Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (1880. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
38.967
Cevap
305
Favori
2.226.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18781879188018811882
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayzınbergk

    3 hafta önce çorluda 10 bin bakımı için 1630 ödedim, 20 bin bakımında şanzıman yağıda değişiyor, sırf şanzıman yağı değişimi için 3 ay önce 650-700 TL gibi bir fiyat vermişlerdi. 20 bin bakımı için 2000 üzerinde bir tutara hazırlıklı olun. 10 bin bakımı için kasımda fiyat almıştım 1500 demişlerdi. vakit bulup gidememiştim aralıkta zam gelmiş. servis fiyatları akıl alır gibi değil. ben normalde senede 25-30 bin km yaparım pandemiden dolayı çok km yapmadım ocaktan beri. Adamlara anlatıyorum üstelik senede 2-3 defa gelecem size zaten bu fiyatlarda bir şey yapamaz mısınız diye. Neymiş 2014 öncesi araçlar için varmış kampanya, onlarda zaten garantisi yeni biten araçlar sırf servisten kaçırmamak için onlara yapılıyor. Biz garanti ayağına mecbur gidiyoruz. Bari bakım aralıkları 15 bin falan olsa. eco modeli aldım ama yakıttan elde ettiğim tasarrufu servise veriyorum. Servis ne kadar düzgün yapıyor bilemiyoruz. Ben 2. seneden sonra iyi bir usta bulup bozsam mı garantiyi diye düşünüyorum. Arabadan memnunum ama servis fiyatları çok kötü. bir de 3 yaşından sonra ayrı bir indirim oluyormuş. ilk 3 sene sen korktuğun için gidiyorsun sonra biraz indirim yapılınca devam ediyim diyorsun garanti bitince acayip ucuz fiyatlar veriyorlar bu sefer de dışarıda yaptırdığıma değmez diyorsun. böyle böyle bağlanıyorsun adamlara. Araçtan memnunum bir problemim de yok yanlış anlaşılmasın ama bu servis fiyatları da akıl alır gibi değil.

    1.5 turbo hb aracımın bakımını geçen sene haziran ayında 1650 tlye yaptırmıştım, CVT yağı ve polen hepsi içinde. Ne ara bu kadar zam geldi fiyatlara? 10 bin bakımı 1000 - 1050 tl civarına yaptırılıyordu polen filtresi içinde. Şuan 1650 tller konuşuluyor. %50 den fazla zam gelmiş, dolara bakıyorum o kadar artış da yok. (Haziran 2020'de 6.80, şuan 7.45) Bu resmen soygun. Kurdaki ufak artışı şak diye geçiriyorlar fiyatlara, düşüş olunca ama kimse fiyatları düşürmüyor. Gelecek haziranda 1650 tl falan derlerse yağ değişimine ben bir daha servise götürmem bu arabayı...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 28 Aralık 2020; 17:7:32 >




  • tilgaz kullanıcısına yanıt

    fren balata temizleme spreyi 16 TL, cam suyu 12-14 TL(zaten cam suyu doluydu neyini doldurdularsa) vb. şeyler var. Bunları belki çıkartırsanız uyguna gelebilir, ama fiyatlar arasındaki fark niye bu kadar çok anlamadım

  • _conscript_ kullanıcısına yanıt

    tutturabildiğine hocam. benim gittiği çorlu servis trakyada tek, yakında yok başka, İstanbula gidilmeyeceğini bildikleri için mi böyle yapıyorlar bilmiyorum

  • arkadaşlar merhaba.Maalesef dün 2018 civic aracımla kaza yaptım.internetteki bütün araştırmalarıma rağmen hava yastığı fiyatlarını bulamadım.şoför koltuk airbagi,şoför perde ve arka sol perde airbagi açtı.Bunlarla birlikte airbag sisteminde değişmesi gereken başka parçalar var mı?Serviste rtalama fiyat kaç tl çıkar?Yardımlar için şimdiden teşekkürler

  • 2019 lpg otomatik civic 30bin km bakımı yaklaşık ne kadar tutuyor neleri değiştiriyorlar acaba?
  • 2020 1.5 turbo sedan kasasına sahibim. Araçta start stop var mı? Ben bulamadım düğmesini de. Yani ışıklarda falan dururken frene sert basınca motor kapanıyor mu?
  • AppleFans kullanıcısına yanıt
    Alırken teknik özelliklerine falan bakmadınız mı :) o özellik sadece dizel ve Manuel’de var diye biliyorum
  • AppleFans kullanıcısına yanıt
    Sadece dizel araçlarda var görünüyor hocam broşürde.

    2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfazeki

    Bu aracı alan kişiler, arkadaşlarım olurlar, bana ısrarla benim aracımı almak istediklerini söylediler, hatta 2018 model 35-40.000 km'de olanını (başka bir tanıdıklarından) 245.000 TL'ye bulduklarını söylediler. Bana telefonda "en son kaç para olur" dediler. 235.000 TL dedim, ve "abi, aldığım bir duyuma göre bayiide sıfırı 250.000 TL'ymiş, bir arayıp sorar mısınız? Eğer öyleyse sıfırını alalım size" diye ekledim. "Yok , gerek yok fazla para vermeye, biz seninkini alalım, zaten ilk sahibisin,sıfır gibi, her gün gördüğümüz araba" dediler, "olmaz abi, ben her halukarda satarım, size sıfırını alalım, lütfen bayiyi arayın" dedim. Aramışlar, bayide artık o paraya araba yokmuş, "biz senin arabayı aldık" dediler. Tamam , hayırlı olsun deyip telefonu kapattıktan sonra, öğlen yemeğinde 5-6 arkadaşa "ne diyorsunuz beyler, fiyat nasıl" dedim. Onlar da (aynı kurumda çalıştığımız ortak arkadaşlarımız) aracın Bursa piyasasına bakıp "235.000 TL sana iyi , 230.000 TL ona iyi. Pazarlık bitmiş ama, sen karar ver" dediler. İçime sinmedi, hemen mesaj çektim, "abi araba size 230.000 TL," dedim. "Teşekkür ederiz" dediler...


    Olaylar an be an böyle gelişti.


    Sizce bu olayda dost kazığı var mı, diye sormayacağım. Çünkü içim gerçekten rahat.



    Alıntıları Göster

    kusura bakma da iyi ketenpereye getirmişler seni. hayırlı olsun yinede.





  • LPG li araçlarda start-stop efektif olmuyor diye okumuştum açılışta benzinle açılıyor daha sonra LPG ye geçiyor. Tasarruf açısından hiç bir fayda sağlamıyor.

    Saygılar

  • Start stop çok gereksiz bir özellik. Önceki aracımda her zaman kapatırdım.
  • Tasarruf sağlıyor mu ki bu olay. Çok mantıksız geliyor bana 10 sn motor kapansa ne olur?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOMBOM41

    kusura bakma da iyi ketenpereye getirmişler seni. hayırlı olsun yinede.



    Alıntıları Göster

    Anlamadım, ne ketenperesi?

  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Benim C3aircross ta var , binince ilk işim SS kapatmak . Gereksiz .
  • merhaba 2020 1.6 exe eco araçların bayi çıkış lastikleri yazlık mı 4 mevsim mi oluyor ? Kışlık lastik için hangi ebatlar almalıyım ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

    Tasarruf sağlıyor mu ki bu olay. Çok mantıksız geliyor bana 10 sn motor kapansa ne olur?

    Aküsü normal aküden 200 300 tl pahalı. Trafikte kaç dakika start stoptan kazanacak bir kişi? Akü değişene kadar 1 depo harcar mi stop etmeden? Bence harcamaz. Ve her açıp kapama motora ekstra yük bindirir. Gerekli olmayan bir özellik.

  • Hayallerimi süsleyen bir araç ama bugün peugeot 208'in yeni kasasını gördüm ve gönlüm biraz 208'e kaymaya başladı. 131hp ve 230nm tork çok iyi değerler. Uzun yıllar pejo :) kullanmış bir aile içinden geldiğim için de araca ayrı bir sempatim var.


    Segment farkı var farkındayım ama fiyat avantajı olursa gözümü kırpmam yapıştırırım bir 208. Clio'dan sonra boyut çok fark etmeyecektir ama en azından gidecektir :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tilgaz

    Bu mesaj silindi.

    sattım polomu artık polocu değilim. 2021- 2023 Honda Civic  | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cseyfe

    buyuk degisim


    arabaya bindiginizi anlarsiniz. hayirli olsun

    yani honda araç değil mi ne demek istiyorsunuz? honda düşmanı mısın nesin. yani honda ya binince arabaya binmemiş oluyoz mersedese binince arabaya binmiş oluyoruz. hondanın mercedesten ne farkı var ? ne fark var arkadaş şu mersedes deyip millet iç geçiriyor. malzeme kalitesi farklı ona göre de fiyatı farklı.. neyi farklı neden şartları zorlayıp mersedes alınmalı.. birinden duymuşunuz ama işin aslını kimse bilmiyor.

  • 
Sayfa: önceki 18781879188018811882
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.