Şimdi Ara

2021 DGS hazırlananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gelecek sene DGS ye hazırlanan birisi olarak dershane gitmeyi düşünmüyorum. Dershaneye gitmedigim için bazı konularda eksiklikler olacak. ( dershaneye gitmenin kendi açımdan faydasından çok zararı olacağına inanmaktayım.) Bu süreçte hangi kaynakların kullanılması, türkiye geneli denemeler, iyi sıralamaya oynayan kişilerin yapamadığı sorulara bakmak ve yapamadığımız sorulara bakması açısından bir telegram veya WhatsApp grubu kurulmasının iyi olacağını düşündüm. Bunlar için kurulan gruplar var fakat bu gruplarda seviyeleri düşük olan öğrenciler ağırlıkta. Bunun sonucunda kaynak tavsiyeleri olsun atılan sorular olsun düşük seviyede oluyor. Bunları filtrelemek vs vakit kaybı oluyor. O soruyu çözmenin hiçbir faydası yok. Şuanda matematikte 35-40 net veya üzeri yapan kişiler olarak ( kendi adıma geçen sene tytde 40 matematikte 30,5 net yapmıştım.) Bir grup kursak veya varsa böyle bir grup katılayım. Hedefi belli yerler olan derece isteyenler olarak böyle 10-20 kişinin oldugu çözülen sorunun kişiyi geliştireceği, önerilen kitabın kitleye uygun olacağı vs vs konularda uyumlu olacak bir grubun, çok önemli olduğunu düşünüyorum. Biraz fazla uzattık lafı kısası bir derece grubu oluşturalım diyorum veya varsa boyle bir oluşum katılmak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben bu sene dgs ye gireceğim eğer istediğim yer gelmezse seneye hem yks ye hemde dgs ye gireceğim.Eğer böyle bir grup olursa katılmak isterim.Zaten dgs de yeni nesil sorular çok gelmiyor.Tabi şuan yeni nesil denilen sorular dgs de sayısal mantık denilen sorular gibi.
  • up . Hali hazırda mat1 için kurulan bir grup varsa katılmak isterim. Tyt vs de olabilir fakat atılan soruların seviyesinin belli bir seviyede olması önemli. Basit bir carpanlara ayırma sorusunun bana hiçbir faydası yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ykssonuncusu Y kullanıcısına yanıt

    Matematikte 25. sorudan sonrası Pissa tipi resimli sorular. Geliyor bu tarz sorular ama daha az senin de dediğin gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 18 Ocak 2021; 16:56:53 >
  • Merhaba,

    Bir şey soracağım, 2021'de Dikey Geçiş Sınavı için tahminen ne zaman başvurular başlar ve tahminen ne zaman sınav olur?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crash95 -- 17 Aralık 2020; 10:18:26 >
  • crash95 kullanıcısına yanıt

    Tahminen başvurular Nisan gibi alınır sınav ise Temmuz sonu Ağustos başı gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Gmn_ kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.