Şimdi Ara

2022 yılında çıkacak Call of Duty oyunu Modern Warfare 2 olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yayıncılığını Activision'ın yaptığı en popüler FPS oyunlarından biri olan Call of Duty'nin bu yılki oyunu için çıkış tarihi yaklaştı. Ancak bildiğiniz gibi serinin yeni oyunu her yıl çıkıyor. Geçtiğimiz saatlerde de 2022 yılında çıkacak Call of Duty için güçlü bir söylenti ortaya çıktı.



    Ayrıca Bkz.PlayStation 5'in yeni büyük sistem güncellemesi indirmeye sunuldu: İşte güncellemenin detayları



    Modern Warfare 2 Olacak



    Daha önce hem Call of Duty hem de Battlefield 2042 ile ilgili birçok doğru bilgiyi önceden aktaran Tom Henderson, 2022 yılında çıkacak oyunun 2019 yılında çıkan Modern Warfare'in devamı olacağını söyledi. Bu bilgiyi Video Game Chronicle da onayladı.



    2022 yılında çıkacak Call of Duty oyunu Modern Warfare 2 olacak



    Yeni Modern Warfare 2019 yılında çıktığında birçok oyuncu yeniden seriye dönmüştü ve önceki yıl olumsuz yorum alan Call of Duty'nin bıraktığı kötü izlenimi silmişti. Her ne kadar son yıllarda eleştirilen bir seri olsa da hikayesi olan bir Call of Duty'nin hala çok sevildiğini söylemek gerek.



    İkinci Dünya Savaşı'nda geçecek olan bu yılki Call of Duty oyunu, Call of Duty Vanguard ise 5 Kasım 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkışını yapacak.




    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/next-years-call-of-duty-game-is-modern-warfare-2/







  • gelsin gelsin oynarız. bir de abonelik sistemi çıkartsalar süper olacak

  • Modern Warfare 2 kaç kere çıktı la? Tekrar mı çıkıyor?

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    2019da çıkanın devamı

  • sniper23 kullanıcısına yanıt

    Modern Warfare 2 Remastered var bir de.

  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    buna reboot deniyor haberin olsun. sık sık yapılan bir şey

  • Modern Warfare 2'yi 2010 yılında görmüştük. Birkaç sene önce de remaster yapmışlardı ki remaster da güzel olmuştu. Şimdiki neyin MW2 neyin nesi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyice yalama oldu bu seri

  • Adamlar Modern Warfare serisini reboot etti zaten; ikincisini çıkarıp neden farklı bir isim versinler. Kaldı ki Modern Warfare markalaşmış bir seri. Sadece ismin bile satışlarda avantajı olacaktır. Bir de seriyi Infinityward sürdürürse daha da iyi olur.

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Reboot ve remaster arasında dağlar kadar fark var. Zaten reboot edilmiş seriye 2. bir oyun çıkarınca ismin böyle olması çok normal değil mi?

  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

    Gerekli miydi peki?

  • Bu oyunda En çok sevdiğim gizli görevlerdir 5 ekimi beklemek eziyet:)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2023 oyunu için ön tahminde bulunayım binladininin nasıl bulunduğunu konusu olacak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Serinin çoğu oyununu oynadım, CoD serisini daha çok multiplayerı için alıyorum. Ama ne Treyarch'ın ne de Sledgehammer'ın CoD oyunları MW'nin tadını vermiyor bana. Infinity Ward'un yaptığı oyunlara bakarsanız, Infinite Warfare ve Ghosts dışındaki tüm oyunları iyiydi. O nedenle serinin MW ismiyle devam etmesi hem önceki oyunların kalitelerinden dolayı hem de Infinity Ward'un geliştiriciliği üstlenmesi beklentisiyle benim açımdan olumlu bir izlenim yaratıyor.

  • Sen olaya öyle bakıyorsun. Ben ise yeni hiçbir şey üretemeyen, eski işler ve eski markalarla aynı şeyler üzerinden para kazanmaya çalışan bir firma diye bakıyorum. Dolayısıyla ben bir başarısızlık görüyorum burada. Sadece başta COD serisi olmak üzere FPS oyunları kendilerini çok tekrar ediyorken bir de aynı oyunun aynı ismini kullanıp önce remaster sonra da reboot yapmaları bana tam olarak bunu gösteriyor. MW3-4-5 neyse bunu yapabilirdi mesela neden reboot yapıyorlar? Yani senaryosunda ne vardı ne olmamıştı ki yeniden yapılıyor? Bütün FPS oyunları birbirini tekrar ederken tekrarının tekrarını yapmak nedir? "Gerekli miydi" den kastım bu. Grafik sorun desen remaster'daki grafikler güzeldi. Ben COD serisini MW2'den itibaren bıraktım bir de bunun PS Plus remaster'ını ve WWII'sini vermişti onları oynamıştım. Ps Plus vermese yüzüne bakmazdım. Aynı naneyi GTA V için de uyguluyorlar. 3 nesildir aynı oyunu satıyorlar. Yahu kardeşim yapsana artık yeni bir oyun. Gerçi tüketicilerde de suç var. Sen yeni bir şey talep etmezsen aynı ürünü sana tekrar tekrar satar durur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.