Şimdi Ara

206 İçin arıza lambası yakmayacak lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir yakınımın otomatik vites 206 sı var. 2006 model ve daha 65 binde. Motor çok diri pıtır pıtır. Fakat sadece benzinli olduğu için km ye 45 kr civarı yakıyor. Bu arabaya tam uyumlu, arıza lambası yakmayacak (çok önemli ! takıntılı birisi ) ve başımızı ağrıtmayacak güzel bir lpg ye ihtiyaç var. Bütçe 1600 e kadar çıkabiliriz. Teşekkürler.

https://forum.donanimhaber.com/m_120313202/links_1/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıslanmış tarhana

Merhabalar,

Bir yakınımın otomatik vites 206 sı var. 2006 model ve daha 65 binde. Motor çok diri pıtır pıtır. Fakat sadece benzinli olduğu için km ye 45 kr civarı yakıyor. Bu arabaya tam uyumlu, arıza lambası yakmayacak (çok önemli ! takıntılı birisi ) ve başımızı ağrıtmayacak güzel bir lpg ye ihtiyaç var. Bütçe 1600 e kadar çıkabiliriz. Teşekkürler.

Ben 4 sene önce OMVL marka taktırmıştım 2 sene rahat sıkıntısız kullandım. BRC öneririm uyumludur sıkıntı yaşamazsınız. Arıza lambası da yakmaz. Sadece taktıracağınız usta önemli. Ankara'daysanız yönlendirebilirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OBD2 li kit taktirin marka önemsiz. Obd adaptivity açık olsun taktırdıktan sonra. Son olarak yol ayarı yaptırın tüm devir ve yüklerde ltft stft toplamı 0 ve sıfıra yakın olursa. Ariza lambasi çekiş sorunları ve motor ömrünü haddinden fazla yeme olayı yaşanması minimuma iner.

Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
  • Ustat is lpg de degil, iscilikte. Montaj isciligi iui ustaligi saglam bir yerde monte edilen lpg ariza isigi yakmaz...

• Peki kim bu ustalar nerelerdeler? Ne yer ne içerler?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.