Şimdi Ara

205/55/16 Yol Tutuşu En İyi Olan Lastik Önerisi[Michelin vs Continental]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2007 Avensis im için yeni lastik almam gerekiyor.Sürekli uzun yol yapıyorum, yol tutuşu çok iyi ve ömrü uzun olan bir lastik almam lâzım.Fiyatı da uygun olmalı :)
    Özellikle kendi aracım için hangi lastiği tavsiye edersiniz?

Continental Premium Contact 5 - Michelin Pilot Sport 3 ve Primacy 3 arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 29 Kasım 2015; 16:51:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en iyisi olsun derseniz continental premium contact 5, uygun fiyatlı olsun derseniz petlas pt741. ısındıktan sonra petlas çok iyi yol tutar. uzun yolda sizi üzmez diye düşünüyorum. ancak ebattan dolayı çok fiyat farkı olmayacağı için ben olsam conti alırım.
  • yol tutuş ve uzun ömür bi arada zor, birini tercih etmek lazım.

• Contact 5 çok iyi yol tutuşta
  • Yağmurlu bir yerde yaşıyorsaniz goodyear egp. Daha kurak bir bölge ise conti al. Egp islakta harika. Kuruda da fena değil. Conti ile aralarında bi tık bile fark olmayabilir. Sessiz yumuşak ve ekonomik.

• OnurD7 kullanıcısına yanıt
    Michelin ile arasında kaldım ama herkes Conti. Diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Michelin ile arasında kaldım ama herkes Conti. Diyor

yol tutuş ve konfor istiyorsan michelinden şaşmayın..ama michelinler çok hassastır..yani bildiğin asfalt lastiği..fazla bozuk yola gelmez...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pilot Sport 3 önermem. Patinaja çok çabuk kalıyor. Yüze yüze gidiyorum yolda.
  • Contiler hayirli olsun. Aldiginiz zaman fiyat bilgisi verirseniz seviniriz.
    Kazasiz belasiz.

• Premium Contact 5lerden memnunum, ıslak zeminde fren mesafesi gayet iyi, yol tutuş olarak yorum yapamıyorum çünkü aracın üzerinde gelen ilk lastikler.

• Benim araştırmama göre yakıt tüketim etiketi C ve düşük olanların sürtünmeden dolayı daha iyi yol tuttuğu

• Contact 5 yanak yapısı yumuşak ve geniştir konfor olarak sıkıntınız olmaz ayriyetten derin kanallar sayesinde kizaklanma en aza indirilmiş durumda.Tavsiyem Conti yönünde hocam ben tanıdığım bi lastikciden tanesi 200 tl den almıştım 1-2 yıl once.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.