Şimdi Ara

23 Aralık ehliyet sınav soruları ve cevapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 23 Aralık 2017 Ehliyet Sınav Soruları

    2017 yılının 5. ehliyet sınavı, 23 Aralık tarihinde gerçekleşecek. Bu sınavda katılımcılara 50 soru yöneltilecek. Bu sorulardan 23 tanesi trafik ve çevre, 12 tanesi ilk yardım, 9 tanesi araç tekniği ve 6 tanesi trafik adabı sorularından oluşmaktadır. 23 Aralık ehliyet sınav sorularını ve cevaplarını bu sayfa da bulabilirsiniz. MEB tarafından sınavdan sonra 4-5 gün içerisinde açıklanmaktadır.

    Ehliyet sınav sonuçları 4 Ocak 2018 tarihinde açıklanacaktır.


    Ehliyet sınavı ders notları için tıklayınız.
    Ehliyet deneme sınavları için tıklayınız.
    Çıkmış ehliyet sınav soruları için tıklayınız.

    23 Aralık Ehliyet Sınav Soruları
    Bu yazımızda sizlere bir sonraki ehliyet sınavı olan 23 Aralık 2017 ehliyet sınavına nasıl hazırlanmanız gerektiğini aktaracağız. Öncelikle, ehliyet sınavına girecekler için en iyi yöntem, kayıt olduğunuz sürücü kursunda verilen derslere eksiksiz olarak katılmak olacaktır. Çoğu kişinin önemsemediği bu ayrıntı ile, aslında onlarca kitaptan öğrenemeyeceğiniz bazı ufak detayları bile sürücü kursunda öğrenerek sınavdan geçmenizi kolaylaştıracaktır. Bazı şeylerin kitaptan okuyarak öğrenilmeyeceğini unutmayın. Böyle durumlarda dersleri veren öğretmenler sizlere açıklayıcı şekilde yardımcı olacaklardır. Örneğin motor dersi, siz kitaptan motor kısmında yer alan parçaları görebilirsiniz ama unutmayın ki pratik yapmak her zaman teoriden daha önemlidir. Sürücü kursunda öğretmenin size parçaları birebir göstermesi sayesinde sınavda gördüğünüz an işaretleyip geçeceksiniz.

    Kursun yanında sizlere kurs tarafından verilen kitaplardaki ve internet üzerinden de kolayca bulacağınız ehliyet sorularını çözmenin büyük faydası olacaktır. Bunların yanında yine internetten daha önceki dönemlerde sorulan ehliyet sınav sorularını da kolaylıkla bulup onları da çözebilirsiniz. Geçmiş dönemlerde sorulan soruları çözerken, soruların büyük çoğunluğunun birbirine benzer sorular olduğunu fark edeceksiniz. Bu anlamda soruları ezberlemek yerine soruların mantığını anlamaya çalışmanız size büyük kolaylık sağlayacaktır.

    Çıkmış ehliyet sınav soruları için tıklayınız.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.