Şimdi Ara

206 plus alan,binen,süren? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
30.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Orijinalden alıntı: erdor

    Konforu gerçekten rahatsız edici düzeyde kötümü? Böyle yorumlar okudum ne derece doğrudur acaba? Birde otomatik vitesli fiyatı nedir.Böyle bir opsiyonu var herhlade değil mi?

    arkadaşım kim demiş konforu rahatsız edici diye ? varsa bunu diyen emin ol binmemiştir plus a ... araba güzel rahat konfor başarılı araba parasının hakkını fazlasıyla veriyor bu fiyatlarda alabileceğiniz en güzel araba emin olabilirsin... millet tutuyor 30000 lik arabayla kıyaslıyor akıl var mantık var... 21500den başlıyor bu arabanın fiyatları... bu fiyatlardaki rakipleri dacia palio chevrolet aveo eee düşün artık hangisinin iyi olduğunu ayrıca araba çok karizma duruyor... otomatik vites üretimi malesef yok olsaydı zaten en az 2000 tl fiyat farkı olurdu
  • Orijinalden alıntı: caneryendi


    Orijinalden alıntı: erdor

    Konforu gerçekten rahatsız edici düzeyde kötümü? Böyle yorumlar okudum ne derece doğrudur acaba? Birde otomatik vitesli fiyatı nedir.Böyle bir opsiyonu var herhlade değil mi?



    Otomatik vites opsiyonunun olmamasına üzüldüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdor -- 27 Ekim 2010; 13:55:46 >
  • arkadaşlar,
    206+'ta tek basışta ön camlar sonuna kadar inmiyor veya kapanmıyor değil mi? yani sizin araçlarda da öyle değil mi?
  • Doğrudur.
  • beyler biraz saçma bi soru olacak ama, benim boyum 1.90m sizce ben bu aracın şoför koltuğuna rahat sıabilir miyim? zira direksiyonda yükseklik ayarı yok sanırım :/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NaCReS

    beyler biraz saçma bi soru olacak ama, benim boyum 1.90m sizce ben bu aracın şoför koltuğuna rahat sıabilir miyim? zira direksiyonda yükseklik ayarı yok sanırım :/


    bende 180 im ama bir problem yaşamadım direksiyonla ilgili.
  • no problem ben 1.85 sıkıntı yok inan yükseklik ayarına hiç ihtiyaç duymadım...
  • Arkadaşlar mayısda full paket 25000TL'ye aldık 1.5 benzinli aracı 500 lira kazık mı yedik acaba şimdi hesaplayınca.. :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgue -- 20 Kasım 2010; 1:41:56 >
  • Dün mepa beylikdüzünden dizel comfort+stil/güvenlik paketi dahil 25000 TL fiyat almıştım. Ama ellerinde yok ve aralıkda gelebilirmiş. Yani mayısa göre fiyatlar düşmüş hayli. Ama araç bulabilene.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coppermine

    Dün mepa beylikdüzünden dizel comfort+stil/güvenlik paketi dahil 25000 TL fiyat almıştım. Ama ellerinde yok ve aralıkda gelebilirmiş. Yani mayısa göre fiyatlar düşmüş hayli. Ama araç bulabilene.



    sanırım ellerinde olmadığı için bu fiyatları veriyorlar maksat rakip bayilerden aldırmamak ben daha 25000 e dizel stil ve güv. paketli alan görmedim mesela ben 1.5 ay önce 25500 e aldım ve kullanıyorum...
  • arkadaşlar ben nisanda 27400'e zor aldım stil ve güvenlik paketli dizeli nasıl 25000'lere alabiliyorsunuz merak ettim.birde bunun RDS çalışmıyor değilmi?
  • Orijinalden alıntı: smoothtouchdown

    arkadaşlar ben nisanda 27400'e zor aldım stil ve güvenlik paketli dizeli nasıl 25000'lere alabiliyorsunuz merak ettim.birde bunun RDS çalışmıyor değilmi?
    [/

    oto bayileriyle iyi pazarlık yapmak lazım ayrıca bütün bayilerden fiyat almak lazım... ben 1.5 ay önce aldım 25500... rds serviste açtırmak gerekiyor ozaman çalışıyor...
  • arkadaşlar 206 plus DİZEL almayı düşünüyorum ancak aklıma takılan tek bir nokta var araca bir kere bakma fırsatım oldu. ama bir şeyi kullananlar cevaplayabilr mi lütfen?

    BİLDİĞİM KADARIYLA BU ARAÇTA YOL BİLGİSAYARI YOK... PEKİ SADECE DEPO GÖSTERGESİ Mİ VAR YOKSA DİJİTAL OLARAK ŞU KADAR KM DAHA GİDERİM DİYE BİR GÖSTERGE VAR MI?
  • muhtemelen alınca ilk işim yeni bir teyp olacak. ardından da (tahmin ettiğim gibiyse eğer) orta konsoldaki ekran bir işe yaramayacağı için o kısma bir navigasyon cihazı sanırım hoş durur..
  • evet bildiğin gibi yol bilgisayarı yok... öyle şukadar giderim bukdar giderim diye birşeyde yok kendin hesaplıyorsun manuel :) göstergeler bildiğin gösterge benzin gaz hız far abs ıvır zıvır...

    kesinlikle ses sistemi gerekiyor önde 2 hoparlör hiçbirşekilde müzik keyfi vermiyor...
  • ön gösterge panelinde sadece tarih ve saat yazıyor, birde radyo cd çalarken frekans track vs hepsi o kadar. yol bilgisayarı yok, termometre yok. evet ses sistemi vasat. 2 hoparlör kullanan ve mp3 çalmayan bir teybi var. ve ses kalitesi vasatın altı. torpido aydınlatma yok, bagaj aydınlatma yok. bunlar önemli basit ucuz fakat gerekli şeyler. neden koymamışlar anlamak mümkün değil.
    ama arabadan memnunum yakıt olsun çekiş olsun, rahatlık olsun. özellikle tipi görünüşü çok hoş.

    ben stil güvenlik paketli opak boyalı (650 tl ucuz oluyor opaklar) 26.000 tl ye aldım 1 ay oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osman_goksel -- 27 Kasım 2010; 13:28:00 >
  • c3 kafamı çeldi arkadaşlar acelemi ettik acaba??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdh -- 27 Kasım 2010; 19:52:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osman_goksel

    ön gösterge panelinde sadece tarih ve saat yazıyor, birde radyo cd çalarken frekans track vs hepsi o kadar. yol bilgisayarı yok, termometre yok. evet ses sistemi vasat. 2 hoparlör kullanan ve mp3 çalmayan bir teybi var. ve ses kalitesi vasatın altı. torpido aydınlatma yok, bagaj aydınlatma yok. bunlar önemli basit ucuz fakat gerekli şeyler. neden koymamışlar anlamak mümkün değil.
    ama arabadan memnunum yakıt olsun çekiş olsun, rahatlık olsun. özellikle tipi görünüşü çok hoş.

    ben stil güvenlik paketli opak boyalı (650 tl ucuz oluyor opaklar) 26.000 tl ye aldım 1 ay oluyor.



    ben de bu aralar stil güvenlik paketli opak boyal (beyaz) almayı düşünüyorum. 1999 model bir lpgli seat cordoba aracım var bakalım takasta ne diyecekler izmirde 2 bayi varmış ünallar ve arkas mekik dokuyacağım artık.

    osman_goksel arkadaşı peki o teybi değiştirince bir halta yaramayan ekranı iptal ettirip oraya bir navigazyon ekranı falan koysak nasıl olur sence?

    http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-nav-pxt306f-yeni-nesil-5-tvportatif-navigasyon-cihazi-omur-boyu-ucretsiz-guncelleme/ProductDetails.aspx?productId=otdelnav-pxt306f&categoryId=257643 ya da

    http://www.hepsiburada.com/Liste/piranha-quattro-50-inc-televizyonlu-navigasyon-cihazi-omur-boyu-ucretsiz-guncelleme-/ProductDetails.aspx?productId=otpirquattro&categoryId=257643 gibi birşey?

    DAHA ALMADAN BAŞLADIM MODİFİYEYE İÇERİDEN :)




  • olur navigasyon tv vs. navigasyonu bilmemde tv takarsan dikkat dağıtmak için birebir, tehlikeli bence. ya yola dikkatini vereceksin ya tv deki maça.

    ben navigasyonumu taktım zaten ama biraz üstünde cama vantuzla tutturulmuş. tv siz.

    teyp kısmınıda henüz kafama takmadım çünkü yıllarca tesisatlı araba kullandım zevkimi aldım yani anlayacağınız. masraf yapmayıda düşünmüyorum.
  • 206+'lara Yol bilgisayarı oluyor arkadaşlar.Sadece sinyal kolunun ve ekranın değişmesi gerekiyor.Kol ve ekran temininde yardımcı olabilirim.Referanslarım mevcuttur.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.