Şimdi Ara

2022 Skoda Superb Combi Scout Türkiye fiyatı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2022 Skoda Superb Combi Scout Türkiye fiyatı ve özellikleri



    Skoda Superb Combi'nin Scout versiyonu Türkiye'de satışa sunuldu. 2022 Skoda Superb Combi'nin station Wagon gövde tipini crossover esintileriyle birleştiren Scout versiyonu 1.144.900 TL fiyat etiketiyle Skoda showroom’larındaki yerini aldı.



    Superb Combi Scout, özellikleriyle neler sunuyor?



    İlk kez Scout versiyonuyla Türkiye’de satışa sunulan Superb Combi, zarif tasarımını maceracı bir kimlikle buluşturarak eşsiz bir lifestyle otomobili haline getirildi. 1.5 TSI ACT 150 PS motorla satışa sunulan araç, gücünü 7 ileri DSG otomatik şanzımanla ön tekerleklere iletiyor. Söz konusu motor, 150 beygir güç ve 250 Nm tork üretiyor. 0-100 km/s hızlanmasını 9.3 saniyede tamamlayan model 214 km/s maksimum hıza ulaşıyor.



    Ayrıca Bkz.Ham madde kıtlığı, elektrikli araç bataryalarının fiyatını yüzde 22 artırabilir



    Superb Combi Scout’ta, Sürüş Modu Yönetimi sayesinde, motorun karakteristiğini, elektronik yardımcıları ve denge kontrol sistemlerini Eco, Normal, Sport ve Kişiselleştirilebilir olmak üzere tercihinize göre ayarlamak mümkün.



    2022 Skoda Superb Combi Scout Türkiye fiyatı ve özellikleri



    Bozuk Yol Paketi’ne sahip olan 2022 Superb Combi Scout, iç ve dış tasarımıyla standart modelden ayrılıyor. Superb’in şıklığını farklı bir noktaya taşıyan Combi Scout, standart modele göre yerden 15 mm daha fazla sürüş yüksekliğine sahip. 165 mm yerden yüksekliğe sahip aracın zorlu yol koşullarına meydan okuyan tasarım unsurları arasında gümüş rengi ön ve arka tampon koruyucuları, siyah plastik çamurluk kaplamaları, siyah eşikler, alüminyum görünümlü ayna kapakları, krom çerçeveli ön panjur ve 18 inç jantlar gibi özellikler yer alıyor.



    Ayrıca tavan rayları ve cam çerçeveleri de krom kaplamalarıyla dikkat çekiyor. Aracın içinde ve dışında yer alan Scout logoları ise, otomobilin araziye her zaman hazır olduğunu vurguluyor.



    2022 Skoda Superb Combi Scout Türkiye fiyatı ve özellikleri



    Superb Combi Scout'ın kabini de, zarafetten ödün verilmeden tasarlandı. Superb Combi Scout, yol koşullarının getirdiği zorluğu aşarken araç içerisindekilerin her zaman konforlu bir yolculuk yapmasını sağlıyor. Superb’in kendine has geniş ve konforlu kabini, Scout versiyonunda ahşap temalı kaplamalarla kombine ediliyor. Aracın Scout işlemeli koltukları ise, elektrikli olarak ayarlanabiliyor ve tercihe göre Alcantara veya deri kaplamalı olarak alınabiliyor.



    4,862 mm uzunluğa, 1,864 mm genişliğe, 1,511 mm yüksekliğe ve 2,841 mm aks aralığına sahip Superb Combi Scout, 630 litrelik bagaj hacmiyle tüm beklentileri aşmayı başarıyor. Arka koltuklar katlandığındaysa aracın bagaj hacmi 1,920 litreye çıkıyor. Superb Combi Scout, Türkiye’de, karakteristik ve özgün duruşunu yansıtacak Lav Mavisi, Graphite Gri, Tangerine Turuncu gibi toplam 10 adet renk seçeneği ile birlikte tercih edilebilecek.









  • Ülke 1 milyoncuya döndü resmen, ne alırsan al bi milyon.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.144.900 çok değil mi o ?

  • Paradan bir sıfır atmamız lazım

  • Ek olarak bu fiyat birkaç ay içinde artacak. Olaya bak be.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay anam vayy fiyata bak!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev satışında falan 1 milyon yerine “bin lira” diyorlar artık. Milyon göze çok görünüyor tabi. Arabada da benzer bir uygulamaya geçilmesi gerek.

  • şaka gibi, alanlar nasıl alıyor.. eskiden lüks araçlar bir milyondu.. artık ev araba fiyatlarında bir milyon olağan oldu.. ama kim nasıl alıyor?? ayda 7000 tl taksitle alınsa ki çoğu kişi 7000 tl kazanamıyor. 13,58 yıl ediyor. araç taksidi bittiğinde araç 15 yaşa doğru gitmiş olacak.. vade farkı eklense bu oran 25 yıla çıkıyor.

  • Kendi aracımı 450.000 TL'ye satsam, üzerine daha büyük araç alsam 800.000 TL'ye, 400.000 TL'ye kredi çeksem, aylık ödemesi en düşüğü 16.000 TL çıkartıyor. Yani ev hayal ötesi oldu, araba da artık hayal...

  • rakanishu R kullanıcısına yanıt
    10 dakika güldüm bu yoruma. bence bunu muhalefet kullanmalı. o kadar doğru bir ülke özeti ki

  • Yakında egea'lar da bu fiyata satılır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay efendim vayyyyy 2022 Skoda Superb Combi Scout Türkiye fiyatı ve özellikleri 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.