Şimdi Ara

23 Yaş Üni İçin Çok mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O amcana söyle, onun nesli yüzünden 65 yaşında emekli olacaksın. Onlar gibi 45 50 yaşlarında değil.
    Sevdiğin ve geleceği olan bir bölümde okuyorsan yaşın hiçbir önemi yok.
    25 de okul bitse 40 yıl çalışma hayatı var önünde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomik sıkıntın yoksa bir problem yok ortada. Her akrabanın dediğini ciddiye alırsan işin var. He diyip geçeceksin.

  • 21 yaşımda başladım 26da mezuniyet. Canın ne isterse onu yap kardeşim.
  • Herkes farklı bir şey diyor yaw

  • Asla çok değil dostum, aklına saçma şeyler getirip kendine yük edinip yorma kafanı..ver derslerini mezun ol kimseyide önemseme.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yorgunclawye

    Asla çok değil dostum, aklına saçma şeyler getirip kendine yük edinip yorma kafanı..ver derslerini mezun ol kimseyide önemseme.

    Yine uzarsa diye anksiyete atak geçiriyorum kaç gündür reis :(

  • Kendine zarar vermekten başka bir şey olmaz kendini yirpatma dostum dünyanın sonu değil yahu sen elinden geleni yaptıysan düşünme ne büyüttüler bu kadar hiçbirsey senden değerli değil boşver.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yorgunclawye

    Kendine zarar vermekten başka bir şey olmaz kendini yirpatma dostum dünyanın sonu değil yahu sen elinden geleni yaptıysan düşünme ne büyüttüler bu kadar hiçbirsey senden değerli değil boşver.
    Eyvallah usta insan bazen sadece bunu diyecek birisini istiyor etrafinda ama yok artik herkes herkese çıkarları nezdinde değer veriyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen sınavlarına çalış emek ver olur herşey düzelir dünyaya bir kere geliyorsun başka hamza5806 yok takma kendini üzme kral
  • Babam 2 sene uzatma hakkın var demişti sonrasında 5kr çalışmaz benden demişti. Hiç uzatmadan bitirdim. Pişmanım.
  • Anlamadim gencler, hemen mezun olup ne yapacaksiniz, Kovalayan mi var pesinizden?
    23 yas da gayet normal kardesim sikma canini. İstersen 30 yasinda mezun ol, kime ne. Erkenden mezun olanlar napiyor? Universiteden sonrasi buyuk bir bosluk. İs bulma derdi, askerlik derdi... insanlarin dusuncesine degil kendi hayatina odaklan bos ver.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağa mı didin? -- 16 Ocak 2021; 10:37:36 >
  • 4 yıllık bölümü 7 yılda bitiren arkadaşım geldi aklıma. okurken ekonomik sıkıntı yaşamıyorsan dezavantaj olacağını sanmıyorum, arkadaşım 26 yaşında mezun oldu kısa sürede gayet güzel bir iş buldu.

  • Bence 23 yaşında mezun olmak geç değil. İstediğin bölümü okuyorsan mezun olduğun yaşın önemi yok. Ayrıca başka kişilerin (özellikle akrabalarının) ne dediğine hiç takılma, onlar senin moralini bozmak istiyorlar. Öyle söyledi diye canını sıkma boşuna.
  • Ne boş yapmış millet ya. Ben 35kyla girdim 1.sınıfım 1 sene mezuna kaldım, 1.sınıflarda benden küçük daha az kişi var. Yatay geçiş de yapacam yaş 20'de başlamış olucam. İngilizce bölümlerde sınıfın en az yarısı hazırlıkta zaten.
    Bizim bi matçı vardı, adam 2 sene uzatmış keşke daha fazla uzatsaydım diyodu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

    kral hangi okul orası

    Tıpçılarda bile 28 çok azinliktadir

    Alıntıları Göster

    yok hocam abarttım biraz ama var yani 8-9 yıldır okuyan tanıdıklarım.

  • Ben 22 yaşımda farklı bir üniversite ve bölüme geçmiştim. Geç mi geç. Ama istediğin bölümü okumuş oluyorsun.
  • Soyle bir yorumlara baktimda agir boş yapmis bazi ergenler kendimi avutmak icin demiyorum ama 22 yasindayim ingilizce eem okuyorum hayalimdeki bolumdu elektriğe cıraklıktan gelmeyim endustri cikisliyim yakinda wat yapicam ingilizcemi belirli seviyelere getirdim suan daha hazirlikta takiliyorum velhasilkelam kaç yasinda olum suan oldugun degilde neler kazaniyorsun neler kazanicaksin neler yapmalisin yarin birgun mezun olunca ekmek yiyebilcek misin yurt disina kacabilip bu ulkeyi terk edebilecek misin kendini ne kadar gelistirdin vasif sahibi oldun bir araba surmekten bir dile konusmaktan ortam icerisinde söz sahibi olup dinlenen bir adam olmaktan aciz misin bunlar daha onemli benim icin 26 yaslarinda mezun olucam 22 yasima kadar yasadigimi yasadigim baskalari inek gibi calisirken ben hurlu ortamda takildim suan kari kiz gibi bir ihtiyacimda yok unidede eksikligini hissetmicem siniftakiler daha yeni yeni faz nötr cizim devreler santraller statorler trafo pano nedir yeni ogrenirken ben baslicam cizim yapmaya s7 siemensden omrondan plc kasmaya programlama vb. seyler ogrenmeye bakicam coğu kisiden de donanimli bir muhendis olarak cikicam suan bebeklik arkadasim 22 yasinda muhendis oldu makine muhendisi 3 liraya dogal gazcida calisiyor ve meslegi yeni yeni ogrenip kavrulur kisa ben zaten kavrulup girdim uniye bir diplomam ufak program bilgim eksik herkese bol şans bu işin yaşı yok ne ben 26 yasinda vasifsiz bir muhendis olarak cikicam da hiç bir yere ise giremicek miyim en basiti omrum ag og de elektrik dagitimda gecti gider kendi isimi yaparim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Normali 22 zaten. Hazırlık da varsa 23. Neyi geç oluyor anlamadım ? Ben 25 yaşında bitireceğim bittim o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bro şimdi böyle demem kolay geliyor sana ama benim kuzen 6 senedir işsiz. Onun için hiç geç kalmadın genç dinamik birisin. Moralini bozma İnşallah istediğin bölüm olur. İstediğin yeri kazanana kadar vazgeçme
  • Geç falan değil okumanın yaşımı olur.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.