İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun fotoğraf, video ve ses kayıtlarının metro, metrobüs, otobüs ve vapur gibi toplu taşıma araçlarında kullanılmasını yasakladı. Yasak kararı, önceki afiş ve pankart talimatının ardından geldi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) geçtiğimiz günlerde gönderdiği yeni talimatta, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ait görsel ve sesli içeriklerin kullanımına da yasak getirdi. Gazeteci Barış Terkoğlu'nun haberine göre savcılık tarafından gönderilen bu talimatla, İmamoğlu’na ait fotoğraf, video, ses kaydı gibi materyallerin İBB’ye bağlı ulaşım araçları ve istasyonlarında yer alması engellendi. TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA İMAMOĞLU’NA SANSÜR Verilen talimat doğrultusunda, İBB’nin işlettiği metro, metrobüs, otobüs ve vapurlarda artık Ekrem İmamoğlu’nun yer aldığı hiçbir içeriğe yer verilemeyecek. Yasak sadece araç içiyle sınırlı kalmayacak; istasyonlarda ve duraklarda da İmamoğlu’nun yer aldığı tanıtım, bilgilendirme ya da teşekkür içerikli görseller, videolar ve ses anonsları da bu kapsamda yasaklanmış oldu. ÖNCE AFİŞLER TOPLATILDI, ŞİMDİ GÖRSELLER ENGELLENDİ İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı daha önce, 24 Mart tarihli yazısıyla, Ekrem İmamoğlu dahil 6 büyükşehir belediye başkanının afiş ve pankartlarının İstanbul genelinde kullanımını yasaklamıştı. Bu karar üzerine, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün talimatıyla ilgili görseller kamusal alanlardan toplatılmıştı. Yeni karar, bu sürecin daha da genişletildiğini ve dijital içerikleri de kapsadığını ortaya koydu. Haber kaynağını bilmem, Ekşi'de gördüm ve dikkatimi çekti. Muhtemelen doğrudur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
23 Mayıs 2025 Ekrem İmamoğlu Sansürü

-
-
Hey gidi yargi bu halk sizi affetmicek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 23 Mayıs 2025; 10:45:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yargılayanlar korkuyorsa birşeyler hatalı...
-
cezaevinde tutuklu olarak yargılanan bir insanın toplu taşımda propaganda yapması doğrumu peki nerede varmış böyle özgürlük?
ben toplu taşımada akp propagandası bile görmedim şu zamana kadar, ekremde kim görmek zorundamıyım, akp chp mhp görmek zorundamıyım ben toplu taşımada.?
her siyasi görüşten insan biniyor onlara senin showunu görmek zorunda değil kimse kavga kan çıkartır zaten ortamda son derece doğru bir karar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Mayıs 2025; 13:0:40 > -
-
cumhurbaşkanı o ne alaka? etiket bile cb amblemi forsu.
ekreminde metro açar ist a hayırlı olsun der onda hiç bir bir sıkıntı yok .
elmayla armut karıştırma konusunda nobeli alırsınız yeminle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Mayıs 2025; 13:9:12 > -
CB değil aynı zamanda AKP Genel Başkanı çünkü? Akp logosu ile de reklam yaptırıyor. İşinize gelmeyince elma ile armut oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamın sesinden bile korkuyorlar
-
akıl var mantık var nizam var Türkiyede klasikleşmiş metro açma tebriği töreni ile, bu metroda duyulan bu proaktif anons aynı şeymi?
"Bu savaşı kazanacağım, Allah şahit, hodri meydan!"
Alın topu tüfeği iç savaşa demediği kalmış bir yahu tebrik,açma töreni dışında kimsenin siyasi propaganda hakkı yok orada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 23 Mayıs 2025; 14:3:39 > -
Troller damlamış konuya hemen.
Ekreme oy vereceğiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Korku sarmış dört bir yanlarını.
Yok edeceğiz diyerekten önce 30 yıllık diplomayı iptal ettiler ,sonra hapse attılar.
Kar topu gibi büyüdü büyüdü çığ oldu, şimdi de sesini kısmaya çalışıyorlar.
Zavallı durumdalar
Ne olmasını bekliyordunuz ki ?
Gayet DOĞAL ve OLAĞAN BİR ŞEY...
Siz şaka sanıyorsunuz galiba ama İmamoğlu şuan suç örgütü kurmak ve yönetmek, irtikap, rüşvet almak, ihaleye fesat karıştırmak, hukuka aykırı olarak kişisel verileri kaydetmek ve terör örgütüyle iş birliği suçlamalarıyla yargılanıyor ve TUTUKLU.
Üstüne BELEDİYE BAŞKANLIĞI FİİLEN DÜŞTÜ. Hatta yerine belediye meclisi yeni belediye başkanı bile seçti.
Tutuklu birinin neden sağda solda resmi fotosu imzası veya sesi olsun ki aklınız mantığınız alıyor mu ? Haa yarın öbürgün suçsuz olduğu ortaya çıkar tahliye olur görevine geri döner. O zaman PR'ına devam eder. Ama tutuklu iken itirafçılar varken görevden alınmışken neden belediyenin imkanları ile onun Reklamı veya PR'ı ypaılsın aklınız mantığınız alıyor mu bu işi sizin ?
-
Bu saçmalıklarla adamı bile isteye zorla cumhurbaşkanı yaptıracaklar. Akp içindeki kliklerin bunun için çalıştığına kanaat getirdim. Paramparça olmaları yakındır pkk ortaklarının.
Hala gelmiş trollerin dik alaları yok işte şöyleydi de böyleydi de efendim ondan. Bi bitmediniz, yalanlarınızda algılarınızda boğulun.
Devran döndüğünde bakalım bu kadar rahat at koşturabilecek misiniz göreceğiz hep birlikte.
-
Soruşturma yargılama değildir,
Yargılama kouşturma ile başlar...
-
Yaa arkadaşım siz şaka mısınız ?
Cüneyt Özdemir Muhalefet İmamoğlu olayı ile mantıklı düşünme özelliğini kaybetti diyordu geçen haklı galiba. Son 2 aydır İmamoğlu savunmaktan mantık gidiyor sanki.
RESMİ OLARAK BELEDİYE başkanlığında alınmadı mı imamoğlu hangi sıfat vasıf veya mantık ile metroda otobüste durakta resmi imzası sesi videosu olacak ? Bu akla mantığa uygun mu ?
Farkındaysan ben suçlu FLAN DEMEDİM. Ama tutuklu bir ismin görevden alınmış bir ismin neden fotoları sesi veya imzası olsun kamu alanlarında sağda solda ? Bu mantıkla Erdoğan önümüzdeki seçimde kaybederse genede resimlerini indirmeyin her yerde kalsın o zaman mantıklı geliyor mu ?
Sen CHP'li olarak sosyal medyana koy CHP'li belediyelerde parası ile tuttuğun panoya as veya TV kanallarına gazetelere ver istersen. Ama KAMU MALI OLAN BELEDİYE yerlerinde ne işi var !
-
Çok geç bi bile kalınmış bir karar!
-
İmamoğlu SÜREKLİ AYNI TWİTİ ATACAĞINA keşke bu itirafçı olan En yakınıdaki isimlerin iddialarına cevap verse artık...
Tutuklu yargılanan ve AKtif görevde olmayan bir ismin neden Metroda otobüste sesi görüntüsü videosu oynamalı bunu açıklamadın halen daha ? Aktif görevde değil yaa hani tutuklu yargılanıyor ya hani !
-
Ben olsam karakalem veya karikatürize ederim yine Ekremin resmini koyarım ama o kadar kaldıramıyorlar ki varlığını onu bile kaldırttırlar.
Troller damlamış konuya hemen.
![]() Ekreme oy vereceğiz. |
Hey gidi yargi bu halk sizi affetmicek
|
CB değil aynı zamanda AKP Genel Başkanı çünkü? Akp logosu ile de reklam yaptırıyor. İşinize gelmeyince elma ile armut oluyor. |
Korku sarmış dört bir yanlarını.
Yok edeceğiz diyerekten önce 30 yıllık diplomayı iptal ettiler ,sonra hapse attılar. Kar topu gibi büyüdü büyüdü çığ oldu, şimdi de sesini kısmaya çalışıyorlar. Zavallı durumdalar |
yargılayanlar korkuyorsa birşeyler hatalı... |
Adamın sesinden bile korkuyorlar |
Bu saçmalıklarla adamı bile isteye zorla cumhurbaşkanı yaptıracaklar. Akp içindeki kliklerin bunun için çalıştığına kanaat getirdim. Paramparça olmaları yakındır pkk ortaklarının. Hala gelmiş trollerin dik alaları yok işte şöyleydi de böyleydi de efendim ondan. Bi bitmediniz, yalanlarınızda algılarınızda boğulun. Devran döndüğünde bakalım bu kadar rahat at koşturabilecek misiniz göreceğiz hep birlikte. |
İddalara cevap vermesi için önce İddianame olması lazım ve mahkemeye çıkması lazım, 2 ay oldu. O bunu demiş bu bunu demiş, hani iddianame, hani somut kanıt? Hukuk konusunda zerre fikrin yok. Zaten olmasını bekliyordum bu cahillikle de neyse... "Kişinin ifade verip, savcılığa sevk edilmesiyle başlayan yargı sürecinde; şüphelinin tutuklama talebiyle mahkemeye gönderilip tutuklanması; hukuksal olarak kişinin hükümlü olduğu anlamına gelmez. Tutuklama, işlendiği varsayılan suç eylemi üzerinde güçlü şüpheler bulunduğu anlamına gelse de; mahkeme süreci bitip kişi hüküm giyene kadar hukuki olarak kişi masumiyet karinesinin koruması altındadır. Şüpheli suçu işlese dahi, delil yeterliliğinin sağlanamaması veya toplanan delillerin hukuki yollarla elde edilmemesi gibi gerekçelerle, tutukluluk sürecinin sonunda şüphelinin serbest kalabileceği gerçeği; masumiyet karinesinin tutuklama sürecini de kapsamasının nedenidir. Kişi yargılama sürecinde hüküm giydirilmeden, kamusal haklarından yararlanma hakkına sahiptir. Onun için kişi tutuklu olsa dahi çalıştığı resmî kurumlar vs. kişinin suçu sabitlenene dek masum olduğu ilkesini gözetmek zorundadır. Bu konuda AİHM'in 10 Şubat 1995'te verdiği kararda: "Sanık için bir güvence olarak kabul edilen masumiyet karinesinin, yalnızca ceza yargılaması sırasında değil; aynı zamanda bütün resmî makamlar düzeyinde de gözetilmesi kabul edilmektedir. Bu nedenle, ceza yargılaması kesin mahkûmiyet hükmü ile sonuçlanmamış kişiye karşı, başka resmî görevlilerin suçlu gözüyle bakıp bu şekilde davranmaları “masumiyet karinesi”nin çiğnenmesi anlamına gelir." ifadelerine yer verilmiştir." Yani neymiş cahil kardeşim benim, İmamoğlu'nun tutuklu olması hukuki olarak onu hiçbir hakkından mahrum bırakamazmış, çünkü hukuki olarak da masummuş değil mi? Hadi şimdi git. Ben size ayar vermekten yoruldum siz ayar yemekten yorulmadınız. |
Benzer içerikler
- dinç üner kürt mü
- dost koleji hangi cemaat'in
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- 14 temmuz filmi
- togg kaç adet satıldı
- disney plus reklamlı
- imei kaydı kaç tl
- samsung a16 ne zaman çıktı
- elektrikli araçlarda ısı pompası ne işe yarar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X