Şimdi Ara

2026'da CS 1.6 Nostaljisi mi? Muhabbetin ve Eğlencenin Adresi: Akalonya Community!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
34
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Günümüzün modern, hile dolu ve soğuk FPS oyunlarından sıkılıp "Nerede o eski dostluklar, makaralar?" dediğinizi duyar gibiyiz.

Akalonya Community olarak, sadece bir sunucu değil; sohbetin, muhabbetin ve makaranın tam takır döndüğü gerçek bir aile ortamı sunuyoruz. CS 1.6'nın efsanevi JailBreak modunu 2026 yılında da en kaliteli haliyle ve kesintisiz yaşatmaya devam ediyoruz.

Yeri geldiğinde kıyasıya rekabet, yeri geldiğinde TS3'te sabahlamalı koyu muhabbet... Adaletli yönetim anlayışımız, kaliteli komutçularımız ve samimi kitlemizle yeriniz hazır.

🎮 Sunucu & İletişim Bilgilerimiz

• JailBreak IP 1: 95.173.173.105
    • JailBreak IP 2: 193.111.76.23
    • TeamSpeak 3 Adresi: akacom (Muhabbete gelmek için IP şart değil, TS3'e doğrudan damlayabilirsiniz!)

🤝 Kadro & Ortaklık Alımları

Alemde iz bırakmak, ekibini/klanını bizimle birleştirmek veya bu aile ortamında Ortaklık / Yönetim kadrosunda yer almak isteyen dostlar için alımlarımız açıktır. Saygılı, komut veya sunucu yönetimi bilgisi olan, ortamımıza uyum sağlayacak herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Nasıl Katılırsınız?
    Doğrudan TS3 (akacom) adresimize gelerek muhabbete katılabilir, yönetim odasında bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Eski JB tadını ve samimiyetini özleyen herkes davetlidir!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.