< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutukak -- 22 Ocak 2021; 19:0:45 > |
Harf sırasına göre yazmanız harika olmuş
Konu için teşekkürler |
Taksit bence avantaj değil.
Puan/iade/indirim beklentisi içerisindeyim. Akbank yine chip verir ümidiyle konu takip. |
Reis bu konuyu görmesem bu ay mtv ödemesi olduğunu Bi an unutmuştum. Haliyle belediyelere ödenecek konut vergileri vakti de geldi. Şu yeni yılları sevemedim gitti :/
![]() |
Biz burda mtv'yi az ödemeye çalışalım, cumhurbaşkanlığının da 13 tane uçağı olsun. İyi mi? |
80-100 araçlık konvoyunuda unutmamak gerek. He birde konvoylara destek olarak katılan helikopterler de var. |
Biz vergileri basalim beyfendi kendine 2 tane daha saray yaptirsin haram zehir zikkim olsun...
|
2008 model araca 686 TL 6 aylık vergi ne güzel anasını satayım ya. |
Allah daha çok motorlu taşıt ve konut versin bunlar hallolur üzme kendini |
![]() umarım tipiTİP şu MTV ödeme işine de çare bulur bir sonraki karikatüründe bankaya gider mi acaba fiat TİPO arabasıyla |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Allah daha çok motorlu taşıt ve konut versin bunlar hallolur üzme kendini < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkürler hocam.Taksitin yanında bir de puan kampanyası olsa süper olacak. |
geldi gene tipini karikatür paylaşamıyoruz malum |
![]() umarım tipiTİP şu MTV ödeme işine de çare bulur bir sonraki karikatüründe bankaya gider mi acaba fiat TİPO arabasıyla |
en para 6 ya beleş mi bölüyor. faiz alıyor mu anlamadım. |
Paylaşım için teşekkürler; Taksit dışında ancak banka kartlarına kampanya gelir diye düşünüyorum,onu da Akbank belki birde Denizbank yapar Saygılarımla |
taksit kesmez, hem taksit hem puan isterük. |
|
Ziraat Sanal Kartla www.gib.gov.tr kanalıyla MTV ödemesine üç taksit yapıldı. |
Taksit+puan+bir depo benzin+pasta clla+araba kokusu isteriz. |