Gördüğüm kadarı ile yenilikler ccNc için yapılmış gibi..bize sadece harita yenilenecek gibi...(inş) :( Avrupa da aşağıdaki görsel eklenmiş ama bizde yok.. Bence hüsran. |
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (147. sayfa)
-
-
Bomboş bir guncelleme -
Sportage 1.6L 160 PS DCT Mild Hybrid - Benzin live paketini nisanda aldım.Bahsettiğiniz benzin değerlerini Allah aşkına nasıl yapıyorsunuz bana da anlatın :)aldığımdan beri çoğunluk şehir içinde kullandım ve ort.100kmde 11l-12l altında değer vermedi.Sadece uzun yolda 6l yaktı ondan memnun kaldım.yaşadığım yerde yokuşta yok pek ve agresifte bir sürücü değilim.Araba 3000 kmde sonradan mı düzeliyor bu benzin düşüşü bilemedim.Ayrıca bilgi ekranında elektrik dolum görüntüsünü açtığımda hiç bir belirti işaret yok.Bu elektrik hiç devreye giriyor mu ben şahit olamadım.Beni aydınlatırsanız çok sevinirim çok teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: mopantrSportage 1.6L 160 PS DCT Mild Hybrid - Benzin live paketini nisanda aldım.Bahsettiğiniz benzin değerlerini Allah aşkına nasıl yapıyorsunuz bana da anlatın :)aldığımdan beri çoğunluk şehir içinde kullandım ve ort.100kmde 11l-12l altında değer vermedi.Sadece uzun yolda 6l yaktı ondan memnun kaldım.yaşadığım yerde yokuşta yok pek ve agresifte bir sürücü değilim.Araba 3000 kmde sonradan mı düzeliyor bu benzin düşüşü bilemedim.Ayrıca bilgi ekranında elektrik dolum görüntüsünü açtığımda hiç bir belirti işaret yok.Bu elektrik hiç devreye giriyor mu ben şahit olamadım.Beni aydınlatırsanız çok sevinirim çok teşekkür ederim
Kullanım oranının altında pedala yüklenişine göre artış gösteren barem varya, onu genelde kısıkta tutmaya özen gösteriyorum ayağımın gaza yüklenişini bu araç ile birlikte baya azalttım. Ve Seyir moduna sokuyorum aracı olabildiğince. O en önemli tasarrufu sağlatıyor.
Eşim aracı kullanırsa 10'dan aşağı görmüyor araç çünkü o sürekli gazı köklüyor ve gaza yükleniyor.
7.8 / 8.5 arasında kullanıyorum genelde ben aracı aldığımda, e5, çevreyolu gibi yerlerde trafik yoksa hız sabitleyicide açıyorum 80/100/120 gibi duruma göre
-
arka taraf için klima hava üfleyici yeriydi bu sanırım, akşam araca geçince update edeceğim.
-
Bu yaptığınız bu kadar fark ediyorsa deniyeceğim hocam aslında ben de böyle yapıyorum ama bilemiyorum sizin dediğiniz değerler çok düşük
-
ben az önce güncelledim ve bu uyarı bizde de var
-
Harman kardon ses sisteminin amplifikatörü varmış burada, kendi aracımda ki görüntüyüde ekliyorum.
https://www.ebay.com/itm/166533648227 üzerindeki numaraları yazınca ulaştım. satan kişi kasıtlı sökmüş olabilir satmak için belkide. 0 fiyatı 1000 dolar gibi duruyor başka sitelerde.
-
Ya da o araçta HK olmayabilir? Yeri vardır ama pakete dahil değildir belki. Uyduruyorum tabii, mümkün mü bilemiyorum.
-
15 bin km doldu ortalama 9.8 :) uzun yolda gerçekten az yakıyor gaza yüklenilmediği sürece ama kısa mesafe hareketlerde artış oluyor. 180 prestige aracım.
-
-
O vidalar harman kardon amplifikatör ait. Sadece prestige donanım da var bu cihaz. Elegance konfor ve cool donanım da hk olmadığı için o kısım boş, sadece vidalar var.
-
Bilgilendirme icin Cok tesekkur ederim, sagolun. -
-
7500 km elegance 150hp yakıt 6.9 yarı yarıya. Sehır içi sıkısık trafoge gırmezse 7 lerde dolanıyor. Cok sıkısıkta 9 10 lt. Sehır dısı 5.5lt
-
19 bin km
180’lik 4x2 versiyon. Hep normal mod kullaniyorum.
Bende uzun yol 6.8-7.1 civari oluyor.
Karisik kullanim 7.5 falan.
Ben spor modda seri kullaninca kisa mesafede böyle 9 falan goruyorum.
Kisa mesafede bence cok gaza yukleniyorsunuz gibi geldi. -
Dizel ..uzun yolda afyon Denizli arası 3.8 i kesin değer olarak gördüm bilgisayar 4 gösteriyordu hız 100 civarı..ancak uzun yol 110-130 arasi 5.5 civarı tüketim oluyo..şehir içi 8-9 veya 9-9.5 arası geziyorum yoğun trafik de 12 km yolu 40-50 dk da gidersek genelde tarafık oluyo zaten..yoksa direk 7 lere düşüyo..8 bin km ortalamasi yarısı şehir dışıdır 7.8 şuan -
Buna bakabildiniz mi -
Dostlar iyi akşamlar, Sportage Elegance Konfor Plus için fiyat alan oldu mu, kaça bırakıyorlar? -
Arkadaşlar yaz tatiline giderken bu şekilde bagaj altında bulunan kopugu cıkardım. Bagajın seviyesini bir alt kademeye aldım. Ayrıca bu alt kademede iken alta 2 kamp sandalyesi, laslik Tamir kiti, İlk yardım çantası, Plaj şemsiyesi ve birkaç tane ıvır zvır sıkıştırabildim. Hem bagaj genişlerken hemde altına eşya koyabiliyorsunuz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X