Şimdi Ara

22 Euro sınırı kaldırıldı, tüm yurt dışı alışverişlerden vergi alınacak! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.646
Cevap
20
Favori
154.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
292 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zerathull

    Ona buna salca olursan 90 gunde alirsin 120 gunde.
    Yav he he seni sanki bilmiyoruz kaç kez ceza aldığını. Ben yediğin 4 gün cezaları saymayı bıraktım bir süre sonra. ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Evet ben cok ceza aldim dogrudur. Ama hic aylarca bolum uzaklastirmasi vs. almadim. Genelde akneferler aliyor onu, atmaca kardesin de yok Temmuz’a kadar bak. İnsanlari canindan bezdiriyorsunuz cunku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitaneside iyi oldu ne alacaksanız türkiyeden alın demiş

    allahım sabır ver ya , alışveriş yapmayalım bari
    devlette avcunu yalasın en güzeli bu

    1 aylık protesto yeterli olacaktır ;) mesaj vermek lazım
  • Şuan sipariş versem yine vergilendirilme olur mu?
    Bu işleri bilen anlayan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zerathull

    Evet ben cok ceza aldim dogrudur. Ama hic aylarca bolum uzaklastirmasi vs. almadim. Genelde akneferler aliyor onu, atmaca kardesin de yok Temmuz’a kadar bak. İnsanlari canindan bezdiriyorsunuz cunku.
    Size cevap veriyoruz ve siz de sizin gibi düşünmüyoruz diye bu ajitasyonlari yapıyorsunuz önce herkesin fikrine düşüncesine katlanmasini öğrenceksiniz. Sen nasıl yazabiliyorsan fikrini bende yazıyorum herkes farklı bakar herkes farklı görür o yüzden kimsenin sizi bezdirdigi falan yok bak forum bomboş artık konu açanlar ortada blacklead cem fluox gibiler kaldı konu açılıyor 2 3 sayfadan fazla ileri gitmiyor çünkü sizleri kaale alan yok artı ülke de değişen bir şey de yok millet gidiyor yine akp ye veriyor chp iyi parti hdp saadet birlesmese idi chp sittin sene alamazdi akp ye yakın oyu kalite ortada akp de çok bir değişme yok ama hala anlamıyoruz anlamayacağız diyorsunuz açtığınız konuların kaçına dikkat ediyor bu millet kimsenin seyinde değil biz de artık yazmıyoruz kendi kendinize çalın oynayın.

    Siz yazarsanız size de cevap veren çıkar o yüzden bu konular açılmasın bizler akp süper çağ atladık diye korlnular açarsak o zaman demediğinizi bırakmayın ama bakıyorum konu açanlar hep ajitasyon hep ağlama Almanya kim biz kim Almanya da araba 1000 euro imiş la biz kimiz ki Almanya ile kıstas eden zekalar var burada tamamen ajitasyon eeee hadi tamam konularda açılıyor peki değişen ne akp yine aynı oyu alıyor millet memnun 28 milyon yine aynı yere oy veriyor pekiii neden hala birileri ağlama derdinde işte ben bunu anlayamadım bir türlü. Demek ki rahatsız olan kesim küçük bir kesim ve azınlık bu da ülke için etki yapmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • enizam E kullanıcısına yanıt
    Evet öyleymiş. hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En başından beri böyle olsa daha iyi olurdu. Herşeyden vergi alınsın sorun yok ama gümrükte o yasak bu yasak denmesin yeter.

  • ejder meyveli smoothie İçin para lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    tuvalete gitmenin vergisi var zaten
    1 tl ise, kdv dahil 1 tl

    yani vergisini veriyorsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cseyfe -- 16 Mayıs 2019; 22:45:28 >
  • her hafta vergı cıkar oldu sırada ne olabılır

  • https://www.youtube.com/watch?v=7vSXHGxDGxs




  • bu tarz çalışmalardan sonra istanbulda akp kazanırsa şaşmak lazım.

  • musicalite kullanıcısına yanıt
    öyle bi durumda yurt içindeki vergileri arttırırlar tekrardan devletin tek kalkınma projesi

  • önceden 10 alırdık şimdi 5 alırız derken hiç alamaycağız:D
  • Şimdiye kadar 500tl-1000tl lik ürünlere 15 euro yazdırıp dalavare yapan devletini kandıranlar 20 euro dan vergi alınacak diye küfür ediyor. Sokak ta arabalarımızı park edecek yer bulamıyoruz. 2004 de 4 milyon tescilli araba varken şimdi 20 küsür milyon olmuş. herkes elindeki cep telefonuna bir baksın. Mutfakta herşey var. Akdenize 200 den fazla savaş gemisi haçlı seferi gibi toplanmış bekliyor savunma sanayimizdeki gelişmeyi görmemek için kör olmak lazım. Vergimizi verelim ülkemiz ileriye gitsin savunma sanayiimizin caydırıcılığı artsın diyeceğimize siyasi görüşümüzün verdiği körlükle slogan atıyoruz. Akp si chp si kalmadı bu işin geldi adamlar dibimize...200 en fazla savaş gemisi bekliyor Akdenizde.. İran için mi bu kadar yığınak sanıyorsunuz.. Nükleer deniz altılar, en büyük deniz filoları, uçak gemileri, nükleer bombardıman uçakları, patriot füzeleri akdenize sadece İran için mi geldi.. Herkes hazırlıklı olsun..




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Yahu ulkede iyi giden bisi mi var ki cag atladik diye konu acacaksiniz? Yuzunuz var mi acmaya? Bana ulkede iyiye giden bir sey yazsana bi. Her gun yeni bir vergi, zam. Adamlar aldiginiz nefesten para alacak sizin gibi neferler hala huloggg diyecek. Ulkede bir seyler degisiyor merak etme, ha tabi degismeyecek senin gibi militanlar, yemlenenler vs. tabi var.

    Ayrica ben niye gelecegimi mahveden insanlarin dusuncelerine katlanacakmisim? Kimsenin bizi umursamadigi yok, kimse sizi umursamiyor. Millet bikti yalanlarinizdan. Yahu en basitinden sen, forumdaki yorumlarina baksak 100 tanesinden 99’u acilan konuyla alakasiz, sacma sapan yandas yorumudur. Millet seni mi kaale alacak?

    Su forumda hit kaygisi, azalan girisler vs. olmasa, emin ol basta sana sinirsiz ban verirler. Bu foruma kattigin en ufak bir sey yok, ici bos paragraflar yaziyorsun. Yani bu kadar yazi yazip hicbir sey anlatamamak ayri bir yetenek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 17 Mayıs 2019; 0:22:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ık$ın dık$ın very nays production oylar ampule oylar ampule .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beşibiryerde

    Şimdiye kadar 500tl-1000tl lik ürünlere 15 euro yazdırıp dalavare yapan devletini kandıranlar 20 euro dan vergi alınacak diye küfür ediyor. Sokak ta arabalarımızı park edecek yer bulamıyoruz. 2004 de 4 milyon tescilli araba varken şimdi 20 küsür milyon olmuş. herkes elindeki cep telefonuna bir baksın. Mutfakta herşey var. Akdenize 200 den fazla savaş gemisi haçlı seferi gibi toplanmış bekliyor savunma sanayimizdeki gelişmeyi görmemek için kör olmak lazım. Vergimizi verelim ülkemiz ileriye gitsin savunma sanayiimizin caydırıcılığı artsın diyeceğimize siyasi görüşümüzün verdiği körlükle slogan atıyoruz. Akp si chp si kalmadı bu işin geldi adamlar dibimize...200 en fazla savaş gemisi bekliyor Akdenizde.. İran için mi bu kadar yığınak sanıyorsunuz.. Nükleer deniz altılar, en büyük deniz filoları, uçak gemileri, nükleer bombardıman uçakları, patriot füzeleri akdenize sadece İran için mi geldi.. Herkes hazırlıklı olsun..
    Bir çift lafını neden tasarruf nedir bilmeyen saraydaki zat için esirgiyorsun?

    Neden yapılan yazlıkları ve diğer saray ve köşkleri görmezden geliyorsun?


    ÇÜNKÜ SEN ERDOĞANCISIN..




  • ben alısverıs olayını bıtırdım alanlar dusunsun
  • Vergilerimizin savunma sanayine gittiğine inansak 2 kat vergi vermeye hazırız ancak devlet erkanı bu vergileri yağdırırken kendi israfa devam ediyorsa, büyük kuluplerin veya büyük inşaat şirketlerinin vergi borcunu siliyorsa, biz küçük gelir grubu maalesef isyan ediyoruz. Birazda bu vergileri futbolcular, doktorlar, avukatlar dan alsınlarda yükümüz azalsın. Yetti beee...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.