Canlı Yayın
Apple iPhone 16’yı ve tüm yeni cihazlarını canlı yayında tanıtıyor
Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.998
Cevap
128
Favori
196.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok iyi tam istediğim gibi yapmislar 😆

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkese selamlar. 180 beygir benzinli versiyonunu kullanıyorum. Genellikle de normal modda kullanıyorum aracı. Ancak 1. vitesde ve dik rampalarda geri geri giderken problem yaşıyorum. Gaz tepkisi çok yavaş kalıyor. Durağan trafikte ani hamlelerde, ya geç kalıyor ya da hemen çılgınca pati atıyor.
    Geri geri dik rampalarda kalkarken de ya kontrolu kaybedecek kadar fırlıyor ya da gazı çekince yığılıp kalıyor. Sport moda alınca bu problemler ortadan kalkıyor. Ancak sport modda da uzun süreli sürüşler yapmaya çok musait değil. Hemen yüksek devirli sürüyor, hem ani gaz verme durumunda hemen vites düşürüyor vs...
    Neticede temel problem normal modda gaz tepkime süresinin geç kalması. Bu sebeple araca PEDALBOX taktırma fikri hasıl oldu.
    Yararı, zararı konusundaki fikri olan; daha önce taktırıp deneyimlemiş olan var mıdır?

• melaksor M kullanıcısına yanıt
    Eco mode da ben de bu sorunları yaşıyordum. Mecburen uzun yol dışında şehir içinde hep Normal mode da kullanıyorum artık.

• Aracına stepne alan oldu mu? tavsiyeniz var mı? uzun yola çıkarken ince bir stepne bulunsun istiyorum

Servisten veya https://www.ministepne.com.tr gibi web sitelerinden alınabilir mi?

• melaksor M kullanıcısına yanıt
    Bende aynı modeli kullanıyorum dik yokuşta bu patiye kalma olayı sinir bozucu.Şehir içi dışı farketmeksizin hep normal modda kullanıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sol arka cam yine bozulmuş. Servisi arayıp motorunu değiştirin diyeceğim.

• servisten elektrikli bagaj ve ön park sensörü taktıran oldu mu arkadaşlar? kablo kesmeden soketten sokete oluyor mu var mı bilgisi olan

• Dostlar selam. 4x4 Elite Plus kullanıcısıyım. Düşünüp de geçmek isteyen ama kafasında soru işareti olanlara yazmak istedim. 235x50x19 lastik ölçülerinden 235x55x19 ölçülerine geçiş yaptım. Araç 1.5 cm yükseldi. Konfor konusuna gelince pamuk gibi olduk diyebiliriz. Yakıt aynı gibi. Yani aradaki farkı ayırt edemiyorum. Davlumbazlar devasa olduğu için lastik hâlâ küçük gibi duruyor görselde ama sıradan bir otomobilin yanına durunca işler değişiyor 😁 Araç daha heybetli ve daha kaslı hissettiyor. Yollarımız herkesin malumu olduğu üzere berbat.
    Tek motivasyonum konforu olabildince artırmaktı. Bunu da fazlasıyla başardım.

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

• Raif Ulutürk R kullanıcısına yanıt

Değişim oranı %3.17 çıkıyor. Dönüşüm tablosuna göre %3 üzeri tavsiye edilmiyor. Ama önceliğim konfor demişsiniz. Hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: free men

Değişim oranı %3.17 çıkıyor. Dönüşüm tablosuna göre %3 üzeri tavsiye edilmiyor. Ama önceliğim konfor demişsiniz. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim. Amerikada Tucson Limited Editionlar, 235x55x19 ölçülerinde aslına bakarsanız. Değişim oranındaki tavsiye edilen edilen farka göre 0.17 lik fark kayda değer değil diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raif Ulutürk -- 5 Haziran 2024; 1:0:46 >
  • Bugün serviste tekrar gittim. Cam motorunun değişimi için parça isteyecekler. Haftaya gelirmiş. Kore'den gelmesi gerekirse 1 ayı buluyor dediler.

Bu arada bir kullanıcı daha (Sportage) sol arka cam açılmama şikayetiyle başvurmuş. Onu da inceleyeceğiz bakalım ne çıkacak diyorlardı, belki de belli bir seride sorun vardır.

Sorunu da hatırlatayım. Sol arka cam hem ön hem de arka kontrol düğmelerine yanıt vermiyor, cam açılmıyor. İç döşemeyi söküp cam motorunun soketlerini çıkar tak yaptıklarında tekrar çalışmaya başlıyor ancak belli bir süre sonra yine bozuluyor. Kendini kilitliyormuş.

• hEro_ kullanıcısına yanıt

Sol arka cam bizde de 1-2 kez açılmadı. Ancak aracı bir sonraki çalıştırmada düzelmişti. Demekki belli bir seride sıkıntı var.

• hEro_ kullanıcısına yanıt

Tek-Kar’a mi gittiniz? Bugun sabah telefonla bu sikayetle ilgili aradim, yarin gidecegim 😂

bu servisin boyle birseyden haberi yokmus ilk kez karsilastik diyor ama inanamadim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 6 Haziran 2024; 11:19:51 >
  • Temmuza ertelenmiş guncelleme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roverman -- 6 Haziran 2024; 11:23:13 >
  • roverman kullanıcısına yanıt

Ankara Oto Kia. Haberi olmayabilir gerçekten, kronik bir sorun bile olmayabilir :)

• bugun eski kasa Kia sahibi bir arkadasim araca usb ile bir alet bagladi (naviin smart box) ekran Android oldu ve video baya iyi oynatiyordu. bende 2023 cool var denedik olmadi. acaba bu tur cihaz kullanan var mi. bende aktif olmadi da

• Rikei kullanıcısına yanıt

ben servise.sordum on sensor takmıyoruz dedi. bende arayistayim tecrübesi olan arkadaşlar var mi acaba. bagaji ise ecufast denen yer 20 bine yapıyormuş bana da arkadaş söyledi

• 2022 prestige kullanıcısı bizim araçlarda cam tavan sanki biraz az açılıyor eski arabam i30 da bile cam tavan daha fazla açılıyordu bunun bir çözümü var mı

• papkide P kullanıcısına yanıt

ben bir servisle görüştüm ön sensör ve elektrikli bagaj takarız dediler, işçilik dahil 80 bin TL fiyat verdiler. ama garanti kapsam dışında kalır bir sıkıntı olursa biz karışmayız dediler. bir anlam veremedim serviste takılan ürünün arkasında nasıl durmuyorlar çözemedim. başka bir markada firmanın onayladığı yan sanayi ekran taktırmıştım firma gayet arkasında duruyordu, kia servisi bu konuda beni çok şaşırttı. dışardan taktırmak için ise bende biraz araştırdım carvocal diye bir firma elektrikli bagaj takıyor 17 bin TL gibi bir fiyat hatırlıyorum ama garantiden vazgeçemeyecem gibi.

• Rikei kullanıcısına yanıt

Elektrikli bagaj dediğiniz kapağın kendi kendine açılıp kapanması mı? Öyle ise bence çok çok pahalı, garantinin gideceğini de düşünürseniz kesinlikle gerek yok derim. Kapağı elle açıp kapatınca ne oluyor ki? :)

Ön sensör önemli ama gerçekten işe yarıyor. Uygun fiyatlı garanti bozmayacak şekilde yaptırılırsa arabaya değer katar. Bence tabii :)

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.