Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1882. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.963
Cevap
304
Favori
2.225.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18801881188218831884
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Ben dün bir bayiden 2021 model honda civic eco elegance modele bir kac aksesuar hediyeli 250 bin fiyat aldim. Uygunmudur? Bir de honda civic te 2020 ve üstü modellerde göçük problemi yaşaniyor mu kullananlar cevap verirse sevinirim. Toyota corolla ile honda civic arasında kaldım. Gönlüm bundan yana ama sağlam değil malzemesi kaliteli değil vb yorumlar yapılıyor. Kullananlar ne diyor tavsiye verirseniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umuttt90 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba 3 yılı aşkın süredir Civic kullanıyorum. Araba gayet güzel beklentilerinizi kesinlikle karşılar. Tabi eski aracınız da önemli, premium araç kullanıcısına yeterli gelmeyen özellikler olabilir. Hele makyajlı elegance paket çok güzel özellikleri bakımından. Eco executive olmazsa Eco elegance, km yapmıyorum diyorsanız Eco ya da gerek yok. Göçük 2018den itibaren yok diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murrz2643 -- 9 Şubat 2021; 10:50:41 >
  • Eywallah kardesim onceki aracim clioydu eco elegance dusunuyorum. Yillik 30 bin yapiyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG ekonomik olur bakım paraları biraz çok (ortalama 1250 TL) 40bin veya 2 yılda şanzıman yağı değişiyor. Yerden yükseklik clio ile çok benzer. 8L LPG / 100 km + 1L benzin / 100 km ortalama tüketimi var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murrz2643 -- 9 Şubat 2021; 22:22:19 >
  • Malzeme kalitesi tatmin etmez. Yakıt konusunda üzmez. Yıllık 30 bin çokmuş çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umuttt90

    Arkadaşlar merhaba. Ben dün bir bayiden 2021 model honda civic eco elegance modele bir kac aksesuar hediyeli 250 bin fiyat aldim. Uygunmudur? Bir de honda civic te 2020 ve üstü modellerde göçük problemi yaşaniyor mu kullananlar cevap verirse sevinirim. Toyota corolla ile honda civic arasında kaldım. Gönlüm bundan yana ama sağlam değil malzemesi kaliteli değil vb yorumlar yapılıyor. Kullananlar ne diyor tavsiye verirseniz sevinirim

    2021 olduğuna emin misin? eco elegance spor aksesuar ekli 2020 modelleri 250 den veriyorlardı. 2021 modeli 260-265 diyorlardı.


    2021 modeli 250 den veriyorsa iyi fiyat vermiş. malzeme ve işçilik olarak çok kaliteli değil. donanım iyi yeterli. yalnız yeni kasası çıkacak bilgin olsun. göçük olayını 2018 yılı ortasından sonra yalıtım köpüğüyle hallettiler sorunu.


    yılda 30 bin yaptığına göre lpg li almanız faydanıza olur. performans çok tatmin edici değildir, eski nesil hantal cvt şanzıman var.





  • @BOMBOM41 3 senedir Civic almasınlar diye burada insanları kandırmaya çalışmaktan sıkılmadın mı? Araban yok bir şeyin yok 2 hava yastıklı Polo'ya binip tam gün Civic bölümünde mesai yapıyorsun. Vw bayisinde filan mı çalışıyorsun? İnsan bedavaya bunu yapmaz çünkü.


    O kadar aklın varsa ilk önce altındaki kampana frenli aracı satıp en azından Civic kadar kaliteli bir araç al da söylediklerin ciddiye alınsın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acil Stop

    @BOMBOM41 3 senedir Civic almasınlar diye burada insanları kandırmaya çalışmaktan sıkılmadın mı? Araban yok bir şeyin yok 2 hava yastıklı Polo'ya binip tam gün Civic bölümünde mesai yapıyorsun. Vw bayisinde filan mı çalışıyorsun? İnsan bedavaya bunu yapmaz çünkü.


    O kadar aklın varsa ilk önce altındaki kampana frenli aracı satıp en azından Civic kadar kaliteli bir araç al da söylediklerin ciddiye alınsın.

    sattım zaten :) araçları değerlendiriyorum. yeni civic de çıksın ona göre karar vericem. şu anki kasa yaramaz.

  • BOMBOM41 B kullanıcısına yanıt

    Senelerdir aynı muhabbet be geçeceksin bu palavraları.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 21 Şubat 2021; 0:18:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acil Stop

    Senelerdir aynı muhabbet be geçeceksin bu palavraları.

    işsizlik başa bela naparsın

  • Merhaba eco elegance alma arefesindeyim ama hala şüphelerim var Donanım olarak çok iyi fakat motor performansında üzülürmüyüm bilimiyorum.

    Bu arada şuana kadar kullandığım araçları da söyleyim de belki daha önce kullananlar varsa karşılaştrıması daha güzel olur. Bir önceki arabam Auris 2008 1.6 benzinli ve şuanki aracımda vw Bora 1.6. Yani bora auris e göre çok daha iyi gdiyor ikisi de tüplü olmasına rağmen. Eco elegance ile Bora yı kaşılaştırınca performans olarak fark iyi mi olur yoksa kötü mü olur? Auris i sormuyorum bile o kadar gitmeyen bir araba. Bu arada öyle performans merkalısı bir insan değilim ama arabaın sürekli bağırması da rahatsız edici.

    Sormak istediğim bir kaç şey var

    Araç 100 ile giderken devir nedir?

    Bir de yokuştaki performans mesela? Sollamaya çıkabiliyomusunuz?


    Kusura bakmayın sorular biraz saçma gelebilir ama Honda bayiler sağolsunlar deneme sürüşü yaptırmıyor. Bir de daha önce hiç bu aracı sürmedim. Youtube da bazıları gayet yeterli derekn bazıları hiç çekmiyor diyor. Acaba Bora yı bile ararmıyım diye düşnmüyo değilim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutella19 -- 24 Şubat 2021; 22:17:42 >




  • arabanın haritasını güncelleyeceğim usbnin içinde belgeler var 20 gb boş yer var haritayı güncellemek için komple boş mu olması gerekiyor yoksa böyle takıp güncelleniyor mu?

  • 2021, elegance paket, sıfır fiyat alan oldu mu?


    istanbul'dayım önereceğin yer olursa sevinirim.


    ilgili sitede sıfır 2021 model 239K görünüyor, bu fiyatı istanbul'da bulabilir miyim?

  • nutella19 N kullanıcısına yanıt
    Test sürüşü yapmadığınız sürece söylenenler sizi doğru yönlendirmeyebilir. Kendi tecrübelerimi aktaracak olursam 2017 den beri eco executive kullanıyorum 60 bin km oldu. Araç 125 beygir ve atmosferik motor buradan anlaşılacağı üzere spor araç performansı beklemek hayal olur. Düz yolda 100 ile giderken 1600-1700-1800 devirlerde gezinirsiniz. Yüklü iken hızlanması yüksüz haline göre gecikiyor. Yüksüz devirlenme güzel fakat yük varsa biraz geç açılıyor o anlamda. Sollamalarda da turbo olmadığı için araç basınca fırlamıyor ama özellikle spor modda devir yükseltip hızı artırıyor tabi ki. Yokuşlarda yine hızı artırmak isterseniz gecikme var araçta. Yani şehir içi kullanımda hiç sorun yok. Uzun yolda da sadece yokuşlarda sollamalarda sorun yaşadım bunun dışında araç gidiyor gitmiyor diyen yalan söyler. Ekonomik ve sorunsuz. Yıllık bakım dışında ne servise ne sanayiye gitmedim. Kısacası yokuşlarda bağırmasın ani hızlanmalarda tokatlayıp geçip gideyim diyeceğiniz bir araç değil lakin bora ve auristen çok daha memnun kalacağınızı söyleyebilirim. 3 bin devirin altında motor sesi yok onu da ekleyim. 3 bin deviri geçince bağırmaya başlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaziyor -- 26 Şubat 2021; 15:38:35 >




  • Bmw 320i ile Honda civic rs geçtiğini idaa eden arkadaşlar vardı ☺️ https://www.youtube.com/watch?v=7GzA2RLQq6w&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel fiyat teklifi alan var mı arkadaşlar civic sedan eco elegance

  • quote:

    Orijinalden alıntı: serbest38

    Güncel fiyat teklifi alan var mı arkadaşlar civic sedan eco elegance

    facebook grubunda gördüğümü söyleyeyim elegance eco 250 bin tl en düşük istanbul bayilerinde varmış. executive 290 deniyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nejoz

    Bmw 320i ile Honda civic rs geçtiğini idaa eden arkadaşlar vardı ☺️ https://www.youtube.com/watch?v=7GzA2RLQq6w&feature=youtu.be

    Bu nasıl geçmektir hocam çok rahat uzuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt

    Hergun yaşadığım bir durum bu , ama bazı fanatik bmwciler Anlamaz 😉


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

    Vitesi S ye giderken mi alıyorsunuz dururken mi yada giderken almanın bir zararı olur mu?

    Arabalar konusunda acemi sayılırım, aldığımdan beri şehir içi kullandığımdan hep D'de gittim.

    Giderken alınabilir bir sorun yok. Dururken, önce boş, sonra el freni, en son park. Çalıştırırken önce d ya da s, sonra el freni indirin.

  • 
Sayfa: önceki 18801881188218831884
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.