Şimdi Ara

SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
5.735
Cevap
147
Favori
311.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vain kullanıcısına yanıt

    Adamlar o kadar rahatlar ki zahmet edip duruşmaya avukatlarını bile göndermediler. Gerisini siz düşünün.

  • E_81 kullanıcısına yanıt

    Kaybedeceklerini biliyorlar boşa ekstra masraf yapmayalım demişlerdir. Olay şöyle bence, bunlar kabullenenlere ellerindeki ürünleri değişim yapmıyoruz vs. diyerek

    yediriyorlar, hakkını arayanlara ise asıl yapmaları gereken değişimi uyguluyorlar. Ama THH ve mahkemeyle uğraşmam diyenler olunca yanlarına kar kalıyor.

    Ben de değişim değil ücret iadesine çevirdim açıkcası dolar artmadan(seçimden önce) iade ederler umarım dolara koyup 2023 modelleri beklerim iade olursa.

    Bu fiyata TV vermezler bence daha tabi, halen bu görüşteyim. Bunu iade ettiğimizde yenisini 60.000 liradan almamız gerekecek o da en az.

    Bu seride bu sorunlar olduğu için düşük fiyattan sattılar diye düşünüyorum.


    S95C ise 2000 nit + DV olacak ama eğilecek mi, heatsink olacak mı ya da ekranda moth eye filter olacak mı göreceğiz bakalım. Umarım bu saçma sapan filtreyi kullanmazlar tekrar,

    varsın yansısın. LG'de güncel modellerde bu filtre yok kaç kişi yansıma yapıyor diye şikayet etti ki? Hem de ekran gündüz daha siyah duruyor bu filtre olmayınca.

    Umarım Samsung geribildirimlere iyi çalışmıştır.





  • Vain kullanıcısına yanıt

    Evet haklısınız bende öyle düşünüyorum. Kaybedeceklerini bildikleri için rahat davranıyorlar. Ama şu var ben davayı ayıpsız misli ile değişim olarak açtım. Yani en az bu tv özelliklerinde bana yeni ayıpsız bir tv vermeleri gerekiyor. Bir sonraki duruşmanın Nisan ayında olacağını bilerek davanın ortalama bir yıl süreceğini hesap edersek zaten yeni modeli Türkiye'ye gelmiş olacak ve S95B yi de artık satıştan kaldıracağını tahmin ediyorum. Bu durumda yeni çıkan model S95C den vermesi gerekecek. Yani umarım öyle olur :)

  • E_81 kullanıcısına yanıt

    görünen o ki bize 2500tl ödeme yolu gözüktü :D

  • Alister Vale kullanıcısına yanıt

    Sanırım öyle olacak. Parasından ziyade uygulamada ülke değiştirdiğimizde Netflix, Disney+ vs. bu uygulamaların içerikleri o ülkeye göre mi şekillenecek. Eğer öyle olursa hiç bir anlamı kalmaz.

  • Vain kullanıcısına yanıt

    Evet kanunu sallamıyorlar çünkü bir yaptırımı yok THH başta yapmaları gerekeni zorla yaptırıyor ama cezası yok yani ne kadar çok insanı geri çevirirlerse ve ne kadar çoğu hakkını aramazsa o kadar karda oluyorlar.

    Tek ölü piksel dahi olsa kazanırsınız ben daha önce kazandım bu konudaki kanun açık ve net o sürede de tvnin canını çıkarana kadar kullanırım sonra yenisini verirler.

  • E_81 kullanıcısına yanıt

    Ben geçtim mesela blutv yoktu mağazada

  • Alister Vale kullanıcısına yanıt

    Hadi hayırlı olsun. Hangi ülkeyi seçtiniz ve Netflix, Disney+ içerikleri nasıl Türkiye'deki gibi mi yani bir değişiklik var mı?

  • E_81 kullanıcısına yanıt

    ABD yi seçtim hocam app i daha almadım vakit olmadı, açıkçası uygulamaların içeriklerine de bakmadım henüz. Dediğim gibi blutv yi arattım çıkmadı o biraz kötü, last of us' u izleyecektim

  • Evet 1 ölü piksel için değişimi reddettiler hakem heyetine başvuru yapacağım 5-6 ay sonra bir aksilik olmaz ise tv yi yenilerler.
  • Alister Vale kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)

    BluTV var Last of Us’ı izliyorum şu an TOD Exxen hepsi var ekran çok güzel disney de kara panteri izleyeyim derim görüntü enfes yalnız uydu yayınında çok iyi değil onu söyleyeyim kanallar çok geçişleri çok hızlı değil

    Bu arada bende aranıza katıldım 😎😎

  • seyhmus21 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan 👍
  • seyhmus21 kullanıcısına yanıt

    Hocam hayırlı olsun, biz philips hue sync app için ülkeyi amerikaya çevirdikten sonra göremediğimizden bahsetmiştik. Ülkeyi Türkiye yapınca çıkar tabi SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU) 

  • Selam arkadaşlar. Ekran temizlemeyle ilgili baya konuşulmuştu, genel olarak mikrofiber bezler öneriliyor ama bezlerin kalitesi de önemli tabii. Ben buradaki dandik bezlere güvenemedim, Amazon.com.tr üzerinden bir yurt dışı ürünü aldım. 5 günde geldi ve bugün temizledim, harika sonuç verdi. Hafifçe silip bütün tozları aldım ekrandaki, parmak izi olan yerleri de hohlayarak temizledim, ekran yeni gibi oldu. Ekrandaki mor tabakaya da hiçbir şey olmadı.


    Ürün link'ini de aşağıya bırakıyorum. Biraz pahalı gibi gelebilir (278 liraya geliyor) ama içinden 20 tane bez çıkıyor ve 60 derecede yıkanabiliyor bezler. Evladiyelik yani. Tavsiye ederim.



    amazon
    Carbigo® Kutu 20 x profesyonel mikrofiber bez – yumuşak mikrofiber sayesinde emici araç temizleme bezleri – araç ve ev için pratik mikrofiber bez – mikrofiber bez araba 25 x 25 cm (220 GSM)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0B1NYZNMJ?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details




  • Dynamole kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz gibi marketlerde satılan sıradan mikrofiber bezler temizlemek bir yana, çizebiliyor silinen yüzeyi.

    Ben de aynı fiyata kadifemsi mikrofiber bez buldum ancak iki adet çıkıyor sadece paketten.

    Bundan sipariş edelim.

  • Arkadaşlar selamlar,
    2 ay oldu sanırım alalı, dün açtım TV yi , bir baktım yukardan aşağıya dümdüz beyaz çizgi var. Moralim bozuldu. Böyle bir problem ile karşılaşan oldu mu? Şimdi arıycam servisi panel değişimi vs diyecek kesin :/
    SAMSUNG QD-OLED SERİSİ (ANA KONU)
  • Maalesef panel gitmiş Allahtan garanti süresi içerisinde olmuş yoksa tvden pahalı panel değişimi

    geçmiş olsun
  • lg 65c2 oled tv neden samsung 65s95b den daha pahalı?


    samsung un bu modeli daha iyi bir tv testlerde.


    acaba lg nin yazılımı filan mı daha iyi?

    yada türkiyeye olan desteği




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodysolid -- 28 Ocak 2023; 13:35:17 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

    Yeni ürün alabilir myiim yoksa samsung panel değişiminden başka seçenek sunmaz mı?

  • bodysolid B kullanıcısına yanıt

    Bence piyasaya yeni girdiği için daha ucuz yeni yıl modelleri gelince fiyat uçar

  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.