Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.117
Cevap
131
Favori
206.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU
  • Bizim hibritsiz düz 180 beygir prestige hangisine denk geliyor şimdi :) 2024 modelde satılsaydı 4x2 180PS Benzin Prestige 2380 civarında olurmuş herhalde.

• Merhaba sportage alarak aranıza katıldım.
    Telegram grubu wp grubu var mı katılabileceğim ?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutella19 -- 5 Eylül 2024; 17:15:56 >
  • nutella19 N kullanıcısına yanıt

Hayırlısı olsun..Güle güle kullanın...

• bende aranıza Prestige Plus ile katıldım, bir sorum olacak kia live programı artık yüklenmiyormu?, benim listede yok malesef.

• Merhaba, 2024 Benzinli Sportage Live Plus paket almak nasip oldu çok şükür.

İlk defa elektrikli el freni kullanıyorum ama halen daha nasıl kullanacağımdan emin olamadım.

Aracı park ederken bayinin bana söylediği sıralama;

AYAK FRENİNE basılı iken VİTESİ N' ye al - EL FRENİNİ KALDIR - AYAK FRENİNDEN ayağını çek - tekrar AYAK FRENİNE bas - VİTESİ P' ye al - STOP et.

Bunları yapıyorum ama ikinci defa AYAK FRENİNE basıp vitesi P ye aldığımda göstergede EL FRENİNİN ışığı sönüyor ve bu sırada araç biraz kayıyor.

Bu işlem doğrumu ve normal midir yoksa doğrusu nasıl?

Nazik cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• YA NASİP Y kullanıcısına yanıt

ben park ettiğim yer düz ise çok takılmıyorum. stop ettikten sora el frenini çektiğim oluyor. birde autohold aktifse kendisi stop edince el frenini çekiyor.

park ettiğim yer eğimli ise ayak freni -N- el freni -ayak freni bırak-P- stop şeklinde yapıyorum servisin dediği 2. ayak frenine basmak gereksiz sanki

• YA NASİP Y kullanıcısına yanıt

Sıralama doğru. Amaç aracın yükünü P kilidine değil el frenine yığmak ve ardından p kilidini aktif etmek (P'ye almak).

P'ye aldıktan sonra el freninin aktif kalması gerekiyor diye hatırlıyorum. Hergün kullandığımız araç ama şimdi ezbere hatırlayamadım :) Bir de araç yokuşta mı değil mi vb birkaç koşul daha vardı el freni davranışı için. Kılavuzda detaylı bilgiler var bir gözatın isterseniz.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Merhaba,
    Sportage, tucson ile ayni kuru kavramayi kullaniyor ancak, tucson da daha fazla isinma şikayeti var acaba sportage de ekstra bir sogutma sistemi mi var acaba, bilgiis olan var mi? Tucson kullanip sıkışık trafikte soğutma uyarisi alip sağa çekip bekleyen okumuştum. Bir de 160hp lik yeni motorlarda bir iyileştirme varmi acaba şanzimanda
    Saygilar
  • pons P kullanıcısına yanıt
    Öncelikkle sağliklı ve kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Araci kaca aldiniz acaba bende insallah istiyorum birde nerrden aldınız?
  • Prestige plus için teklif alan oldumu acaba ?
  • Merhaba, son ağustos navigasyon güncellemesini yapan oldu mu acaba? Menüde aktif olmasına rağmen, geri vitese alınca medya sesi kapanmıyor, ses şiddet baremi de 70 den 45 e düşmüş.
  • Merhabalar herkese. Kia Sportage ile Renault Austral arasında kaldım. Sizler bu aracı kullanıyorsunuz bana ne tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler

• free men F kullanıcısına yanıt

Hatta 2022'lerin hepsinde yok

Benim araç 2022 Kasım-Aralık çıkışlı. Bende yok mesela arka da dijital klima

Bu biraz saçma ama neyse...

• sea77 S kullanıcısına yanıt

Merhabalar

Benim 2. Aracım Clio evolution. Kia dan inip her clioya binişimde, geri vitese takınca “yahu ne küçük ekran ve berbat görüntü (ekran çözünürlüğü) diyorum. “ Maalesef Australde de aynı multimedya ekranı var.

Clioda 4 cam tek dokunuş ile açılıyor. Bu sefer Clioda inip Kia ya binince keşke bunlar da tek dokunuş ile açılsa diyorum.

Sonuç: her aracın mutlaka iyi ve eksik tarafı oluyor. Mutlaka iki aracı da test ediniz. Hangisi aklınıza yatarsa tercihinizi kullanınız.

• xoyuncu kullanıcısına yanıt

2.280 e aldım ankara opan otomatıv den aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pons -- 9 Eylül 2024; 8:47:48 >
  • Vanhelsing_ V kullanıcısına yanıt

Merhabalar..

Bırakın navigasyonu, haziranda alınmış 2 milyonluk araç için, navigasyonu güncelleyemediler...destekleyen model değilmiş...

belki özel teknik bir sebep vardı ama, evimin adresi çıkmıyor navigasyonda...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhanvitara -- 9 Eylül 2024; 9:2:46 >
  • ben prestige plus alalı daha 15 gün oldu, videoları izliyorum, dediğim gibi kia live vb arabayı internete bağlayacak hiç bir program yok, aynı zamanda sürüş modlarında terrain modu yada sürücü asistanında bir çok ayar da yok, neredeyse koltuk soğutma olmasa kazık yedim diyeceğim, belki de bunların hepsi beyin tarafından otomatik ayarlanır hale getirilmiştir diye iyi düşünmek istiyorum, öyledir dimi :-?

• Arkadaşlar 2022 -24 elegance konfor pakette adaptif hız sabitleme, şerit ortalama ve kör nokta var mı?
  • adaptif hız sabitleme ve kör nokta asistanı yok, şeritde kalma asistanı var

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.