Şimdi Ara

2026 Kia XCeed yenilenen tasarımıyla sahnede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kia, sevilen modeli XCeed'i 2026 için kapsamlı bir makyaj operasyonundan geçirerek markanın güncel tasarım ve teknoloji seviyesine taşıdı. Yeni Kia XCeed'in üretimi 29 Mayıs'tan itibaren Slovakya'da yapılacak.



    Yeni Kia XCeed özellikleri



    2026 Kia XCeed yenilenen tasarımıyla sahnede
    İlk olarak 2019’da tanıtılan XCeed, klasik hatchback ile SUV arasında bir köprü görevi görüyordu. 2022’de ilk makyajını alan model, şimdi ise ikinci ve en kapsamlı güncellemesiyle geri döndü.



    Makyajlı XCeed, Kia’nın yeni tasarım dilini benimsiyor. Dikey LED farlar, inceltilmiş “tiger nose” ön ızgara ve büyütülmüş hava girişleri dikkat çekiyor. Tasarım dili, elektrikli EV3 ve yenilenen Stonic’e yakın duruyor.



    Profil büyük ölçüde korunurken, yeni alaşım jantlar ve güncel renk seçenekleri eklenmiş. Arka bölümde ise boydan boya uzanan LED stoplar, yeniden şekillendirilen bagaj kapağı ve daha kaslı bir tampon dikkat çekiyor.



    İç mekânda büyük değişim



    2026 Kia XCeed yenilenen tasarımıyla sahnede
    Önceki nesilde yaşını hissettirmeye başlayan iç mekân, bu makyajla birlikte ciddi şekilde yenilenmiş durumda. Modelde artık Kia’nın güncel modellerinden tanıdığımız çift 12.3 inç ekranlı dijital kokpit yer alıyor.



    Yeni iki kollu direksiyon simidi, sadeleştirilen klima kontrolleri ve daha modern orta konsol, kabinin genel havasını yukarı taşıyor. Ayrıca koltuk döşemelerinde ve kapı panellerinde dikkat çekici yeni desenler kullanılmış.



    Ayrıca Bkz.Türkiye'de en çok satan SUV modeller: Volkswagen'den atak



    Kia, henüz teknik detayları tam açıklamasa da modelin benzinli ve hafif hibrit motor seçenekleriyle sunulacağını doğruladı. Ayrıca modelde sürüş konforunun artırıldığı da belirtiliyor. Bu iyileştirmenin, güncellenmiş süspansiyon sistemi sayesinde sağlanması bekleniyor.



    2026 Kia XCeed yenilenen tasarımıyla sahnede
    Makyajlı Kia XCeed’in üretimi, 29 Mayıs’ta Slovakya’daki Zilina fabrikasında başlayacak. Avrupa satışlarının ise kısa süre içinde başlaması planlanıyor.



    İlginç bir şekilde model, Avrupa pazarına yeni giriş yapan Seltos ile birlikte satılacak. Ancak XCeed, daha hatchback karakterine yakın yapısıyla farklı bir kitleye hitap etmeye devam edecek.




    Kaynak:https://www.press-eu.kia.com/document/633#/latest-news/new-kia-xceed-set-to-begin-production-at-zilina-plant







  • Vites, kabin havasını çok yukarı taşımış. Bravo.

    _____________________________
  • sanatairum kullanıcısına yanıt
    Halbuki işlevsel olan o vites kolunu , direksiyon altına, ekrana, yada düğme şeklinde ne bileyim tasarım diye başka şekle sokmaları lazımdı. Ama işlevsel olacak şekilde vites kolunu korumuşlar. Şu piyasada taktir edilecek davranış....

    _____________________________
  • o vitesi mal gibi ortaya koymak yerine kol dayamanın tam dibine çekseler bitti mesele niye uzanıyoruz bi türlü anlmıyor mallar

  • Kia'nın yeni tasarım diliyle iç ve dışı güncelleseler ne güzel olur diyordum, yapmışlar. Ve güzel olmuş 2026 Kia XCeed yenilenen tasarımıyla sahnede 

    _____________________________
    "Bir daha sorarsan 8 canın kalır..."
  • Xceed zaten güzel formdaydı niye değiştirdiler ki demiyorum sadece tasarıma eğilmek yerine biraz ucuza kaçılmış, şu hali en az 3-4 revizyon yer her sene bir yerini düzeltir olması gerekene getirirler, bunun dışında eksik olarak gözüme çarpan birşey yok, bu seride kullanılacak motor ve şanzıman seçenekleri ne olacaktan ziyade Türkiye'ye hangilerini getirirler merak ediyorum, plug-in hibrit modeli olurmu hangi seçenekler gelir görmek lazım.

  • Halihazırda çok beğendiğim bir modeldi. Haberi görünce heyecanlandım ama abicim o vites kolu nedir ya. Umarım seri üretimde yoktur o vites kolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıl olmuş 2026 hâlâ vites kolu ve manuel el freni kullanan markaları görmek oldukça itici.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Kia-hyundai en dolu paketi bile alsan iç mekanları çok başarısız demode

    _____________________________
  • dıştan güzel, iç mekan her zamanki kia

    _____________________________
  • Allah için şu kia tasarım dilini değiştirsin.Aracların hem dış hem de iç tasarımı berbat.Hic olmazsa şu 90 lı yılların kia preggio minübüslerdeki direksiyonu değistirsinler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Bizde iktidarda kalmak önemlidir.İktidarda kalmak için kendi öz çocuğunu öldüren bir neslin torunlarıyız malesef.
  • sefiluzman kullanıcısına yanıt
    El freni manuel olmalı . Olmaması çok itici

    _____________________________
  • İç dış demode gözüküyor olmamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yav sizin yeni tasarım dilinize başlıyım. Mis gibi stopları var xceedin naptınız bu ne? Bu herifler 2020 yılında xceed ile tasarım ödülü almıştı. 6 yılda geldikleri nokta tüm araçlarının tamamen aynı olması.

  • vites kolunu kullanmak, döner butonları, minik kolumsuları veya sinyal kolu yancılarını kullanmaktan çok daha pratik- ergonomik ve güvenli.


    bir ara da tuşlu klima kontrolüne burun kıvrılıyordu, herşey ekrandan yapılınca araba "teknolojik" oluyordu, bu iş de ona döndü.


    yeni olan her şeye, fonksiyonunu düşünmeden tuzu alıp koşmakta üstümüze yok.


    Kia'nın bu iç tasarım dili estetik ve algılanabilir kalite olarak bir bütün olarak hiç başarılı değil bence bu arada.

    _____________________________
    ortada gerçekten bir tedarik sorunu olsaydı
    aralık 2022 son 5 yılın rekoru,
    ocak ve şubat 2023'de tüm zamanların satış rekoru kırılamazdı.
  • Önceki hali iyiydi ya. Niye bozuluyor sürekli tasarımlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt
    Dedeler hep bu yüzden hala tuşlu telefon diye kastırıyor 🤣 elektronik park freni ve koldan elektronik vites müthiş bişey, kullanmayan bilemez.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Sportage ın en baz donanımında kullanılan vites kolunun ceed in en dolusunda olmasına anlam veremedim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    İki sene önce üretimden kalkacak diyordun?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Direksiyon cok kötü berbat .3 kollu güzel bi direksiyon olsa guzel olur

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.