Şimdi Ara

230km hız ıle radara girdim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
3
Favori
9.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • laga luga yapmasın kimse. Istanbul'a giderken 235 yapmıştım. 5.20 d var altında otobandasın, sabah 6, herhangibir canlı belirtisi yok ve ben aracın limitlerini test etmeyeceğim ?

    Internete girip yorum yazan herkes ahlak havarisi, kuralların adamı, sözünün eri, kanatsız melek. Yaw he he

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keomaa

    İstanbul'da yüzlerce milyon dolar döküp parkur yaptılar.Bir kere yarış yapıldı ve o paralar çöpe gitti.Ayrı konu ama orda boş boş duruyor.Alsınlar araçlarını gitsinler orda hız yapsınlar.

    Bu tipler orda tokat yemektende korktukları için anca gariban milletimin 20 yıllık araçlarına kafa tutarlar.

    oraya girmek o kadar kolay ve ucuz olsa herkes gider hocam emin ol. fiyatlar pahalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    burada hiç 230 yapmayan var mı acaba? vurun abalıya anasını satayım.

    ben varım. araba gitmedi
  • freakofnature F kullanıcısına yanıt
    Bi apex aldırmak lazım 230'la

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Zaten o niyetle yazdım. Alıntı yapmamın sebebi atıfta bulunmak içindi, yoksa senin yaptığını zannettiğim için değil.

    Hani millet Avrupa ve Türkiye farkını görsün diye...
  • Hey maşallah trafik müfettişleri ve hayatında hiç 70 ve 120'yi geçmeyen üyeler basmış konuyu. Bunlar bence kendi yapamadıkları hızı bir başkası yapınca çekemeyip bu şekilde saldırıya geçiyorlar. Sanıyorlar ki her kaza yüksek hızdan oluyor. Al işte, bugün hal yolunda 60 ile gidiyorum ve önümde bir Ford Transit Connect orta şeritte gidiyor ve sağa sinyal vermiş ki doğal olarak sağa dönecek bu diyorsun ve tam solundan doğru devam ederken bu geri zekalı bir sola kırdı ve bir acı fren yaptım ve vurmamak için ona sağa kırdım hafif ve güç bela durdum ve çok şükür vurmadım ve savrulup spin de atmadım. Ve bu hıyarın yanına gelip açıp camı asılıp kornaya veryansın ettim. Pişkin bir şekilde "çok özür dilerim, görmedim seni". Allahın hıyarı nasıl görmüyorsun? Ayna süs için takılmamış oraya.
    Ve bu konu sahibi arkadaş 230 ile gitti diye inşallah 1500 lira para cezası yersin diyenler, size ne faydası olacak? Adamın arabası 230 basmaya müsaitse neden basmasın? Adam herhalde sahil yolunda yapmadı o hızı. Bir kere günümüz de bu derece teknolojik ve performanslı arabaları 70 ve 120 gibi komik bir hıza sabitlemek saçmalıktan başka bir şey değil. 500 HP'lik araba E-5'de Pendik'den Beylikdüzüne neden 70 ile gitsin? hadi tamam ben ve benim ki gibi arabalar için fındık motor olduğundan 70 çok da kulağa kötü gelmiyor ki zaten yine saçma. Ve bugün B.çekmeceye gidip geldim Göztepe'den. Otoban'dan gidip geldim ve trafik giderken de gelirken de akıcıydı. Durmadım hiç. Sol şerit genelde 130 - 140 ile akıyordu. Ama solu 100 ile zaptedip önü boş olduğu halde inatla yol vermeyenler var ya, işte bunlar kazaya sebebiyet. Bunlar bencil ve egoist insanlar. Ondan sonra sağından geçip gidince önünden paşamız sellektör yakıyor ki nasıl geçersin beni diye. Allahın pazar şoförleri. 100 ile gideceksen solu işgal etme sağdan git. Ben arkamdan hızl agelen arabanın sellektör yapmasına fırsat vermeden sağ yani orta şerit boşsa yol veriyorum adam geçip gidiyor. Bir yerim eksilmiyor. Ondan sonra trafikte bu tip vakalar kazaya sebebiyet vermiyor da, bunlara bir şey denmiyor da 230 ile gidene 1500 lira ceza yersin inşallah, yok hapis yatarsın inşallah, yol ölürsün inşallah vs. vs. Hız sınırı 120'den 170'e çıkartılsa 140'a laf edenler, 150'ye laf edenler 170'den aşağı gitmez. Bırakın bu işleri, kendinizi kandırmayın. Altınız da 230 km/h hız yapacak bir araba olsun sizde basarsınız. Ben basarım valla müsait ise yol.




  • umarım fena bir ceza gelir de aklın başına gelir.
  • Ahlak polislerinden korktuğum için bende konuşamıyorum. Deneme amaçlı bende 236 yaptım otobanda.
     230km hız ıle radara girdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NOSCE TE IPSUM kullanıcısına yanıt
    cool story bro
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rudeboytr

    cool story bro

    ne şimdi madem ınanmıyorsun benı nıye cagırıyorsun buraya zaten konu benım haberdar oluyorum,kavgamı edelım yanı uzaylıların yanında kavga mı edelım.

    20sinde ankaraya gıdıyorum yıne soganlıktayım bende yakınız atla gel gotureyım senıde vıdeo cekersın
  • Okkalı bir ceza gelsin inşallah...

    Zira gecenin bir yarısı sevdiklerinize acı bir telefon gelmesinden iyidir...

    Gerçi cümlelerinizinden boşa konuştuğumuz ortada ya, neyse...
  • NOSCE TE IPSUM kullanıcısına yanıt
    doğru olabilir dostum ama yaptığın şey doğru mu peki o hızlara çıkmanın amacı neydi Allah korusun bir kaza olabilirdi sizin canınız önemli olmayabilir ama suçsuz insanların hayatlarını da bir düşünün. Hız iyi bir şey değildir kardeşim ya da abi :)
  • Bugün babam araba sürdürdü,55'i geçemedim kardeş.
  • Şu liselilerin hayallerine bayılıyorum
  • "230 a şaşıranları anlamıyorum hız mı 230?" demişsin

    arka koltuğunda çocuğun oturuyorken bu da hız mı dediğin birisi direksiyon hakimiyetini kaybedip veya önünün kapanması sebebiyle sana dokundurup arabanın takla atmasını vs. sağlayıp ailenin canına kast ederse ona da konuşacak halin kalırsa aynen bu cümleyi kur dostum, bu kafayla devam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supressor -- 30 Temmuz 2014; 20:06:38 >
  • Iyi birşey gelir merak etme...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • belliki kimse masum değil hız konusunda
    ben arkaaşın yazdığı yorumu görmeden ankara istanbul yoludur dedim.dediğim gibiymiş orası ciddi anlamda düz ve boş genelde.
    ben şu anda kullandığım tiguan ile 180 üstünü görmedim. gaza basılı bile devam etsem pedalda 30 saniyede bir tık diye vurma oluyor.3. vurmadan sonra hızlanmaya devam etmem gerekiyor ama yapmıyor. anlamadım gitti.
    golf ile 210 yapmıştım aynı yolda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supressor

    "230 a şaşıranları anlamıyorum hız mı 230?" demişsin

    arka koltuğunda çocuğun oturuyorken bu da hız mı dediğin birisi direksiyon hakimiyetini kaybedip veya önünün kapanması sebebiyle sana dokundurup arabanın takla atmasını vs. sağlayıp ailenin canına kast ederse ona da konuşacak halin kalırsa aynen bu cümleyi kur dostum, bu kafayla devam.

    Sadece ironi yapmıştım.
  • tahminen 600 tl civarı
  • Ehliyetini alsınlar komple,trafikten bir canavar eksilir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.