Şimdi Ara

2021 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.780
Cevap
148
Favori
415.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • celebix C kullanıcısına yanıt

    TSİ motor ise taktırmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, geçen gün kazara keşfettiğim ve sorun gibi gözüken bir özelliği paylaşacağım. Eminim bir kaç kişi buna denk gelip araçta sorun var zannedecektir benim gibi.


    Araç dururken motor, start/stop sistemi tarafından istop edildiğinde sürücü kemerini çıkarırsa, kemer tekrar takılana kadar çalışmayacaktır. Frenden ayak çekilse veya start/stop devreden çıkarılsa dahi araba motoru çalıştırmıyor. Sadece kontağı çevirerek motoru tekrar çalıştırabiliyorsunuz.


    Işıklarda beklerken hırkamı çıkarayım diye kemeri çıkardım, tam o andada ışık yeşile dönünce kemeri takamadan arabayı ilerletmeye çalıştım. Tabi motor çalışmayınca kaldım. O anki paniklede konsolda yazan kontakdan çalıştırın uyarısını göremediğimden yolda kaldım zannettim. Güvenlik için yapılmış bir şey anlayabiliyorum fakat sanki biraz fazla kafa yormuşlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pürkinator -- 14 Temmuz 2022; 23:57:19 >
  • mur@t_333 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim, sonunda çalıştırabildim. Şehir içinde oldukça işe yarıyor. Kullanım kılavuzuna yazılanlardan çok farklı bir şey anlıyordum.

  • Darkforwhite D kullanıcısına yanıt

    bence gerek yok.. zaten 300 ml .. 0-20 / 5-30 yağın esas amacı yağlama.. 2 yağ arasında iklim koşullarına bağlı olarak farklılık var, birde 0-20 biraz daha yakıt tasarrufu sağlıyor...

  • foresteng. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selamlar. 2021 polo aracım var. gezmeye çıktığımda yeri geliyor taşlı, toprak, köy yolu her yere giriyorum. muhtemelen taş sekti vs. kaputta boyaya zarar vermiş. mayıs sonunda aracı yıllık bakıma götürdüğümde, paslanmaya neden olacak kadar derin olmadığını ama kaput filmi çekebileceklerini söylediler. o tarihte de fiyatı 2500 tl dediler. ben de dışarıda yarı fiyatına yaptırılabileceğini düşünüp yeltenmedim.


    kaput filmi yaptıran var mı? sıkıntı yaşayan, fikir sunmak isteyen?

    teşekkürler.

  • Merl kullanıcısına yanıt

    mümkünse kaliteli bir film olsun piyasada ki pvc bazlı filmler yerine ppf tarzı film öneririm marka olarak da stek dynoshield olabilir

  • Arkadaşlar selamlar, araç eco(yelken)modundayken özellikle bir çukur, kaldırımdan vs geçerken ön takımdan veya şanzımandan şangırtı sesi geliyor.Başka bu sesi duyan var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merl kullanıcısına yanıt

    Malatya autoclup ta komple aracı act36 boyakoruma+ppf kaplama+cam filmi+plastik koruma+cam seramaik kaplama yaptırdım araça 15m2 ppf harcandı herşey dahil 16.000 tl. Kaplatacğınız ürünün pvc olmamasına dikkat edin. Pvc ye ucuz ama güvenemediğim için yaptırmadım.

  • Overtakes kullanıcısına yanıt

    Evet, ilk günden beri bendede var ve başkalarındada olduğunu duydum. Sanırım şanzımandan geliyor, vites boşa geçince dişliler serbest kalıyor gibi geldi bana. Sadece çukur değil, kasis tümsek gibi şeylerden geçergende geliyor. Bir arkadaş servise sormuştu ve normal olduğunu söylediklerini yazmıştı. Araca 10k km koydum bir sorun yok ama yıllık bakımda sorucam yinede.


    Bu sorunu yaşamayan varsa yazsın, bizde sorun varsa ona göre hareket ederiz.

  • pürkinator P kullanıcısına yanıt

    Otomatikten manuele alırken de aynı ses geliyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2022 model polo life dsg araba sessiz normal giderken veya boşta her hangi bir ses duymadım, vites değişikliklerinde yada d-s-m-r alırken de ses gelmiyor hatta çok sessiz ve yağ gibi geçişler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_44 -- 23 Temmuz 2022; 14:17:40 >
  • ugarb kullanıcısına yanıt

    Çok düşük hızda 2’den 1 e geçerken de aynı ses gelmekte bende


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merl kullanıcısına yanıt

    Ben değil ama yaptıran arkadaşım var ppf dedikleri malzemeden yaptırdı. Gayet güzel oldu ufak tefek çizik taş izi vb. Güneşte durunca kayboluyor ppf in üzerinden malzemenin kendi kendini onarma özelliği var mış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,


    2018 Model polo aracımda usb bellek bellek okunmuyor hatası veriyor. Aracı 0 aldım bu zamana kadar hiç denememiştim. Usb bellek dosya türünü fat32 olarak yaptım fakat hala aynı hatayı veriyor. (aynı hata sd karttada meydana gelmekte).

    Çözümü hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaş var mıdır ?

  • Overtakes kullanıcısına yanıt

    Benim araçta da var, normal sanırım. Zincir veya dsg den gelen ses miydi neydi, tartışılıyordu forumda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 2021 makyajlı kasa aracımda bluetooth ile bağlantı yaptığım da Spotify ve ya başka bir uygulamada müzik açtığımda ekrana albüm kapağı geliyordu bugün ne yaptıysam gelmedi telefonum samsung s22 bu konu hakkında bilginiz var mı ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlkin bende de sorunsuz çalışıyordu, şimdi şarkı değiştiğinde yenilenmiyor, boş bir album kapağı çıkıyor. yazılımla ilgili bir sorun herhalde. Bakımda göstereceğim.

  • Yuvarlak olan ses açıp kapatma tuşuna 10 saniye kadar basılıp tutup multimedya sistemini restart yapın, tıp diye bir ses gelecek o zaman bırakabilirsiniz.

    Muud uygulamasında benzer sorun vardı böyle çözmüştüm.


    @Onurchik @Darkforwhite




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurgencx -- 28 Temmuz 2022; 12:3:29 >
  • onurgencx kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Bugün deneyeceğim.

  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.