Şimdi Ara

206 vites sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geri vitese takarken çoğu zaman gacırt diye bir ses geliyor debriyajada tam bastığım halde sorun neden olabilir aracı baskası kullandı oda aynı sorunun olduğunu söyledi birde ayağım sürekli debriyajdan yukarı çıkıyor yani debriyaj ister istemez ayak tabanımda kalıyor buda viteslerin geçişini zorlaştırıyor onunda cözümünü bulamadım çok aşağıda olduğu icin olabilir belkide ,ilk sorduğum soru icin acaba yağ damı eksilme var yada bir kaç yerden okumuştum önce 3 e sonra anaryaya takın ses gelmez felan diyorları sizdede oluyormu aynı problem?
    Ve neden uzunları sürekli yakamıyoruz kendime doğru çektiğim zaman uzunlar yanıyor fakat sürekli olarak yanması için kolu ileri itiyorum yine olmuyor.

• valla vites de bende sorun yok kavrama baya aşağıda benim arabam 0 olduğu halde..

uzunlar ise kendine çekince sellektör yanar biraz daha çekersen bir tık yapar uzunlar yanar sürekli gidersin .. karşıdakileri küfür ettirme ben söverim sürekli uzun yakanlara adamı kör ediyor resmen.
  • Benim 206 o sesi araba tam durmadığında yapıyor bu da normal zaten.Tam durmayınca yapıyorsa normal.
    OnTec inde dediği gibi sinyal kolunu kendine doğru son gittiği yere kadar(kopartana kadar değil)çektiğinde tak sesi gelir.O da uzun olur
  • debriyaja bas 3-4 saniye bekle sonra geriye tak. hala ses yapıyorsa sorun vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnTEC

valla vites de bende sorun yok kavrama baya aşağıda benim arabam 0 olduğu halde..

uzunlar ise kendine çekince sellektör yanar biraz daha çekersen bir tık yapar uzunlar yanar sürekli gidersin .. karşıdakileri küfür ettirme ben söverim sürekli uzun yakanlara adamı kör ediyor resmen.

Yok bende söverim bu şehirde kör yollar var orası için diyorum kızkalesi silifke tarafları tam bermuda şeytan üçgeni uzun lazım oluyor vitesi ve uzunları yarın denerim teşekkürler ama bu ayağımın üste çıkma işine bir cözüm bulamadım ilk defa oluyor :)
    acaba koltuk cokmu ileride az geriyemi alsam boy uzun ondan oluyor olabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 7 Ocak 2008; 22:58:24 >
  • pompalarsan o ses gelmez

tam bastıgında geçmediyse zorlama hmen çek ve tekrar sonuna kadar bas anında geçer geriye

benim 306 da öle durmadıgında felan gacırt sesi gelir gerçi ben severim geri geri giderken durdurmadan 1 e takıp birden kalkmayı
  • önce 1 ve 2. viteslere al, sonra geri vitese tak
    en güzel yöntem budur.
    arada bir bende de oluyor bu.
  • arakadaşalar bende 206 var ve 1. vitese takarken zorlanıyo ve vites te sureklı titreme var neden kaynaklanır bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi....
  • titremenin bir çok sebebi var balanstan olabilir aks bozulmuş olabilir vites kutusunda olabilir geri vites konusuna gelince 206 larda biraz sıkıntılı evet geriye geçmiyorsa önce 1. vitese alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.