Şimdi Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü Kampanyaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
6
Favori
10.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Diyarbakır forum avm ve ceylan karavil park avm cinemaximumlarda Öğretmen kimliğini gösterene 1 yıl içince kullanılmak üzere bedava bilet. Alışveriş şartı falan da yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkoo

    Diyarbakır forum avm ve ceylan karavil park avm cinemaximumlarda Öğretmen kimliğini gösterene 1 yıl içince kullanılmak üzere bedava bilet. Alışveriş şartı falan da yok.

    Keşke tüm Cinemaximumlar yapsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: befo

    öğretmenler günü için çiçek indirim kodu vs dikkatini çeken paylaşırsa sevinirim.

    bana da lazım
  • Öğretmenler Günü Özel Kampanyası

    Öğretmenler Günü'ne özel, tüm öğretmenlerimize;

    Kasko Sigortasında %10
    Özel Sağlık Sigortasında %10
    Konut Sigortasında %10
    Trafik Sigortasında %5 ekstra indirim Maltepe Sigorta'da!

    Katılmak için hemen ara! +90 (216) 441 09 09


    *Kampanyadan tüm öğretmenler faydalanabilecektir.
    *İndirim tutarı nakit veya benzeri ödeme araçlarına dönüştürülemez.
    *Her bir katılımcı sadece bir defa sigorta yaptırabilir.
    *Kampanya Maltepe Sigorta'nın başka kampanyaları ile birleştirilemez.
    *Kampanya 30 Kasım 2017 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihe kadar kullanılmaması durumunda geçersiz sayılacaktır.

    http://maltepesigorta.com.tr/
    https://www.instagram.com/maltepesigorta/

    facebook.com/MALTEPESIGORTA/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esratabay -- 22 Kasım 2017; 14:55:56 >
  • Lcw de % 15 indirim başladı. Az önce alışverişi yaptık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta Geleneksel Ogretmenler Gunu kutlamasina ozel ILK KEZ NET %60 INDIRIM! Tum Beta magazalari ve betashoes.com'da Beta markali tum urunlerde gecerli indirimi kacirmayin!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kolega06

    Beta Geleneksel Ogretmenler Gunu kutlamasina ozel ILK KEZ NET %60 INDIRIM! Tum Beta magazalari ve betashoes.com'da Beta markali tum urunlerde gecerli indirimi kacirmayin!

    Hotiçten 100 tlye bot almasam burdan da alabilirdim. Güzel ayakkabılar var.
    Erkeklere fiyat sıralı.
    https://www.betashoes.com/betaindirim60.html?opf=p1248,s84-2901&srt=UP

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta gerçekten pahalı mı ayakkabı hoşuma gitti ona göre alacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

    Beta gerçekten pahalı mı ayakkabı hoşuma gitti ona göre alacağım

    Morhipo'dan alıntı.Ben de indirim olduğuna inanmamıştım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betanin normal fiyatları bunlar. Herhangi indirimde olmayan bir ürünü alıp 1 hafta sonra yarı fiyatına görüp cildirabilirsiniz.



    Yani bu fiyatlar olmasi gereken fiyatlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torna&do

    24 Kasım Biz Öğretmenler Gününe özel indirim kampanyaları ve şirketler:


    1) THY’den öğretmenlere yüzde 25 indirim kampanyası Türk Hava Yolları öğretmenler günü dolayısıyla bilet alan öğretmen ve yakınlarına yüzde 25 indirim sunuyor.

    2) Hızlı Trenlerde Öğretmenlere Yüzde 50 İndirim Kampanyası MEB ile Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü arasında yapılan anlaşma gereğince 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere hızlı trenlerde ve ana hatlarda yüzde 50 indirim yapılacak. Kampanya 24-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak

    3) Antalya Aquarium Öğretmenlere 4 Gün Ücretsiz Antalya Aquarium bünyesindeki tüm girişler öğretmenlere 4 gün boyunca ücretsiz olacak. 24 Kasım’da başlayacak olan kampanyadan öğretmen yakınları da yüzde 50 indirimli olarak faydalanabilecek.

    4) WATSONS İndirim Kampanyası Öğretmenler Gününe özel indirim fırsatları WATSONS'da Öğretmenler Gününe özel indirim fırsatları 20-27 Kasım tarihleri arasında Watsons mağazalarında.

    5) Kitapseç Öğretmenler Gününe Özel Hediye Çeki Kampanyası 08.11.2016'dan itibaren Kitapsec.com'dan yapacağınız (ilköğretim 1,2,3,4.Sınıf Ortaöğretim 5,6,7 ve 8.Sınıf Yardımcı Kaynak) alışverişlerinizde 250 tl ve üzeri alışverişlerde 50 TL hediye çeki 500 tl ve üzeri alışverişlerde 100 TL hediye çeki Kampanya detayları için tıklayınız

    6-) Teknosa'dan İlksan Üyesi Öğretmenlere Kasım Ayı Boyunca İndirimWWW.TEKNOSA.COM.TR ADRESİNDEN YAPACAKLARI 1000,00 TL VE ÜZERİ HER ALIŞVERİŞLERİNDE, ANINDA 25,00 TL İNDİRİM. ÜSTELİK TÜRKİYE’NİN HER YERİNE ÜCRETSİZ KARGO İMKANI İLE..

    7-) İstanbuk Devlet Tiyatroları, 24 Kasım'da öğretmenlere ücretsiz gösterim yapacak İDT'den yapılan açıklamada, 24 Kasım'da öğretmen kartını gösterenlerin, Kozyatağı Kültür Merkezi Sahnesi'nde "Huzur", Küçük Sahne'de "Erkek Parkı", Şişli Cevahir Sahnesi'nde ise "Sessizliğin İçinden" oyunlarını ücretsiz izleyebileceği belirtildi.

    8-) PTT'den öğretmenlere 24 Kasım indirimi PTT, Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerin posta kargosu ve APS kurye gönderilerine yurt içinde yüzde 10 indirim uygulayacak. Öğretmenler Günü öncesinde 5 iş günü (17-23 Kasım) öğretmenlere, kurum kimlik belgelerini ibraz etmek suretiyle ticari gönderiler hariç postaya verilen posta kargosu ve APS kurye gönderilerine yurt içinde yüzde 10 indirim uygulanacak.

    9-) VİALAND Eğlence parkı 18 Kasım – 30 Kasım 2017 tarihleri arasında kendileri ücretsiz yanlarında getirdikleri aileleri ve yakınları Tam bilet fiyatı üzerinden % 50 indirimli faydalanabilirler.

    10-) Süvari'de Öğretmenler Gününe Özel indirimler yer alıyor. Öğretmenler, Gömlek+Kravat 49,90 TL, Gömlek + Kravat + Kemer 79,90 TL'den alabilecek.


    11-)Kemal Tanca'dan Öğretmenler gününe özel, öğretmenlere yüzde 50'ye varan indirim yapılacak.

    12-)Hepsiburada'da öğretmenlere yüzde 50'ye varan özel indirimler yapılacak.

    13-) AKVARYUM Öğretmenler Günü'nde sürpriz Dünyanın en büyük 5. akvaryumu SEA LIFE Akvaryum, Öğretmenler Günü’nü 21-27 Kasım tarihleri arasında tüm öğretmenleri yanlarında bir çocukla birlikte ücretsiz olarak ağırlayarak kutluyor.


    14-) Öğretmenlere Sosyal Tesis İndirimi İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal tesislerinde 23, 24 ve 25 Kasım'da öğretmen ve ailelerine yüzde 20 indirim sağlanacak.


    15-) By Tonino Lamborghini Yatak markası By Tonino Lamborghini, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel yüzde 35 indirim yaptı.


    16-) Pera Müzesi Pera Müzesi, 24 Kasım'da öğretmenleri ağırlayacak. Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamaya göre, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenler Pera Müzesi'ni ücretsiz gezebilecek. Pera Müzesi, ayrıca yıl boyu öğretmenlere ve eğitmenlere yönelik atölyeler de düzenliyor.

    17-) Sakarya/ Agora Alışveriş Merkezi Sinemalarında Ücretsiz Bilet Kampanyası 24 Kasım’da Adapazarı’ndaki sinemalara giden öğretmenler kartlarını göstermeleri halinde ücretsiz bilet alabileceklerdir.


    18-) Hyundai Araç İndirimleri Öğretmenlere her 24 Kasım’da indirim düzenleyen, Hyundai firması, bu sene de öğretmenlere özel indirimler yapacak. Bu konuda tam olarak resmi açıklama yapılmasa da bayilerden alınan bilgiye göre Hyundai İ30 modellerinde yaklaşık olarak yüzde 8 indirim yapılacak.

    19-) LCW ‘de Öğretmen İndirimi LCW mağazalarından 19-24 Kasım 2016 tarihlerinde yapılacak olan alışverişlerde öğretmenlere yüzde 15 indirim yapılacaktır.


    20-) Paraf ile Kiğılı mağazalarında parafpara Paraf kartıyla Kiğılı mağazalarında alışveriş yapan öğretmenlere 200 TL üstü alışverişlerde yüzde 10 parafpara verilecek.

    21-) Vakıfbank Öğretmen kartına %5 indirim Vakıfbank öğretmen kartıyla 21-27 Kasım 2016 tarihlerinde alışveriş yapan öğretmenlere her alışverişine %5 indirim yapılacak.


    22-) İstanbul Optimum AVM Optimum’dan Öğretmenlere Tatlı Sürpriz! 21-25 Kasım’da öğretmen kimliği ile dayanışmaya başvuran öğretmenlerimize Optimum’dan waffle hediye.

    23-) İstanbul Neomarin AVM 24 Kasım 2016 tarihine kadar Öğretmen kimliği ile danışmamıza kayıt yaptıran tüm erkek öğretmenlerimize gömlek, kadın öğretmenlerimize cüzdan Neomarin’den hediye!


    24) FİAT: Öğretmenlere özel 4.250 TL’ye varan indirim, Fiat showroom’larında! Kampanya, 2-30 Kasım 2017 tarihleri arasında 0 km Fiat otomobil (124 Spider hariç) ve Doblo Combi, Fiorino Combi alımlarında Fiat showroom’larında geçerlidir. 4.250 TL indirim Fiat 500X CrossPlus 1.4 Multi Air 170 HP AT9 4X4 versiyonu için %3 oranı üzerinden hesaplanmış olup diğer otomobil modellerinde araç bedeline göre %3 indirim oranına göre hesaplanacağından indirim tutarı farklılık gösterebilir. 0 km Doblo Combi ve Fiorino Combi modellerinde ise 1.000 TL indirim sağlanacaktır. Kampanya, Milli Eğitim Bakanlığı ve tüm özel kuruluşlarda görev yapan çalışan ve emekli tüm öğretmenler için geçerlidir. Kampanyadan faydalanabilmek için öğretmen kimlik kartını satış danışmanına beyan etmeniz gerekmektedir. Kampanya, filo ve diğer özel satış indirimleriyle birlikte kullanılamaz.

    25) HALKBANK İHTİYAÇ KREDİSİ Geçmişte ve gelecekte izi bulunan siz değerli öğretmenlerimizin, Halkbank olarak 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz... HALKBANK, her zaman siz fedakâr öğretmenlerimizin yanında olduğunu hissettirmek için size özel hazırlamış olduğu ihtiyaç kredisini sunuyor. Öğretmenler Günü’ne özel ihtiyaç kredisi Halkbank’ta sizi bekliyor. “Öğretmenler Günü” İhtiyaç Kredisi’ne hemen başvurmak için aralarında boşluk bırakıp “OGRETMEN, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” yazarak 3452’ye SMS gönderebilirsiniz. Örnek SMS Metni: OGRETMEN 12345678910 3000 10000 Dilerseniz halkbank.com.tr, Halkbank İnternet Şubesi ve Halkbank Dialog’tan da başvurabilirsiniz.

    26) Bursa'da 24-26 kasımda öğretmenlere ücretsiz teleferik hizmeti

    27) adL'den Öğretmenler Günü'ne Özel Çanta Hediye! Güçlü ve stil sahibi kadının markası adL'de Öğretmenler Günü’ne özel, 600 TL alışverişinize dilediğiniz çanta hediye! Kampanya 16-24 Kasım 2017 tarihleri arasında tüm adL mağazalarında geçerli olacaktır. Kampanya 9000 adet çanta stoğu ile sınırlıdır.

    28) SUWEN'da öğretmenler gününe özel tüm pijamalar etiketin yarısı. Türkiye'nin önde gelen iç giyim markalarından Suwen, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel yeni bir kampanya başlatıyor. Sadece 23-24-25-26 Kasım 2017 tarihlerinde tüm Suwen Mağazalarında geçerli olacak "Öğretmenler Günü Kampanyası" nda tüm pijamalada net %50 indirim uygulanacak.



    alıntı yaptığım site ve güncel bilgiler için ==>http://www.ogretmenlerhaber.com/ogretmenler/24-kasim-ogretmenler-gunu-ne-ozel-kampanyalar-2017-guncel-h11146.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber


    Antalya Aquarium'un 4 gün indirimli olduğu kısmı yanlış.

    24 Kasım-3 Aralık arasında olacak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

    Beta gerçekten pahalı mı ayakkabı hoşuma gitti ona göre alacağım

    şu an olması gereken fiyata satıyor orada yazdıkları indirimsiz fiyata hiç satamamışlardır öğretmene kimliğiyle lcw gibi gerçek fiyata oransal indirim yapmıyorsa aldanmamak lazım tergan da botlarda ve ayakkabılarda daha iyi ayakkabılar var çeşitli n11 v.s. sitelerde
  • Flo da indirim olacak mı? Dün sorduğumda daha belli değil demişlerdi. Bilgisi olan var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene neler var. Konu açılmadı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilk3r

    Bu sene neler var. Konu açılmadı mı?
    Açılmaz olur mu, açıldı tabi..

    Yine öğretmen düşmanlarının öğretmene hakaret, saygısızlık ahlaksızlık ve küfür başlığı oldu..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantezimuziginsevilenismi F kullanıcısına yanıt
    Bu mesleğe niye böyle kin beslerler anlamış değilim ki ülkemizde en büyük eksiğin eğitim olduğunu düşünürsek, ülkemizde öğretmenlik mesleğinin değeri katlanmalı diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kolega06

    Beta Geleneksel Ogretmenler Gunu kutlamasina ozel ILK KEZ NET %60 INDIRIM! Tum Beta magazalari ve betashoes.com'da Beta markali tum urunlerde gecerli indirimi kacirmayin!
    İndirim nasıl uygulanıyor peki ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya akvaryumu gezeceğinize balık halini gezin daha fazla balık var. Verdiğim paraya yazık yosun içinde leş gibi akvaryumlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayvandoktoru

    Antalya akvaryumu gezeceğinize balık halini gezin daha fazla balık var. Verdiğim paraya yazık yosun içinde leş gibi akvaryumlar
    beleş değil mi?
  • Tcds yuzde 50 kampanyası, PTT kargo yuzde 30 kampanyası var . Kampanyalar bir arada dursun diye yazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.