Şimdi Ara

21.45 TÜRKİYE - LETONYA MAÇI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YARIN 21.45 SAATİNDE TÜRKİYE LETONYA MAÇI VAR VE SEYİRCİLİ OYNANACAĞI SÖYLENİYOR .

    YASAK SAAT 21.00 DA BAŞLIYOR

    MAÇA GİDENLER YASAKTAN MUAF MI OLACAK

    MAÇ İÇİN ŞEHİR DIŞINDAN GELENLER OLACAKSA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI + BİLET PARASI MI ÖDEYECEKLER

    NEDİR BU OLAYIN MANTIĞI?




  • Arkadaslar letonyayla berabere kalarak dunya kupasi gitme hayali bitti bence. Cunku hollanda diger macta bizi rahat yencek. Ve daha da yenilmez hollanda bence. Bundan sonra hic kaybetmeden hollandanjn yenilmesini beklicez. O da zor is. Zaten play offlarda da milli takimimizin hic eledigini gormedim. Nitekim guclu veya gucsuz cikan rakibe yenilcek. Katilamayacagiz dumya kupasina. Sadece birinciler direkt gidiyormus.
  • 3-3 ten sonra Burak karşı karşıya nasıl kaçırdı ya of !21.45 TÜRKİYE - LETONYA MAÇI 


    Hollanda maçındaki gibi öne geçince hemen gol yiyoruz. Sen git Hollanda ve Noveç i yen şimdi Letonya ya ilk puanını kazandır ! Olacak iş değil.

  • Saçma sapan bir maç oldu. Ofsayttan golde atmış olsalar. Rahat yenecegimiz maçı kaybettik. Bizim kazmalar bunu hep yapıyor. Gidiyorlar favori takımları yeniyorlar. Abuk subuk takımlara berabere kalıyorlar. Güçsüz takımlara karşı ne zaman öne geçsek lakayit bi şekilde umursamaz halde oynamaya başlıyoruz. Burada 3 puanı alsak şansımız olurdu ama o iş bitti artık. Böyle saçma sapan oynayarak hayal kurmanın bir anlamı yok. Her maç ciddi oynayacaksın. Şu takımı rahat yenmemiz lazımdı.
  • Biz diğer iki maçta da iyi oynamadık ki! Siz nasıl izliyorsunuz maçları. Hollanda maçında beş kere kalelerine gittik üçü gol oldu. Maçın büyük bir bölümü bizim sahamızdaydı. Norveç maçında bildiğin hiç sahada yoktuk. üç kere geldik üçü de gol oldu. Herifler on kişi kaldığında bile atak yaptılar.
    Kendi kendime dedim ki ya bu iki maç şans yanımızda olduğu için kazandık ya da harbiden yıllar sonra ilk defa bir oyun ortaya koymaya başladılar.
    Letonya karşısında da rahat galibiyet alırsak bu takım olmuştur dedim. Ama kaybederlerse aynı tas aynı hamammış, diğer iki maç bal yüzündenmis olmuş o zaman dedim.
    Şaşırtmadılar la beni! Ömer üründül geyiği var ya... Gol dışında sahada yoktu diye. Hollanda ve Norveç maçlarında milli takım goller dışında oyunda yoktular.
    Letonya maçı bunu perçinlemis oldu

    Bakın hanımlar beyler! Bundan önceki dünya kupası elemeleri grubu , şu anki gruptan daha kolaydı. Ve biz o gruptan çıkamadık. Beklentilerinizi ona göre ayarlayın.




  • 3 maçta 7 puan iyidir.

    Hollanda ile berabere kalıp norveç ve letonyayı yensek takım yere göre sığdırılamazdı.

    kimle oynadığını ne önemi var? önemli olan puanları toplayıp dünya kupasına gitmek. hollanda yı yenene 1 puan, letonyayı yenene 6 puan vermiyorlar.

    ama olur mu? hemen eleştiri yağmuru. 3-1 den maçı 3-3 e getirtmek can sıkıcı ama bu da ders olur milli takıma...

    bu takımın daha Avrupa şampiyonası maçları var, dünya kupası elemelerinde geri kalan maçları var... eleştiriler dozunda olmalı.

    hele bazı hainler var sanki milli takım değil de sadece uğurcan golleri yemiş gibi yorumlar yapıyorlar... ergenliklerine veriyorum bunu.
  • Dün maçı izlemedim,


    Hollanda ve Norveç maçlarını izledim bu iki karşılaşma da favori türkiye değildi, avrupa şampiyonası eleme guruplarında türkiye teknik direktör değiştirerek belli bir plan doğrultusunda son yıllarda tükenen umutları yeniden canlandırdı...


    Avrupa Uluslar ligi geldi sonuç rusya maçlarında oynan güzel futbol macaristan karşısında alınan hüsranlar sırbistan ı bizim gibi görüyorum inişli çıkışlı sonuç kaybeden türkiye vardı...


    Genel analizim milli takımla ilgili;


    Terim son dönemi ve lucescu dönemi inişli çıkışlı sahada oyun istikrarı olmayan bir takımdık.


    Şenol güneş de ise şu alışkanlıgı kazandık belli bir sistemi, oyun planı ve organizasyonu olan takımlar türkiyeye karşı oyun üstünlügünü ele geçiremiyor, ve kazanma oranları çok düşük...


    Fakat belli bir planı sistemi, organizasyonu olmayan random şekilde futbol oynayan takımlar türkiyeyi zor durumlara sokuyor...


    Maçtan saatler önce sabah bahis oranlarına bakmak istedim 30.00 oran veriyordu letonyanın galibiyetine oynadığımdan veya oynamak amaçlı bakmadım, çifte şans letonya veya beraberlik 7.00 üzeri oran veriyordu global dünyada bu oranlar çok yüksek...


    İstatistikle analizle bağdaşmayan oranlar verilmesi tuhafdı...


    Mesala duran top, korner türkiye de belli arka direğe kesiyor kim kullanırsa kullansın bu şekilde 2 yılldır gollerimiz var maç özetine bakıyorum 1 tane arka direge kesilen korner yok...


    Skorla beraber topa hakim olmak bezdirmek yerine bol şutlu oyun anlayışı var en azından skoru bulduktan sonra bezdirici pas oyununu oynamak lazımdı, defans tam anlamıyla letonyaya buyur gel at diye beklemiş....


    Gurupta ki kalan 3 maç ise eger holllanda - norveç bir önceki maçlarda ki gibi türkiye karşısına çıkarlarsa aynı sonuçları görebiliriz.


    2002 dünya kupasına da altın jenarasyon türkiye ozaman bile gurup 2 ci si olarak isveçin ardından avusturya ile playoff oynayarak katılmışdı... playoff dan :D dünya kupasında yarı final e...





  • Şu fotoğraf bize her şeyi özetliyor. Bu Caner isimli futbolcumsu kişiyi ben X bir takımın tesislerinden içeriye sokmam.


    21.45 TÜRKİYE - LETONYA MAÇI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.