Şimdi Ara

206 BENZİNDE BOĞULMA YIĞILMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE SELAMIN ALEYKUM ŞİMDİDEN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM ,

PEUGEOT 206 2005 MODEL BENZİNLİ ARABAMDA ARAÇ SOGUKKEN BENZİNDE BOĞULMA GAZ YEMEME GAZA SONUNA KADAR BİRDEN BASINDA DEVİRLENMEME, DEVİR SONRADAN GELİYOR GEÇ ALIYOR BAZEN DEVİRLENMİYOR DEVİR DÜŞÜYOR DİREK GAZDA ÇALIŞTIRINCA KUSURSUZ ÇALIŞIYOR SADECE BENZİNDE YAPIYOR VE SABAH 2 DK SÜRÜYOR SONRASINDA ÇALIŞMASINDA VE YÜRÜMESİNDE BENZİNDE SORUN YOK YAĞ EKSİLTME SU EKSİLTMESİ YOK

YAPILAN İŞÇİLİKLER

BENZİN POMPASI DEĞİŞTİ ENJEKTÖRLERE 4 BAR BASINÇ GELİYOR

ENJEKTÖRLER BUJİLER ATEŞLEME BOBİNİ BENZİN FİLTRESİ MAP SENSÖRÜ OKSJEN SENSÖRÜ KRANK SENSRÜ ROLENTİ AYAR RÖLENTİ POTANSİYOMETRESİ DEĞİŞTİRLDİ

YAPILAN İŞLER

GAZI KAPATIK BİR KAÇ GÜN BENZİNDE SÜRDÜM AZALMA OLDU AMA ÇOK DEĞİL

GAZI KAPATIK SABAH DENEDİM YİNE AYRI REGÜLATÖR KAÇIRIYORDUR DİYE

ARIZA IŞIĞI YOK OBD DE ARIZA YOK

DAHA NE KALDI BAŞINA GELEN VEYA NASIL ÇÖZÜLÜR BİLEN YARDIMCI OLABİLİR Mİ ARAÇ BURSA NİLÜFERDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 206666 -- 30 Ekim 2025; 21:56:49 >

Arızalı Benzin rölesi, tıkalı benzin filtresi, tıkalı benzin dolaşım hortumları, benzin enjektör kütüğü ( kütüğe bağlı kablo demeti var enjektörler için, buradan bazen sorun verebiliyor çünkü lpg içinde buradan kablo çekerler genelde fakat OBD tespit edebilirdi bunu?),

Kötü senaryo:

Üst kapak contası ne durumda? Bu kadar değişimin netice vermemesinin sebebi kapak sızdırıyor olabilir. Contanın sağlıklı olmaması durumunda motor soğuk iken vakum kaçağı yapıyor olabilir, ısındıkça kapak yine yapışıyordur güç bela o yüzden sorun ortadan kalkıyordur. Bahsettğim gibi bir senaryonun başında iseniz suya yağ veya yağa su karışma işler başlamamış olabilir. Fakat 2. etap bu şekilde oluyor genelde.

• ilgilendiğiniz için vallahi teşekkür ederim

üst kapak 20bin önce revize edildi

benzin kütüğüne gelene kadar basınç düşüşü olmuyor 3.5-4 bar geliyor

bir de kapakta sorun olsa gazda da aynısını yapmaz mı ?

abiler araba LPG ayarı çok fazla açık olduğundan sürekli zengin karışım kaydediyor ecuya bemzine Düzeltmiyor toparlayana kadar silkeliyordu gazı düğmeden kapattım bir kaç gün rutin işler için benzinde kullandım sanayi gitmeden de 100 km civarı yüksek devirde benzinden kullandım hiç gaza geçmeden gazcıya gittim ayar yaptırdım Şuan problem düzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.