Şimdi Ara

2021 Kia Rio 1.2L 84 PS tecrübeler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
4.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimbehicayy

    İyi bilirim hocam biz her sene şirkete 10 üzeri alım yapıyoruz o nedenle tavırları farklı oluyor istanbulda bi bayi sorup özelden yazarım
    Bu arada bende sıfır araba çıkarma fetişi var her sene hepsini gider elimle alır getiririm x 5 den vitoya kadar çıkardım acayip zevk aldığım bir olay 😃

    Alıntıları Göster

    Hocam ilk defa o tecrübeyi yaşayacağım o yüzden bi heyecanda var ve az önce aradılar kia rio saten gri 1.2 manuel vites cool paket araç için 165 bin tl dedi ve bin tl kapora istediler.Gönderirsem geri dönüşü olmayacak ne yapmalıyım bilmiyorum :)





  • mrtilhano333 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben borçsuz 180 bin bütçeniz var sandım. Eğer 120 bin üzerine kredi çekilecekse bence de alabileceğiniz en uygun aracı alın. Ülkenin yarını belli değil, ne olacak bilmiyoruz. Ben araba için (bu koşullarda) kredi çekmem şahsen.

    Hyundai/Kia grubunun motorları fena değil. 2014 yılında sıfır km, otomatik i20 alıp 3 yıl kullanmıştım. Performansı fena değildi ama yakıtı içiyordu meret.

    Neyse sözün özü araç sizi tatmin eder bence. Borçlanma eşiği ve beklentiler kişiden kişiye değişir. Benzer durumlardaydık ben elimdeki parayla 40 bin km de, 2015 model 100 bin liralık bir araba aldım ve krediye bulaşmadım. Ama siz sıfır olsun, kafam rahat olsun diyorsanız onu bilemem. Bu arabalar bu paraları asla hak etmiyor ama napalım başımızdakiler ve şakşakçıları utansın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtilhano333 kullanıcısına yanıt

    165bin uygun fiyat. Yerinizde olsam alırım. Atmosferik olayı bu foruma özgü bir abartı. Çoluk çocuk atmosferik gitmiyor muhabbeti yapıyor. Sağlam, lpg uyumlu her türlü atmosferik seviliyor bu ülkede. Tam tersi millet turbo motordan daha çok korkuyor. Burada saçma sapan turbo motor övüp dururlar, 165bine ne alayım dersen cevap vermezler.


    Bence mantıklı bir seçim. İkinci elini vs dert etmeye gerek yok. Uygun alıyorsunuz.

  • kia servisleri dillere destan, yanına bile yaklaşmam..

    www.sikayetvar.com
    Kia Müşteri Şikayetleri - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/kia/musteri
  • Aracın 2. elini dert ediyorsanız Fiat Egea da bakabilirsiniz. Bu ülkede ölmez bitmez markalardan birisidir. 1.4 Motoru da o kadar da cansız değil ki Kia Rio da 4-5 sene sonra para olarak öldürmez kendini. Çok dert etmeyin bence.

  • Bütçeyi 195 seviyesine çekebilirseniz stonic cool manuelde bulabilirsiniz sıfır olarak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt

    Sakarya Seat bayi de kırmızı ibiza var .

    katlanır ayasından tut çarpışma önlemeye kadar bi orta donanımda .

    Turbolu 1.0 TSİ Motor.

    176 gibi rakama brakıyorlar.

  • 82 beygir araba nasıl kalkıyor ki?

  • SirrealsQ kullanıcısına yanıt

    Emin misiniz turbolu olduğuna? 1.0 atmosferik olanı var diye biliyorum.





  • O paralara Fort Fieasta yok mu ? Ablamın Ford fiestası var 2012 model araba 1.4 motorlu dizel kalkışı filan çok hızlı oluyor. Araba resmen kendini ileri atıyor. Mesela alttaki gibi

    Ford / Fiesta / 1.6 / Titanium X / 2017 OTOMATİK 14.000 KM sahibinden.comda - 852776981




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F79B393CF -- 3 Eylül 2021; 13:16:54 >
  • goodorevil kullanıcısına yanıt

    Merhabalar hocam yorumunuz için teşekkürler, para olarak herkes öldürür diyor ama öldüreceğini hiç zannetmiyorum tabi ülkemiz şartlarında, yurtdışında olsaydık zaten böyle bi soruyu ben ve kimse sormazdı bence:)


    210 bine rionun 1.4 turbolu otomatik vitesi var ama onu alınca bu seferde maaşımdan aylık 800 tl para kalıcak bu parada ne benzine yeter hadi diyelim benzine yetti dışarı falan çıkmayıp hayatsız bi şekilde ev iş iş ev yapmak zorunda kalıcam.


    Üstelik motorda öyle sce 65 bg gibi bi motorda değil 1.2 85 hp uzun yol otobanda 120 130 a sabitleyip orta şeritte rahatça götürür.


    Multimedya ekranını 4500 e takıyolar carplayli navigasyonlu ama kolçağı hiç bir bayii takmıyo onu anlayamadım

  • shrike.man kullanıcısına yanıt

    Hocam eğer bu şikayetlere bakıcak olsaydık hiç bir araba alamazdık, 2 aydır araç alma araştırma sürecindeyim, hyundai vw opel peugeot ne varsa hepsinde dolu dolu şikayet var mesela vw çok iyi bi marka ama dsg sorunuyla ilgili zibilyon tane şikayet var ee araba yok satıyor ama? burda çelişki var anlıyacağınız:)

  • Hakan K. H kullanıcısına yanıt

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim hocam, inanın bende çok düşündüm 2.el için ama baktığımda hep aynı klas arabalar var clio ve egea i20 yide hasarsız bulamıyoruz , bu arabayı alırsam sadece bi 35 bin tl kredi çekicem oda beni hiç zorlamayacak 2 aydır boşuna araştırıp hayal kuruyormuşum kafadan insan 200 bine alırım falan diyor ama alma raddesinde ödemeyi düşününce öyle olmuyormuş.Benzin olduğu için sizin tabirinizle maalesef içer ama öte yandan mtv ve turbo motora nazaran daha düşük maliyetli bakım masrafları olunca kafa kafaya olur diye düşünüyorum.Picanto ve i10 sıfırlarada baktım bu araca göre evet daha dolu ama hem kutu gibi arabalar hemde 60 küsür bg olduğu için 120 gibi hızlar bile yoruyor o arabayı diye tahmin ediyorum, o tarz a sınıfı araçların bu arabayla tek farkı iyi yan olarak otomatik vites olması:)

  • sniper23 kullanıcısına yanıt

    13.1 saniye hızlanması var hocam aynı sınıf için konuşursak b sınıfındaki turbolularda 10 11 saniye arası yani arada aman aman dağlar kadar fark olduğunu düşünmüyorum, tabiikide bir sürü turbolu araç kullandım 0 100 arasındaki hızlanma eşiği gaz pedalında bile hissettiriyor orası ayrı.

  • commandx C kullanıcısına yanıt

    Hocam derdime derman olacak yorumu yapmışsınız teşekkür ederim, herkes turbo motor diyor eyvallah hızlanması atmosferiğe göre çok iyi ama drag veya rallici değilim işten eve evden işe gidicem arada birde tatilde çeşmeye marmarise urlaya falan gidilir o kadar eski i20 aracımlada 120 yle tın tın orta şeritte gidiyordum.


    2.elini yorumlardan sonra dert ettim ama inanın isteyerek dert etmedim, çünkü ülkedeki al sat mantığına bende karşıyım keşke şartlarımız böyle olmasada arabayı sadece gözümüzde bi ihtiyaç olarak görsek ama maalesef şartlar el vermiyor ve hal böyle olunca bende herkes gibi ister istemez ilerki senelerde satacağım zaman değerini düşünüyorum allah sonumuzu hayır etsin inşallah daha güzel günlerde daha güzel şeylere bineriz.


    6 sene de bu arabanın yarısı kadar para birikimi yapsam üstünede arabayı satıp bi otomatik vites e geçtimmi yaş 32 olmuş olucak sonrası allah kerim:)





  • FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

    İ20 piyasa arabası evet ama sıfır almak varken ben tercih etmezdim açıkçası


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtilhano333 kullanıcısına yanıt

    Taş gibi LPG uyumlu sorunsuz 2. Eli fena olmayan bir araç. Egea da bakabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimbehicayy

    İ20 piyasa arabası evet ama sıfır almak varken ben tercih etmezdim açıkçası

    Hem motor bariz daha güçlü olacak hem araç yeni kasa olacak (rio seneye filan yenisi gelince eski kasa) 7500km deki aracı ben bu avantajlar için tercih ederdim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar , 210 bin tl lik bi arabaya 100 bin peşinat verip 110 bin kredi kullanabilir miyiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.