzeltme yapmamış ve basar Şikayet butonuna... Benim bu kdr forumda takılmam sizi niye rahatsız ediyor anlamadım doğrusu

EDIT::: Al işte adamın mesajıda kirlettik yine ayrıca bu tür silinecek olan mesajlarda attığımız postlar mesaj silindiğinde hesaptan otomatik olarak düşülür onu belirtelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 25 Haziran 2006; 14:15:03 >

• Foruma takılman umrumda değil hemen hemen satılan ürünlerin çoğunluğuna msj atıyosun bir insan ilan verilen ürünlerin % 70-80 nini müşteri olabilirmi ? yeterince inandırıcımı ?

edit: seni kimin şikayet ettiğini araştıracağına niye şikayet ediyorlar niye ceza alıyosun onu irdele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ancora -- 25 Haziran 2006; 14:20:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: konsey

Foruma takılman umrumda değil hemen hemen satılan ürünlerin çoğunluğuna msj atıyosun bir insan ilan verilen ürünlerin % 70-80 nini müşteri olabilirmi ? yeterince inandırıcımı ?

Sor bakalım o takıldıklarımın kaçını alıp satmışım, kaçına teklif yapmışımda geri çevirmişler, kaçıyla ilgilenmişim de vazgeçmişim ve aradığım ürünlerini kaçını arkadaşlar için aramışım satmışım.

Diğer kural dışı yada yüksek fiyatlar içinse arkadaşlara satabilecekleri en uygun fiyatları ve fikrimce yapmaları gerekn düzeltmeleri belirtiyorum sadece... Yardımcı olmak suçsa olmayız bundan sonra

Bilmeden yorum yazmak kolay

EDIT::::
    quote:

edit: seni kimin şikayet ettiğini araştıracağına niye şikayet ediyorlar niye ceza alıyosun onu irdele

attığım maili tekrar oku!!! kim kelimesi varmı orda
    zaten kim veya kimler olduğunu tahmin edebiliyorm o nedenle hiç bir zaman sorma gereği duymadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 25 Haziran 2006; 14:26:09 >

• Sen herşeyi bilen adam olarak takıl forumun sana ihtiyacı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.