Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
3.093
Cevap
132
Favori
204.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Egsoz partikül uyarısı bende de çıktı 2.000 devir üzeri kullandım ama ikaz işareti sönmedi servise gittim orada test ettiler ve ikaz kalktı. Çareyi şehir içi kullanımda sport modda kullanma ile çözdüm. Uzun süre şehir içi kullanıyorum bir sıkıntı yok. Belki fayda olur diye paylaşmak istedim. Kazasız günler, saygılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • legend1985 L kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, benim araç dururken yapıyor bu sesi. Muhtemelen hareket halinde de yapıyordur ama fark etmedim. Devamlı bir ses de değil. Tek seferlik bir tık sesi, tam tur bitiminin hemen öncesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarpimoleni S kullanıcısına yanıt
    Serviste aynı bilgiyi verdi ama 20-30 km gittim.4 lastikte 32 gösteriyor ama sarı düşük basınç uyarısı gitmiyor.
    Ne var sanki set düğmesi koysalar bassak sıfırlansa.
    Çok sinir bozucu bir şey.

• sahinbey66 S kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 psi hava basınca düzeltmiyor biraz daha fark olursa basınçta düzeltiyor. 33 psi yapın düzelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekocak -- 27 Mayıs 2024; 18:37:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sel_bay S kullanıcısına yanıt
    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

Bu tarz birsey alıp takmak lazım arkadaki koltuklara 🙂

• Bulldog B kullanıcısına yanıt
    Mantıklı aslında ama bu da oturan kişiye rahatsızlık vermesin? Kullanan var mı acaba?

• Arkadaşlar günaydın,

Bu sabah bende de “Egzos Filtrsini Yenilemek İçin Sürüşe Devam Edin” uyarısı verdi. Servise götürünce işlem ne kadar sürüyor? Ücret talep ediliyor mu? Bir de servise götürmeden bu şekilde kullanmaya devam etsem ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PVH -- 28 Mayıs 2024; 7:37:27 >
  • Arkadaşlar merhaba. Prestige paket almayı planlıyorum. Bu araçta kablosuz car play özelliği var mı acaba?

• rampy kullanıcısına yanıt

Prestige pakette kablosuz carplay/androidauto yok. Kablolu var.

Yok.

• Istanbul Anadolu yakasında hangi servisi tavsiye edersiniz arkadaşlar? Egzos filtresi uyarısı için götürücem

• thekocak kullanıcısına yanıt
    Araç çalışır vaziyette 20 ye kadar düşürdüm sonra tekrar 33 yapıp arabadan kontrol ettim sorun çözüldü

• PVH kullanıcısına yanıt
    Maltepe tekkar iyidir

• hEro_ kullanıcısına yanıt
    Hiç bir pakette yok mu kablosuz

COOL pakette kablosuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Arkadaşlar günaydın,

Bu sabah bende de “Egzos Filtrsini Yenilemek İçin Sürüşe Devam Edin” uyarısı verdi. Servise götürünce işlem ne kadar sürüyor? Ücret talep ediliyor mu? Bir de servise götürmeden bu şekilde kullanmaya devam etsem ne olur?
    daha önce tecrube eden arkadaşlar şu sorulara cevap verebilirse çok çok sevinirim :)

• PVH kullanıcısına yanıt

Serviste ücretsiz yapılıyor, takribi 1,5 saat kadar sürüyor.

• techworm T kullanıcısına yanıt

selam hocam, son durum nedir sizin camda,

bende de ara ara tutukluk yapıyor dün akşam biraz açık kalmış, sabah farkettim.. birkaç defa sert şekilde ac-kapa yaptım düzeldi gibi.. acaba tekrarlar mi servisle uğraştırmaz inşallah

• a z i z kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, benimki de tamamen gitmemişti ama açınca kapanmamasindan korktuğum için servisten randevu alıp götürdüm birkaç gün önce. Şans ya, servise gittiğim gün yol boyunca bir kez olsun takılmadı 😅 neyse yetkili arkadaşlar 10 dk içinde cam rahatlatma uygulamaları yaptılar yine de. Sonrasında sorun yaşamadım ama dediğim gibi sadece birkaç gün oldu.

Söyledikleri şuydu: yine yaparsa kapı içindeki soketi sıkılaştıracaklarmis sökerek. O da çare olmaz ise parça değişimi dediler

• sel_bay S kullanıcısına yanıt
    En dandik ucuz plastik olanından aldım kemer tokası..sonra kemere takınca ne kadar kısmı dışarda kaliyo baktım..belirledigim yerden kestim parmak ucu kadar kaldı.. maket bıçağı keser..sonra takılmayan kısmını ucundan delip ip vs bağladım çıkarınca görülsün diye..çok hafif olduğu için çıkarırken firliyo 😃😃bu şekilde takılı kaliyo.. kemer koltuktaki yuvaya girdiği için kimseyi rahatsız etmiyo.direk alıp takarsanız yuvaya girmez koltuktaki..aracta uzun kalacaksak hemen çocuklar alıştı çıkarıp esas kemerlerini takiyolar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder20 -- 28 Mayıs 2024; 22:13:2 >
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.