Bir ikonun yeni versiyonu olan yeni Mercedes-AMG SL, klasik bir kumaş tavan ve sportif karakterle köklerine geri dönüyor. Aynı zamanda, 2+2 koltuklu lüks roadster özellikle günlük kullanım için uygundur ve ilk kez dört tekerlekten çekiş ile gücünü yola verir. Aktif devrilme önleyici stabilizasyona sahip AMG ACTIVE RIDE CONTROL süspansiyon, arka aks yönlendirmesi, isteğe bağlı olarak temin edilebilen AMG seramik yüksek performanslı kompozit fren sistemi ve projeksiyon fonksiyonlu standart donanım DIGITAL LIGHT gibi yüksek teknolojili bileşenler sportif profili keskinleştirir. AMG 4.0 litrelik V8 biturbo motorla birlikte bu, en üst düzeyde bir sürüş deneyimi sağlar. Tutarlı bir Performance Luxury modeli olarak Affalterbach'taki Mercedes-AMG, SL'yi tamamen bağımsız olarak geliştirdi. 2021 SL, Mercedes-AMG tarafından geliştirilen tamamen yeni 2+2 koltuklu araç mimarisine dayanıyor. Şasi, hafif bir kompozit alüminyum yapı olarak tasarlanmıştır ve kendini destekleyen bir yapıya sahip bir alüminyum uzay çerçeveden oluşur. Tasarım maksimum sağlamlığı garanti eder ve bu nedenle hassas sürüş dinamikleri, yüksek konfor, optimum paketleme ve sportif gövde oranları için mükemmel bir temel oluşturur. Yeni kaporta - 1952'deki ilk SL'de olduğu gibi - kelimenin tam anlamıyla boş bir kağıt üzerinde yaratıldı: Önceki SL'den veya AMG GT Roadster gibi başka bir modelden tek bir bileşen gelmiyor. Tüm aerodinamik unsurlar dış tasarıma sorunsuz bir şekilde entegre edilmiştir. Daha ayrıntılı önlemler, sürtünme katsayısını C d 0.31'e düşürür - üstü açık spor arabalar için mükemmel bir rakam. Tavanı açma ve kapama sadece 15 saniye sürer ve 60 km/s hıza kadar mümkündür. Açılır kumaş tavan, orta konsoldaki anahtar paneli veya bir animasyonun sürecin nasıl ilerlediğini gösteren multimedya dokunmatik ekranı kullanılarak çalıştırılır. Piyasaya sürüldüğünde, yeni SL, AMG 4.0 litrelik V8 biturbo motorun iki çıkış seviyesiyle başlar. Motorlar, şirketin Affalterbach'taki yerinde "Tek Adam, Tek Motor" ilkesine göre tamamen elle monte edilir. SL 63 4MATIC + 585 hp ve 800 Nm maksimum tork, 0'dan 100 km/s hızlanma sadece 3,6 saniye sürer, azami hız 315 km/s'dir. SL 55 4MATIC+ 476 hp ve 700 Nm tork geliştirir. 100 km/s hıza ulaşmak 3,9 saniye sürüyor, azami hız 295 km/s. Daha sonraki bir tarihte, SL güçlü bir Performans hibrit versiyon olarak da sunulacak. SL 55 4MATIC+, özellikle yetenekli alüminyum amortisörlere ve hafif helezon yaylara sahip yeni geliştirilmiş AMG RIDE CONTROL çelik süspansiyonla standart olarak donatılmıştır. İlk kez, seri üretim bir Mercedes-AMG aracı, tamamen jant içinde düzenlenmiş beş bağlantıya sahip çok bağlantılı bir ön dingil ile donatıldı. Bu, kinematiği önemli ölçüde iyileştirir. Arka aksta 5 bağlantılı tasarım da aynı şekilde tekerlekleri kontrol ediyor. Aktif, hidrolik devrilme önleyici stabilizasyona sahip yenilikçi AMG ACTIVE RIDE CONTROL süspansiyonu, SL 63 4MATIC+'da ilk kez sahneye çıkıyor. En büyük yenilik: Aktif hidrolik elemanlar, geleneksel mekanik viraj denge çubuklarının yerini alıyor ve yeni SL'nin yuvarlanma hareketlerini saniyenin çok küçük bir bölümünde telafi ediyor. Sistem, sürücü için dinamikler, hassasiyet ve geri bildirim açısından AMG'ye özgü sürüş özellikleriyle optimum direksiyon ve yük değiştirme davranışı sağlar. Aynı zamanda düz bir çizgide ve tümseklerin üzerinden geçerken sürüş konforunu artırır. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 2 Kasım 2021; 15:23:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 MERCEDES SL

-
-
Çok şık bir GT arabası. Biz bu dünyaya seyretmeye gelmişiz dedirtiyor.
-
-
youtube
Welcome to my Channel, MercBenzKing! Follow/Share/LikeFor more https://www.instagram.com/mercbenzking/In today’s MercBenzKing's episode, we present to you th...https://m.youtube.com/watch?v=5NioGlR6cic&feature=shareyoutube
REBORN! The #SL is back with a bang! Welcome back to RBR my friends and fellow #MercedesAMG addict, and today I’m going to show you two of the most exciting ...https://m.youtube.com/watch?v=cxelG4JAeOw&feature=share
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2+2 koltuklu yeni boyutsal konsept , kas orantılarını mümkün kılar ve günlük pratikliği geliştirir.
Yeni SL, kompozit alüminyum yapıya sahip tamamen yeni bir roadster mimarisinde oluşturuldu. Gövde kabuğunun hiçbir parçası önceki modelden veya başka herhangi bir model serisinden alınmadı.
İçin ilk kez 70 yıl içinde, SL olan dört tekerlekten çekiş ile kullanılabilir : AMG Performance 4MATIC + ön ve arka tekerleklere tam çekiş kuvvetlerini değişken şekilde dağıtır.
AMG AKTİF RIDE KONTROL aktif devrilme önleyici stabilizasyon viraj denge çubukları olmadan çalışır ve sürüş dinamikleri ve konfor açısından faydalar getirir.
Arka aksta yönlendirme , çeviklik ve dengeyi birleştirir ve ayrıca ilk kez bir SL'de bulunur.
Lansmanda iki AMG V8 motoru . Güçlü E PERFORMANCE hibrit de dahil olmak üzere daha sonraki motor versiyonları takip edecek .
Elektro-hidrolik açılır kumaş tavan, yaklaşık 15 saniye içinde tam otomatik olarak açılır veya kapanır ve her ikisi de 60 km/s'ye kadar mümkündür.
Multimedya dokunmatik ekran, 12 ila 32 derece arasında elektriksel olarak ayarlanabilir .
Akıllı sesli asistan "Hey Mercedes" 28 dile kadar anlıyor .
Piyasa lansmanında, yeni SL beş metalik boya ve altı MANUFAKTUR renginin yanı sıra üç farklı soft top rengi de dahil olmak üzere on iki boya kaplaması ile sunuluyor .
Dijitalleştirme - ana ünitede sekiz ekran tasarımı görüntülenebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
The Wheel Networkyoutube
Mercedes-AMG SL 63 Specifications: ▪ Length/width/height/wheelbase – 4,705/1,915/1,353/2,700 mm ▪ Kerb weight – 1,970 kg ▪ Cargo volume – 213-240 litre ▪ Engine – 4.0-litre (3,982 cc), 8-cylinder in-line, twin-turbo petrol ▪ Max output – 585 hp (430 kW) at 5,500-6,500 rpm ▪ Max torque – 800 Nm at 2,500-5,000 rpm ▪ Transmission – 9-speed automatic, AWD ▪ 0-100 km/h – 3.9 seconds ▪ Top speed – 295 km/h ▪ Fuel consumption – 11.8-12.7 l/100km combined ___ Video Timeline 0:00 – Driving 2:05 – Interior 7:49 – Exteriorhttps://www.youtube.com/watch?v=uSAzCpC1atA&feature=youtu.beThe Wheel Networkyoutube
Mercedes-AMG SL 55 Specifications: ▪ Length/width/height/wheelbase – 4,705/1,915/1,359/2,700 mm ▪ Kerb weight – 1,950 kg ▪ Cargo volume – 213-240 litre ▪ Engine – 4.0-litre (3,982 cc), 8-cylinder in-line, twin-turbo petrol ▪ Max output – 476 hp (350 kW) at 5,500-6,500 rpm ▪ Max torque – 700 Nm at 2,250-4,500 rpm ▪ Transmission – 9-speed automatic, AWD ▪ 0-100 km/h – 3.9 seconds ▪ Top speed – 295 km/h ▪ Fuel consumption – 11.8-12.7 l/100km combined ___ Video Timeline 0:00 – Driving 2:44 – Interior 4:12 – Exteriorhttps://www.youtube.com/watch?v=6__sVzvo118&feature=youtu.be
hemen her sınıf ve kasa tipinde ürünü olması, motor-şanzıman-çekiş sistemi seçenekleri, iç kalitede fark yaratması- tasarım dili, amg ile sportif talebe de cevap vermesi , elektrikli ürün gamını hızla genişletmesi vs derken 15-20 yıllık aradan sonra mercedes tekrar premiumların arasından sıyrıldı bana göre.
-
Bana böyle gel Merco
Kusursuz olmuş..
sahip olmak çooook isterdim,
türkiyede 5milyondan aşşağı gelmeyecektir.
Her modele aynı far yakışır devaaam.. Beğenmedim !!!
-
hondaları acura yapıp satıyolar ona bişe demezsin
bu araç şimdi konudaki mercedes'ten daha mı güzel dizayna sahip? zevkler cidden tartışılmazmış...
-
Torklar leş.
Eski SL65 AMG de limitli 1000NM idi. Limitör iptali ile 1300NM ye kadar vuruyordu alet.
Dorse bağla çek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
leş hee
Elbette daha güzel en basitinden daha özgün her model birbirine benzemiyor. Tasarım var yani mercedes gibi kopyalama değil.
Bu arada kimin zoruna gitti bilmiyorum ama mesajları sildirmiş ahahshsa yarası varsa demek ki yememiş cevap vermeye. Neyse ben cevabımı almış oldum
-
Valla ben sildirmedim benim yorum da uçmuş. yaz yine görmedim ne yazdığını. Allahın vtec cisine mercedesçi olarak cevap veremezsek gömsünler bizi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- dönüşlerde debriyaj kullanımı
- liqui moly top tec 4200 5w-30 yorum
- peugeot 2008 1.2 puretech yakıt tüketimi yorumları
- dizel yakıt alırken pompa atıyor
- continental eco contact 6 yorum
- mg4 electric fiyat
- hyundai i20 2022 fiyat listesi
- maserati granturismo 2023
- dacia jogger otomatik vites
- ford tourneo courier 2023
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X