Şimdi Ara

2023 Seçimlerinde Hükümet Değişirse? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Malum kişiler ve yanındakilerinin çoğu Türkiye'de durmayacağına eminim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • valla orasını Allah bilir ama geleninde işi kolay değil. en hafifinden ülkenin pisikoloji si düzelir ilk sonrası Allah kerim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt

    Dostum yazdıklarını okudum sana tavsiyem sakın ola kimseyi "siz bilmezsiniz" cümlerle yargılama..

    Kimseyi tanımıyorsun tanımadığın insanların hayatlarıyla ilgilide siz bilmezsiniz haberiniz yok vs gibi cümlelerle konuyu farklı bir boyut getirme.


    Bende yokluğu görmüş biri olarak şuan neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Kimler paraları götürüyor kimler kuru milliyetçilik yapıyor çok ama çok iyi biliyorum.

    20 sene 30 sene önceki yaşam şartlarıyla şimdikini kesinlikle kıyas etmeyin. Şu çıkar telefonunu diyen amcalardan hiç bir farkın kalmamış..

  • Kim gelirse gelsin harbi enkaz devir almış olacak.... Ama her şeye rağmen ülkeye moral gelir çok ihtiyaç var artık çok... Gelecek hükümet de artık güzel bir başlangıç yapsın artık... Haa aynı şekilde veya daha beterini de yapar mı yapar olur mu olur şaşırmamak yani her şey olabilir bu ülkede. Benim tek korkum seçimde ülkenin karışması. Umarım bu olmaz. Normal seçim olur ve olumlu işlerde yavaş yavaş çıkışa geçeriz bunu umut ediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gelenler enkaz devralacak ama,

    görev Avrupa'ya düşüyo. Türkiye'nin genç üretim gücünden tekrar faydalanabilmek istiyolarsa yeni gelen yönetimin ardından Türkiye'ye yatırımları desteklemeliler, eğer bunu yaparlarsa herşey bi anda değişir ve AKP'nin ilk geldiği dönemdeki gibi bi dinamizm yakalanır, ekonomi gerçekten düzelebilir.

    ama, eğer Avrupa sırf Ukrayna olayından dolayı başı döndü diye mal mal bakıp kalırsa, o zaman yeni gelen yönetim enkazın altından kalkamaz.

    umarım Ukrayna savaşı çıkmaz ve umarım Avrupa bizden ümidi kesmez.

    not: Avrupa bizi kurtarabilecekse şu anda neden yapmıyo diye düşünebilirsiniz. yapıyo, daha doğrusu yaptı, yapmaya çok çabaladı 10 seneden fazla süre çabaladı. sonunda Türkiye içi mafyalaşma, rüşvet ve serbest piyasanın kırılması durumları ile başedemediler. Honda da rüşvetten kaçtı, ValksWagen de son anda rüşvetleri karşılayamadığı için kaçtı, yoksa bu firmaların hepsi Türkiye'de olmak için can atan firmalar. mesela Avrupa sana diyo ki: "bir ihale yaptığında o ihaleyi hakeden firmaya vereceksin ve her firmanın ihaleye girmesine izin vereceksin" bizimkiler ise kendi yandaşlarını besleyebilmek için ihaleleri haketmeyen firmalara vermekle de kalmadılar, birçok ihalede hakeden firmanın projesini aldılar "inceleyecez" diye sonra o proje dökümanlarını (işin nasıl yapılacağını detaylarıyla anlatan dökümanları) alıp diğer (iş bilmeyen) firmaya verdiler, ihaleyi de 10 kat daha fazla para isteyen ve iş bilmeyen firmaya verdiler. bu ihaleler mahkemelik oldu, mahkemeler iplemedi. Avrupa böyle bir düzeni destekleyemez, mümkün değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 11 Şubat 2022; 15:11:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2022 mi demek istediniz?

  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    siz internet ve akıllı tlf gençleri maalesef bunları görmediniz yaşamadınız.


    Neden maalesef?


    Bu arada belki inanmayacaksınız ama o dediğiniz tarihlerde her ülke şimdikinden daha kötü durumdaydı zaten. Nijeryaya elektriği bizim iktidar getirmedi. Ha ama bizi aynı klasmanımızdaki ülkelerin gerisine bu iktidar düşürdü.(Polonya, Romanya gibi ülkeler mesela)


    Aman neyse. Bence iktidar filan değişmesin. Ülkenin yarısı tam da bu şartları hakediyor. İktidarın değişme sebebi de makarnanın kilosunun 15 lira civarı olması olacak. Yoksa milletin kafasında bir aydınlanma filan yok.

  • Borakhan B kullanıcısına yanıt

    Hocam anlatamazsın. Adamların çok değişik kafa yapısı var. Her şeyi akpnin gelmesiyle bağdaştırıyorlar. Sanki Türkiye hariç tüm dünya yüzyıllardır teknolojinin konforuyla yaşıyormuş da sadece Türkiye zor durumdaymış gibi.

  • Akp döneminde devlet kadrosuna girenler incelenecek. Çoğuna bir kulp bulup yol verilir. Daha sonra kendi alt yapısını hazırlamak için kendi adamlarını boş kadrolara dolduracaklar.


    Yurt dışındaki askeri tesislerin ve cephelerin bir çoğu kapatılır. Asker, Irak ve suriyeden çekilir.


    İsrail ile eski gergin dönemden dostane ve barışçıl bir döneme geçilir uluslararası ilişkilerde. Amerika için de aynısı geçerli.


    Ülkemiz Eurovision'a katılır  

  • Her şey öyle düzelmez. Daha büyük sorunlar meydana gelecek hatta. Suriyeliler ve diğer mültecilerin çoğu gönderilmeyecek mesela. Vatandaşlık alanların vatandaşlıkları iptal edilmeyecek. CHP de Atatürkçü adam pek kalmadı. İyi partiyi bilmiyorum.

    Ümit Özdağ gibi birisi gelene kadar bu ülkede yaşanmaz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Unutmayın 2023 seçimlerini sadece biz türk’ler değil. insan kaçakcılığı yapan kişileride ilgilendiriyor. Bir şey kesin 23 ü c.i kazanırsa 1 yıl içinde yaklaşık 1-1,5 milyon kaçak göçmen gelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hükümet değişince dolar 11 civarına düşer. Ucube başkanlık sistemi kaldırılıp Cumhuriyetin ayarlarına tekrardan dönüşüp parlamenter sistem yeniden getirilir ve hukuk alanında revizyonlar yapılırsa dolar 8-9 civarına inecektir, kısacası hükümetin değişmesi ve değiştikten 1 ay sonrasında biz 1-2 yıl ileri gitmiş oluruz. Devlet kurumlarında ki vasıfsız işe yaramaz insanlar ayıklanıp liyakate göre hareket edilirse dolar 1 yılda 5-6 ya bile gelebilir. Bizim şuan üretimden ziyade yatırımcı sıkıntımız var. Dışardan içeriye para gelmiyor hep içerden dışarıya gidiyor. VE EN ÖNEMLİSİ A*APLARIN ÜLKEDEN YOLLANMASI LAZIM. BUNUN İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA RAZIYIM.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt

    Zaten defter kitap görmeden plan yapılmaz.

    Bizim sitenin eski yönetimi defterleri devir etmedi, yeni yönetim bu sebeple ne aidata zam yaptı ne bir plan açıkladı.


    Elde ne var ne yok belli değil.

    Ödeme garantili şeylerin anlaşmaları gizleniyor.

    Netlik olmadıkça hayal açıklamaya gerek yok.


    AKP'nin dokunulmazlık muhabbetini hatırlıyorum. Bağıra bağıra meydanlarda söylüyordu. Kim engel oluyorsa artık hala kalkmadı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamu personelleri, kanunları uygulama ve vatandaşın haklarını koruma ve isteklerini karşılama konusunda ilgisiz-yetersiz-duyarsız.


    ve görevini yapmayan ve suistimal edip kendi çıkarına kullanan kamu personeli yüzünden kamu kurumuna dava açtığınızda ise "devlete dava açılırmı" gibi kendini devlet statüsü ile koruma ve ayıbını saklamak için DEVLET ve DOKUNULMAZLIK kanunlarına sığınmaktadırlar


    yine tekrar ediyorum


    ADALET dediğimiz mevhum "AKP li avukat veya akp'ye yakın onların cebinde"n geçmekte. hakimler kararları bu kişilerden aldıkları talimatlara göre yapmakta

  • seçimden sonra akplilerin yargılanması mal varlıklarına el koyulması lazım daha sonra mütahitler var cengiz inşaat falan tabi şuan bakarsak melih gökçek indi noldu hiçbirşey ifadesi bile alınmadı yani iş yine ülkenin kanunlarında savcılarda bitiyor tayip trilyonlarca doları amerikaya taşıdı zaten varmı soran yok

  • tosuntosun T kullanıcısına yanıt

    Her insanın yaşadığı çağa ve hayatına göre kendi zorluğu var. Sen fakirliği gördün ve bazı ihtiyaçların için fiziksel zorluk çekerken bugün küçümsediğin gençlerden de iki dil öğrenmesi, insan gibi yaşayabilmeleri için çok iyiyi yapmak zorunda olmaları bekleniyor. Yerlerine geçsene kapat kendini bir odaya mutlu olamadan motivasyon bulamadan kendi başına sallıyorum almanca öğren bakalım. 70lerde ısınmak için şunu yapıyorduk bunu yapıyorduk, sanki bunların sebeplerini bilmiyormuşuz o zamanki dünyanın durumunu bilmiyormuşuz gibi, derken sen diyor muydun 10 yaşında "ulan ben ne yapacağım şimdi ne bok yiyeceğim aç kalacağım çok iyi bir doktor mühendis olmazsam" hayır, kpss'ye girip 4+5 i çözüp memur da olabiliyordunuz. İnsanları nasıl siz bir şeyi bilmiyorsunuz diye yargılayabiliyorsun aklım hayalim almıyor. Nerden biliyorsun ya nerden biliyorsun, insanımızın sorunu bu kendi yargılarını kesin olarak görmek. %0.001 ihtimal bile varsa bilmiyorsunuz diyemezsin kesin konuşamazsın gün gelir hiç ummadığın taş baş yarar. Sizin öğütleriniz bunlar gençlere, uygulayın bari.





  • DEĞİŞECEK.

    Zorunlu askerlik kaldırılmalı. Gönüllü ücretli askerlik getirilmeli. Askere gitmek isteyene, süre boyunca brüt asgari ücret verilmeli. Askerlik sürecinde yemek ücretsiz, kantin şuan ki gibi ucuz olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemal bey anlaşılan evde uyumuş 100tllik otelde olmadığı belli oldu. 

  • Yeni reformlar ortaya atıcaklar.Büyük ihtimal İMF yle anlaşma sağlanacak.Kemer sıkma politikasını uyguluyacaklar.Devletin memurları isyan edicek bu duruma yaygara koparıcaklar birileri din elden gidiyor diyecek en sonundada gene sağ parti çıkıcak ve Oyu alıp tekrar iktidar olucak.Olucak olanlar böyle bence.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.