< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Honda 2025 fiyat listesi belli oldu! İşte Kasım ayı fiyatları (2. sayfa)
1 Mobil
-
-
Nisan 2025 fiyatları konusunda 2 yillik mesajlar var bu kadar üşengeç konu yazari da ilk defa goruyorum, tekrar konu acmak yerine ustune ekliyor konunun.
Jazz in resmide yanlis ayrica o kasa makyajlanali 2 sene oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Merhabalar, kararsız kaldım da sizlerin de fikrini almak istedim
Sizce Honda Accord 2023 model 20 bin 30 bin km arası mı yoksa Honda Civic 2025 model 0 km mi ?
Bir de şu kafama takıldı 2023'ten sonra Honda Accord ülkemizde satışı olmadığı için parça sıkıntısı yaşarmıyım ?
-
Ben Accord alirdim, serviste parcasi bulunur her zaman.
Zaten kaza bela olmazsa parcaya da ihtiyacın olmaz accordla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Al satçı değilseniz Accorddan 2 tane Civic çıkar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar -
Bu araca 2 milyon verenin bayramı mübarek olsun
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Ben de konu açılış tarihine bakınca 2 yıl önce olduğunu görüp şaşırdım başta, fiyatlar güncel konu eski diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem... -
Civic'ler bile 2m'dan başlıyor birde kampanyalı!
_____________________________ Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville -
Bu araba değil ki.
Kapıları olan Golf arabası.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
Navigasyonu bile çalıştıramayan Honda HRV,, 2 küsür istiyor. Multimedya sorunlu, Siyah ekran satıyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refgif -- 2 Haziran 2025; 13:35:2 >_____________________________ -
honda hrv niz mi var?
aynı multimedya sistemi jazz da da mevcut sıfır sorunla çalışıyor
kablosuz aa kablosuz cp dab sorunsuz.
kendi navigasyonu yok zaten bu devirde trafik bilgisi olmayan navigasyon olmasın daha iyi.
_____________________________ -
maalesef diyecem.. hrvem var..
kablolu da kablosuzda siyah ekran problemi var.. (dil ingilizce falan çözüm bulunuyor ama mesele o değil..)
üzücü olan bu sorunu kabul eden, düzeltmeye çalışan da yok.. kusurlu araç
Size yüzde bir milyon katılıyorum. Bayiler sürekli zam olsun insanlarla uğraşmayalım modundalar. Zamlar çok keyfi. ÖTV olmasa da fiyatlar anında bu rakama çıkar, ötvyi bayi cebe atar.
-
ÖTV kalksa yine aynı fiyattan satılır. Bir ay fiyat düşer ama araba stokta yoktur ikinci ay zam gelir stoklar dolar. Jazz da ÖTV indirimi oldu bir ay geçmeden de zam
-
2012 de jazz aldım 43,000 idi civic baz donanımdan daha ucuzdu
şimdi şu fiyatlara inanamıyor insan
Galeriden araba mı alınır adam parçaları change yapsa 1.2 motor bile koysa haberin olmaz sonra TC hukuk sisteminde çürür durursun yıllarca
2026 yılında çekilir demiştim bakalım 3-4 ay kalmış mazda gibi çekilecekmi honda. Ama motosiklet kısmı duracaktır fabrika yatırımı yapıyorlar

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
Hızlı