< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivreSciisBack -- 28 Haziran 2022; 18:22:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2020x 1.4
-
-
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabi doğrudur. Ama bi de mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş. Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşururken. Hapşuruk metabolizmayı bozduğu için. Yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelince de yarabbi şükür demek daha mantıklı oluyo
-
Hocam google klavyede onerilen kelimelere basılı mı tuttunuz? Bu nasıl cümle
Her şey yolunda gider ve bu yüzden bu arada sen ne zaman mezara girince mi bu akşam biri mesaj atmış ben sana da atayım bir gün bir tane de ben sana da atayım bir de var bir şey 😒 gibi duruyor bir de bu duruma göre hareket edeyim ya da olmadı bir şey var ya ben seni çok iyi olur 👌🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama şuan gösteriliyor de bu yakışırdı de bu yakışırdı ne kadar da zor değil mi ki bu senenin degerlendirmesini bu arada ben bir de bu ürün kapanmıştır de bir sey yok ama bir türlü karar ne kadar çok veri tabanı için tıklayın Anadolu ve Avrupa da bu arada ben de özledim klip yayınlandı izle
neden hocam? 2020de 20k getiren netler bu yıl 28k getirecek demek bu baya büyük bi oynama bu arada.
1.4 iyimser bence 1.8
-
2020
Okulun ikinci dönemi başladı diye 12nin baba konularını çıkardılar. Bi tek fizikte kotu oldu ezber konulardi çıkarılabilir.
Sadece bi donem okula gelmeyen kisiler girdi sınava.
2021de ise son 2 yıl sinava girmeyenler girdi.Bir de zor bi sınav vardı.ustune her konu var.
2022 sınavı ayt mat 2020 kadar kolay değil. Her konu var.Bir de son sene maratona katilsalar da onceki 2 yıl okula gitmemiş kisiler.11 konuları da önemli kopuslar olmuştur.
En fazla 2021x1,5 olur yani :)
O da tyt mat kolay diye
Birak 2020den kotu gelmesini 2020 kadar bile gelmez.Tyt mat kolay da .Ayt mati var bunun tyt Türkçe zor .Bir yerde sadece ni donem uzaklasmis kisiler bi yerde 2 yıl boşluğu olanlar
Prenses ela 170+ kumral ince belli beyaz tenli büyük ayakli misin
2021x1.5 mi jdjdjsjfjsjjdd
Esela biraz saçmalımıssın. Sınavdaki soruların çoğu genel konuların temel soruları gibiydi. O yüzden 2020x1.4 iyi bir tahmin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donaldvladimir -- 28 Haziran 2022; 19:43:13 > -
Yine üfledi mi lan bu ?
1,2ye kadar tolere edebilirim ama fazlası çok üzer ağlatır
-
Kaçtı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donaldvladimir -- 28 Haziran 2022; 21:3:53 > -
Sen bana bu tahminleri yaptigim icin aslinda mantıklı insanmışsın bazi noktalar disinda katiliyorm demedin mi ya :d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Esela biraz saçmalımıssın. Sınavdaki soruların çoğu genel konuların temel soruları gibiydi. O yüzden 2020x1.4 iyi bir tahmin.
|
Tabi doğrudur. Ama bi de mesela hapşurduğun zaman bütün organların dururmuş. Mesela dikkat et abi gözleri açık hiçbir delikanlı görmemişsindir hapşururken. Hapşuruk metabolizmayı bozduğu için. Yoksa tabi sizin lafın derinliğine gelince de yarabbi şükür demek daha mantıklı oluyo |
Her şey yolunda gider ve bu yüzden bu arada sen ne zaman mezara girince mi bu akşam biri mesaj atmış ben sana da atayım bir gün bir tane de ben sana da atayım bir de var bir şey 😒 gibi duruyor bir de bu duruma göre hareket edeyim ya da olmadı bir şey var ya ben seni çok iyi olur 👌🏻
|
Benzer içerikler
- telegram pdf grupları
- bitmeyen kartuşlu yazıcı tavsiyesi
- mert hoca ekşi
- acil problemler zor mu
- kendi bürosu olan avukat ne kadar kazanır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X