Şimdi Ara

2099 TL Dijitsu DJTV501 50'' 120 Ekran 4K Uydu Alıcılı Ve Tunerli LED TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
7
Favori
39.707
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu cihaz alınır mı eski bi philips tv var ekranda çizgiler oluşmuş durumda çocuk oynarken darbe sonucu oluşturdu philips ses olsun görüntü olsun 10 yıllık tv olmasına rağmen iş görüyor fhd tvden buna geçmek fayda sağlar mı ayrıca amazon fire stick'im var.
  • Bime gelen dijitsu mu yoksa haftaya perşembe a101 e gelen hi-level mi almaya değer? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HawK95 kullanıcısına yanıt
    Fazla para vermek istemiyorsan dijitsu yu al gitsin. Arada 300 lira var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görüntü ayarlarıyla ilgili bir çalışmanız var mı? nasıl ayarlamalyız ince ayarlarını.? soluk gibi
  • HawK95 kullanıcısına yanıt
    Dijitsu'da smart tv yok. Ben Hi Level'i almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En kaliteli görüntü için görüntü ayarlarını nasıl ayarlamaliyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremimo kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar hocam geldi mi tv yorumlarınızı bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganjaman kullanıcısına yanıt
    Biz TV'yi 1650"ye mal etmiştik. 1800"-1850" değmeyeceğini düşünüyorum. Diğer fırsat konusu (1650") için buradan devam edebilirsiniz. Orada tecrübelerimizi konuşmaktayız.
  • Dün itibarı ile hayatımda ilk kez "ucuz etin yahnisi yavan olur" misali olan bu ürünü Bim'den aldım. Aslında alma amacım yazlıkta hiç bir zaman yetmemiş olan 32 inch televizyonun yerini ucuz yollu bir televzyonun yerini almasını istememdi. Zira yazdan yaza kullandığımız bir ortamda kullanacaktık. Dolasıyla hem 50 ekran olacak hem 1800 lira olacak hem 12 ay taksitle alınacak hem de 4k olacak.. bu kriterlerde bir tv bulmak pek mümkün değil bu zamanda. Peki karşılığını verebiliyor mu?

    Elbette bu özelliklerde olan pahalı tv'lere oranla beklentilerinizi karşılamıyor ama 1800 liranın karşılığını bir şekilde veriyor.

    Öncelikle televizyon her ne kadar 4k olarak geçiyor olsa da bu özelliği görebilmek için tv'nin hdmi 2 arch özellikli girişini kullanmanız lazım. Yani 4K çıkışlı bir cihazınızı (ben burada amazon fire tv 4k olanını kullandım) bu girişe takmanız gerekiyor. Televizyon bu cihazdan 4K sinyali aldığını gördüğü anda zaten sol alt köşede 3840 x 2160 60fps ibaresini gösteriyor (diğer hdmi girişlerde bu özellik yok)

    Buraya kadar her şey okey olmasına rağmen maalesef kazın ayağı öyle olmuyor zira 4K özelliğinde iken yenileme oranı çok düşük kaldığı için (-ki televizyonun maalesef çok zayıf bir özelliği var) hareketli sahnelerde görüntü bulanıklaşması haddinden fazla gerçekleşiyor. Hareketsiz veya durağan sahnelerde ise görüntü oldukça tatmin edici (F/P olarak)

    Bu arada renk ayarlamalarını da doğru orantıda yapmanız gerekiyor. Zira bağlayacağınız her bir kaynakta ayarları ayrı ayrı yapmanız gerekecek. Yani her hdmi girişler ve dahili uyduda seyrettiğiniz görüntüler için.

    Gelelim televizyonun en dandik olayına; gördüğüm kadarı ile maalesef dahili uydu için kanal listesi yükleme veya yedek alma gibi bir özellik yok. Yada en azından ben göremedim. Kaldı ki dahili uydunun kanal taramasını yaptığınızda sonradan düzenlemesi tam bir işkence. Bunu kesinlikle sevmedim. Ama kanal geçişleri abartılacak kadar kötü değil kesinlikle.

    Sesi çok kötü değil. İdare eder. Ama ebatına göre zayıf tonları var maalesef.

    Özetle; bu zamana kadar aldığım en amatör cihaz diyebilirim. Üstelik büyüklüğüne göre oldukça hafif ve işçilik kalitesi tabi ki düşük. Ama yine de fiyatına göre alınabilir bir cihaz. Ama en azından kaynaklarınızın (media box, ps4 gibi) iyi olması şartıyla.
  • bu dijitsuda servis kurulumu olmazsa garanti geçersiz sayılıyor mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10ly_10ur

    bu dijitsuda servis kurulumu olmazsa garanti geçersiz sayılıyor mu?
    servisler sıkıntı 1 hafta beni beklettiler en sonunda video çekin dediler video ile kurulum yaptım garanti geçerli diyorlar.
  • ceremony kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de bimden aldım akşam 8' de kurulum için çağıracağım yarın ama boşa uğraşmamak adına sormak isterim ki oyun konsolu için 4k çıkışta (one x) 60fps verebilir mi? Bahsettiğiniz gecikmeler film ve oyun için dayanılmaz seviyede olur mu? (4k için) cevaplarsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla sitesine özen göstermeyen bir firmanın ürününe özen gösterebileceğini sanmıyorum.

    2099 TL Dijitsu DJTV501 50'' 120 Ekran 4K Uydu Alıcılı Ve Tunerli LED TV
    2099 TL Dijitsu DJTV501 50'' 120 Ekran 4K Uydu Alıcılı Ve Tunerli LED TV
  • Merhaba djtv501 aldım. Ölü piksel ışık gibi sorunlara rastlamadım. Benim sorunum optik ses çıkışı ile ilgili. 5.1 ses sitemim var ve çalışır durumda. Tv ye optik çıkışa bağlıyorum ama ses gelmiyor. Optik çıkışın ışığı yanmıyor. Ayarlardan spdif otomatik ve pcm denedim. Yani spdif açık ama bir türlü optik çıkış çalışmadı. Optik çıkışta ışık da yok.
    Sizdeki tv leri kontrol eder misiniz optik çıkışlarınızda ışık var mı? Brnim tv de arıza olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv nin paneli nedir bilgisi olan varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafaerdurmus kullanıcısına yanıt
    14 günlük bir iade süreci varmış zaten. Bim yetkililerinden bunu öğrendim. Eğer içinize sinmeyen bir durum olursa iade edersiniz.

    Televizyonu alıp kurduğum evimde 4K kaynaklı cihaz olarak bir tek Amazon Fire Tv 4K cihaz vardı ve Netflix'te yer alan 4K videolarda pek öyle sıkıntı yaşamadım. Durağan sahnelerde gayet tatmin edici ama hareketli sahnelerde kalite düşüyor. Siz de doğru hdmi (2.0 ve 60fps) kablolar kullanırsanız bu 4K çözünürlükleri alırsınız ama görüntünün işlemesi sizi ne kadar tatmin eder bilemem. O yüzden en azından açıp kurup bir deneyin. Dediğim gibi beğenmez iseniz iade edersiniz.
  • Öncelikle merhabalar, bende bimden dijutsu marka tv aldim.Sizlerden ricamhttps://www.youtube.com/watch?v=13kmEG3mWBA&feature=youtu.be linkinde görüntülerden 6:26 sonra gökdelen sahnelerinde titreme yani düz keskin cizgilerde titreme yapiyormu diye bakabilirmisiniz. Cihazı mi box s ile kullanıyorum. Bir tek bu titreme kismina takildim. Eğer diğer kullanıcılarda bu durum yoksa iade etmeyi düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahrettin34 -- 2 Mayıs 2020; 0:52:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2099 TL Dijitsu DJTV501 50'' 120 Ekran 4K Uydu Alıcılı Ve Tunerli LED TV2099 TL Dijitsu DJTV501 50'' 120 Ekran 4K Uydu Alıcılı Ve Tunerli LED TV

    Ölü piksel yok. Kablotv ve tvbox kullanıyorum. Yenileme hızı ve fotoğraflardaki görüntü rahatsız etmezse tercih edilebilir.
    Dahili uydu alıcısı kanal geçişi olarak iyi olsa da ayarları açısından tam bir eziyet. Kanal listesini siliyorum sildiğim kanallar geri geliyor filan. Ses konusunda muadillerinden iyi. İade konusunda kararsızım.

    Kablotv'de CI modül üzerinden şifreli kanalları çözme hızı uydu kanal geçişiyle aynı neredeyse ve sorunsuz çalışıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdirbir2 -- 9 Mayıs 2020; 22:39:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.