Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: saitates Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
5.731
Cevap
147
Favori
310.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
95. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serk009 S kullanıcısına yanıt

    Öncelikle geçmiş olsun samsung kullanıcı hatası der kesin ama siz eminseniz üzerine bir şey sıçramadığından önce samsunga sonra gelen olumsuz cevapla birlikte tüketici hakem heyetine başvurun bilirkişi inceler zaten sizden kaynaklı değilse lehinize karar çıkarsa değiştirmek zorundalar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 6 Şubat 2023; 23:57:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S95B ve C2 arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz? Genel kullanımım PC'de iş ve PS5'te oyun üzerine olacak. Çift monitor kullanıyorum masa çok kalabalık oldu, 42" C2 alma düşüncem vardı ama hiçbir yerde stok yok. Aile evindeyim odama koyacağım, kendi evime çıktığım zaman salonda da kullanırım diye 55"'lere yöneleyim dedim rtings'te S95B'yi en iyi olarak konumlandırmışlar. Fiyat olarakta pek fark yok, bir kere alıp ömürlük kullanacağım için doğru seçimi yapayım istiyorum. Kullananlar ya da bu kıyaslamayı daha önceden yapanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. Samsungdaki Dolby Vision olmaması ve UI'inin kullanışsız olması soru işareti yaratıyor.


    Ya da yeni serilerin çıkış fiyatlarını beklemek daha mı mantıklı olur?

  • Birsey sormak istiyorum..
    Oled yanigi olmaması için tvdeki ayarlar dışında ne yapılabilir?
    Bir iki saatte bir kanal değiştirmek, tv yi kapamak vs gibi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_Scofield M kullanıcısına yanıt

    Ben saatte bir kanal değişikliği yapıyorum ve evdekilere de yaptırıyorum. Müzik kanallarında ise görüntüden çok ses ön planda olduğu için erişebilirlik ayarlarında resmi kapat diyorum tv bu sefer ses kaynağı olarak işlev görüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süredir almak için bu televizyonu araştırıyorum. Fakat AVMlerde vb uzun tartışmalardan sonra öğrendiğim gerçek şu oldu.


    Bu televizyonda OLED yanığı olursa , 5. ayda bile olsa garanti dışı kalacağı söylendi bana . Yani logo yanığı, OLed yanığı vb garanti kapsamında değil. Bir nevi Samsung bu tvleri garantisiz satıyor gibi birşeymiş bunlar.


    Ben gideceğim 30 - 40 bin lira para vereceğim ve TV garantisiz olacak. Bir Oled televizyon için en büyük risk Oled yanığıdır fakat Samsung bunu garanti dışı sayıyormuş.


    Almak isteyenlerin bilgisi olsun !

  • E_81 kullanıcısına yanıt
    hocam sizin icin soylemiyorum ama gercekten sizce de tuhaf degil mi? yani 30-40k para verip karsisinda kanal degistirmek icin nobet tutmak veya canin biraz parlaklik istese oled yanacak diye parlaklik açamamak, ya da oledin baş belasi yanik derdini garantinin karsilamamasi. yada yanik olmamasi icin internette neler yapilabilir diye araştirma yapmak. tam bir paranoya işi gibi geliyor bana. tamam goruntu daha guzel ama alti ustu derin siyah gorecem diye teknolijinin esiri olmak. bu oledlere bir turlu anlam veremedim dogrusu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YAKAMOZ38 Y kullanıcısına yanıt

    Haklısınız. Hatta evdekiler bile söylüyor. Bir sürü para verip tv nin esiri olduk diye. Ama alırken bunun bilincinde olarak aldım. Dolayısıyla da çok gocunmuyorum. Gülü seven dikenine katlanır misali.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günaydınları,Dün tv açıp izlerken bir süre sonra tv günncellenmiştir şeklinde uyarı geldi yeni güncelleme ile ne gibi yenilik geldi acaba

  • magazadaki tv nin hali.kesinlikle silmeyin ve dokunmayin panele.bu kadar para veripte boyle rezillikle ugrasmak ayri bir konu.
    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dynamole kullanıcısına yanıt

    Tavsiyeniz için çok sağolun, siz paylaştıktan sonra ben de sipariş vermiştim. Bez işini çok güzel yapıyor. Hiçbirşey sürmeden direkt tvdeki lekelerin üzerinde hafif bastırarak gezdirdim ve lekelerden eser kalmadı. S95B oledi olanların mutlaka temin etmesi gerektiğini düşünüyorum.

  • thorondor06 kullanıcısına yanıt
    Hangi üründen bahsediyorsun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alıntıladığım mesajdaki ürün.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu TV de harici filmleri nasıl izliyorsunuz. Ben USB belleğe 2 film attım biri MKV diğeri MP4. Bir ekran açıldı dosya yönetici gibi sadece MP4 görüyor altyazı seçenekleri falan bulamadım.
    Kendi medya oynatıcı uygulaması yok mu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tvye güncelleme gelmiş.. 1430.1 oldu..Ama ne fark var bilmiyorum..Bu arada eski Tvm 8 serisi Samsungtu..Tüm kablolarin bağlanabildigi ayrı kutusu(all in one) vardı..Bunda onu kaldırmışlar..Usb bağlamak vs zorlasmış..Arka kapağı çıkarmak gerekiyor..Harici disk takayım desen onların da kablosu kısa oluyor..Bu soruna nasıl bir çözüm buldunuz? Usb cogaltici vs mi almalı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_Scofield -- 20 Şubat 2023; 19:6:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,


    SAMSUNG 55S95B hakkında güncel yorumlarınızı rica ederim.


    Cihazı önerir misiniz ?

  • Youtube dan yüksek çözünürlüklü video açtığımda örneğin 4k 8k gibi youtube ayarlarından görüntü çözünürlülüğünü 2160p veya 1440p yapıyorum ancak video takılıyor ve oynatamıyor. Otomatik olarak 1080 veya 720p ye düşürüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • borki B kullanıcısına yanıt

    İnternet hızınız ne tv ile alakalı olduğunu sanmıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cags1 C kullanıcısına yanıt

    selamlar


    6 ay olacak neredeyse tv yi alalı. Performans ve fiyat bakımından gayet memnunum. Forumda okumuşsunuzdur tv nin hassas noktalarını zaten. Kurulumda ciddi bir dikkat gerekiyor sonrasında ekran temizliği ayrı bir dikkat konusu. 6 ay içerisinde digiturk hd kutu, disney+ , netflix hd, prime ve blutv ile kullandım. Wifi bağlantisi ile dijital platformlarda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Prime ve Disney+ ta 4K hdr performanları çok başarılı. Tv nin kendi ses sistemini kullanıyorum gayet yeterli bizim için. Birkaç mkv ve mp4 video test ettim hdd den. Sorunsuz izledim. Altyazılarda Türkçe karakter sorunu yok. Tv nin kendi media oynatıcısı yeterli geldi. Screen mirror apple ve samsung ile sorunsuz çalışıyor. Çok uzun süreli tv izlenmiyor açıkçası. Genellikle youtube açık çocuklardan dolayı. Video durduğunda ekran koruyucu devreye giriyor. Burn konusunda dikkat etmek gerekiyor malum. Çeşitli güncellemeler geldi fakat bariz bir değişiklik hissetmedik. Ben 65s95b almıştım tavsiyem 55 yerine 65 alabiliyorsanız onu tercih edin. Gerçi güncel fiyatlar nedir bilmiyorum ama çok iyi kampanyalar oluyor ya da bi bayiye gidip pazarlık sansınızı deneyin derim. Çünkü 34bin TL.ye kadar inmişti fiyatlar 45 bin e satarken bazı mağazalarda. İstanbul çamlıca tarafında bir samsung seri sonu,defolu ürünleri satılan bir mağaza var. Orada 65s95b vardı. Taşınırken "curved tv" haline gelmiş ve fiyatı 38 bin Tl idi. İyi günler.





  • scorpion4201 S kullanıcısına yanıt

    Evet kablolu bağlantı yapınca çözüldü teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.