Şimdi Ara

2026 F/P Otel Fırsatları (458. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 21 Misafir (1 Mobil) - 29 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
10.452
Cevap
760
Favori
877.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
92 oy
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Monta verde daha iyi zaten ben monta verde de kaldım 2 gece tonoz da kalmadım ama araştırmıştım o da iyiydi. Bu sene de ikisinden birinde kalacağım yine. Antalya öncesi. Ben otelde yemiştim bir gece diğerinde de spesifik bir yer değil de uygun bulduğum yerde yemiştim. Ve deniz için de suncity beach club tavsiye ederim. Çocuklu ve çocuksuz ayrı kısmı var denizi de çok iyiydi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam merhaba nasılsınız ? geçen sene sayenizde aycha da fiyat olarak çok uygun bir ücrete 4 gece 5 gündüz tatil yapmıştık . Geçen sene için teşekkür ederim. Geçen seneden edindiğimiz 2 çocuklu tatil deneyimi ile sizden bu sene için de tatil önerisi rica edeceğim.

Geçen sene hissettiğimiz eksiklikler ;

çocuklar için uygun bir aquaparkın olmaması

çocuklar için sadece bir tane çocuk havuzu olması ve bunun çok küçük olması ( üzerinin örtülü olması iyiydi ama )

Sezonun kalabalık döneminde gittiğimiz için aychada bile şezlong sorunu yaşamamız.

denizi 4 gün boyunca aşırı dalgalı olduğu için denizini hiç kullanamadık lakin çocuklar zaten havuzu daha çok seviyor nedense.

Onun dışında 24 saat boyunca yiyecek temin edebiliyor olmamız harikaydı ve her çeşit yiyecek olması da harikaydı Çocuklar varken bunlar çok memnun ediyor. Ekstra bir ücreti de yoktu .

odalar sessizdi katlarda ses şikayeti yoktu.

Küçük bir alanda olması çocuklarla git gel işini çok kolaylaştırıyordu.

havlu hizmetleri müşteri hizmetleri çok iyiydi. En önemlisi çocukları gerçekten ücretsiz bir hale getirmemiz ile fiyat çok iyiydi.

Bu sene için fiyat olarak aşırıya kaçmak istemiyorum 80 ile 120 bin bandından 3-6 yaş çocuklar için uygun çocuk klubu olan , havuzları daha geniş daha kullanışlı olan ve şart olmamak kaydı ile ege bölgesinde bir otel önerisi rica edeceğim . Fiyatına göre bize kattıkları daha çok şey olursa farklı bölgeler de olur. Aile ve akrabalarımız ege bölgesinde olduğu için , tatile gelir giderken onlarda hem dinlenme hem de ziyaret etme şansından dolayı ege bölgesine bir tık daha sıcak bakıyoruz.

bu arada alkol ile hiç işimiz yok hocam.

Emekleriniz için ,zaman ayırdığınız için şimdiden teşekkürü bir borç biliyorum.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 17 Nisan 2026; 13:16:35 >

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt
    Hocam çocuklar eğlensin havuzlar bol olsun derseniz ali bey club tam çocuk oteli. Aqua alanı havuz çeşitliliği çok yüksek. Bende gitmeyi düşünüyorum ama alan çok geniş uzun yürüme mesafeleri olabilir gibi. Xanadu Belek e bakıyorum ben şuan sizde inceleyin isterseniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Geçen sene listeme girmişti bu otel lakin çok geniş alanda olması çocuklar ile birlikte zor olduğunu söyleyen yorumlardan dolayı elemiştik , bu sene yine de aklımızda olsun . Diğeri oteli de araştıracağım .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

sizin çocuklar kaç yaş hocam

Bütçeniz gayet güzel verimli şekilde kriterlerinize göre çok rahat kullanabilirsiniz.Yalnız 2 çocuk ile Ege biraz tatsız olur,verdiğiniz paranın karşılığını alamazsınız ve kalite sıkıntısı yaşarsınız.Tarih döngüleriyle birlikte yazıyorum.Özellikle Nirvana'ların fiyat kırılımları şahane 1 gün farkla bile 30-40k düşüyor.Tarihleriniz esnekse Nirvana'lar öncelikli olabilir.

*Nirvana Dolce Vita 26-30 Ağustos 115.5k

*Nirvana Me 26-30 Ağustos 106k

*Nirvana Cosmo 26-30 Ağustos 93k

*Cornelia Diamond (Bunun tarihleri çok esnek istediğiniz zaman 4 gecesi 114k hatta Temmuz'un başı 109k'ya kadar düşüyor)

*Güral Tekirova 117k (istediğiniz dönem)

*Güral Belek 107k (istediğiniz dönem)

Şimdi bu 6 seçenek premium segment sizin geçen sene alıştığınız aynı kalite bandında, hatta daha iyi tarafları da var.Tüm kriterlerinizi karşılar.
    Bir de bütçenizi yormadan biraz kaliteden feragat edip f/p bazlı baktığımızda

*Limak Lara 94k
    *Limak Atlantis 87k
    *Swandor Kemer 84k
    *Swandor Topkapı 88k

*Ben nereyi tercih ederdim diye sorarsanız 106k'dan Nirvana Me alırdım Dolce Vita ile ters rasyo çalışmış normalde daha pahalı olması gerekiyordu.(Bir tık daha üst kalite, ama biraz daha düşük fiyat.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 17 Nisan 2026; 13:32:46 >

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

hocam hızlı geri dönüş için çok teşekkür ederim , yazdığınız her otele tek tek bakacağımdan emin olabilirsiniz. Konuyu gezerken voyage sorgun da istediğimiz tarihlerde 120 k fiyatlara geliyor burası çocuklar için istediğimiz özellikleri karşılar mı ?

Diğeri de ali bey club . Eğer çocuklardan küçüklerin yaşını 3 değil de 2 yaş girersem fiyat tam 2ok düşüyor. Bazen ets tur firma ile görüşüp teklifi değerlendirip düşük fiyatı kabul edebiliyor. Ali Bey için düşünceniz nedir ? Tabi ki bahsettiğim indirimli hali olursa (77k)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 17 Nisan 2026; 13:35:51 >
    Voyage Sorgun için kesinlikle mutabıkız hocam fiyatı sizin belirttiğiniz bütçeyi aşıyor diye ben yazmamıştım ama karşılarım derseniz tabiki olur ama denizi çok sıkıntılı Voyage Sorgun'un girişi çıkışı ayrı dert bilginiz olsun.

Ali Bey Club'a gelirsek eğer küçük çocuğun yaşını kabul ettirebilirseniz Ali Bey Club değil Ali Bey Resort tavsiye ederim size.Çünkü bütçeniz raharlıkla karşılıyor.
    Ali Bey Resort size gönderdiğim ilk listeye (premium segmente) , Ali Bey Club ise ikinci listeye (F/P segmentine) girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 17 Nisan 2026; 13:40:29 >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

maximum kampanyaları ile yüzde 5 indirim ve 7500 tl naki puan ile tam 120 k hocam sorgun. Denizi çok sıkıntılı derken ne demek istediğinizi tam anlayamadım hocam kusura bakmayın ?

Giriş çıkış sivri kayalar var, 5.metrede belinize geliyor, biraz daha açılınca kayanın üstüne çıkıyorsunuz dizinize geliyor yani altta ne zaman kaya çıkacağı belli değil.Yüzerken dizinizi, kolunuzu,karnınızı taşlar sıyırabilir.Çok dikkat etmek lazım.
    Hizmeti,kalitesine hiç laf edilmez ama denizi hiç çocuklara göre bir deniz değil açıkçası.Çocukları bırakın yetişkinler bile zorlanıyor sahilden girişte.İskeleden giriş için sorun yok.Eğer alırsanız da mutlaka deniz ayakkabısı kullanın hocam.

Değerli bilgiler için çok teşekkür ederim hocam, ben de planlamamı yapacağım en kısa sürede.

anladım hocam şimdi denizle pek işimiz olacağını sanmıyorum ama dikkat edeceğim. Bahsettiğiniz otelleri inceleyip tekrar dönüş yapacağım hocam çok sağolun. Bu sene taksit yok sanırım otellerde ? dikkat etmedim ama ben mi göremedim ? ya yüzde 50 olayı var ya da yok gibi , geçen sene vade farksız 3 e böldürmüştük , biz gidene kadar borcu bitmişti iyi olmuştu.

Uptown büyük anadolu girnede, türk metal iş sendikasına ait f/p oranı güzel hem oda-kahvaltı hem hem yarım pansiyon konakladım 3 defa memnun kaldım tek olumsuz durum girne lefkoşa yolu üzerinde hafif rampada otel inerken yürüyüş rahat örnek 15-20 dk arasında otelden çıkıp yürüyerek ertana varırsınız dönüşte biraz zorlar yürümeyi sevmiyorsanız ve hava sıcaksa, telefonla fiyat sorabilirsiniz whatsapp aramasıyla, konaklayacağınız dönemdeki sendika grubunu sorabilirsiniz karma grup mu full erkek grup mu. Beklentinizi yazarsanız bilgim dahilinde başka otelleri de yazabilirim girne ve magosa için.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.