Şimdi Ara

22000 civarı linea düşünüyorm sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 22000 civarı bütcem var fiat linea düşünüyoruz dizel ve otomatik
    1.3 M.jet Dynamic araclar nasıldır donanımı nasıldır önerirmisiniz yada baska bir tavsiyeniz olurmu
    çok yaslı olsun ıstemıyorum 2008 civarında birşey olursa sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paranoia! -- 2 Aralık 2010; 22:01:53 >



  • 22000e dizel oto bulursan bana da haber ver




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paranoia!


    quote:

    Orijinalden alıntı: HITM@N

    22000e dizel oto bulursan bana da haber ver

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-linea-triptronic-dizel-sadece-kimlikle-10-dakikada-kredi-imkani-35266418/detay



    bir galeri o fiyata o arabayı verir mi? o araba temiz olsa 25 den aşağı fiyat çekmezlerdi ona.
    muhakkak birşey vardır onun




  • yorgun şirket arabasına benziyor ama
  • dostum az daha bekle, 1 ay en çok, karakış bi çöksün ozaman istediğin gibi arabayı o fitaya alırsın. ama bence galeriden alma, bulabilirsen ilk sahibinden almaya çalış, galeriyle uğraşma. şirket arabasına denk gelirsen km den en az yüzbin tokat yemiş 45-50bindeki arabayı verirler haberin olsun. bu arada bence dinamik yerine emotion için uğraş fiyata göre çok fark var. bu arabanın donanımı düşük olanları çoğunluk şirket veya kiralık çıkması.
  • Arkadaşım; 2. el linea alacaksan, ilk sahibinden al, bulamam deme ara bulursun.. Sakın olaki galerici işine girme; sakın; %80 inin km düşürülmüş ve şirket çıkması; emin ol..
  • Bu bütçe ile az kullanılmış en iyi alternatiflerden biri Linea Türkiye'de. Bence doğru bir tercih yapıyorsunuz. DH Linea forumundan da detaylı bilgiler edinebilirsiniz.
    Araca ödeyeceğiniz paranın yanında çok cüzi bir miktar olan ekspertiz ücretini gözden çıkarıp mutlaka yetkili servis ekspertizi yaptırın. Genç araçlar garanti nedeniyle servis bakımlı olduklarından km bilgisinin doğruluğunu da kontrol etmiş olursunuz.
    Otoeksperden 3 yaşında şirket aracı aldım, 25,000 km'de idi. İlanını da sahibinden.com'da buldum. 1 yıl resmi garanti verdiler, özel garanti kitapçığı düzenlediler, kaşeleyip imzaladılar. 5000 lirasını da karttan çekip 10a böldüler. Kullanıcı sıklıkla yurtdışı seyahat ettiğinden araç zamanını havalimanı otoparkında geçirmiş. Hiçbiryerinden ses gelmiyor, yeni gibi, boşluk yok. 1 yıl oldu alalı, 20,000 km yol yaptım, hiçbir problem yok.
    Yani galeriden de araç alınır, şirket aracı da alınır. Yeter ki araç iyi durumda olsun, km'sinde hile olmasın, fiyatı uygun olsun ve siz de bunlardan emin olun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.