< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 18 Ocak 2020; 15:20:30 > |
yaw gardajım yeni vergi goycaz ama hayal gücümüz bitti, herşeye vergi koyduk, vergi koyacak birşey galmadı. "yeni vergi bulun" yarışması düzenlesek, katılımcılara ödül versek aslında bir şeyler çıkarabiliriz |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 15 Haziran 2020; 12:14:31 > |
|
![]() 2020 Bütçe Açığı Ocak - Mayıs 90 Milyar TL yi Geçti Mayıs Ayı Bütçe Açığı 17,3 Milyar TL https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/mayista-butce-acigi-173-milyar-tl-oldu-5875063/ --------------------------------------------------- Erbakan, Demirel, Babacan, Özgür Demirtaş .... (Hepsi Mühendis Ekonomi ve Üretimden Anlıyor) İşletme, Ekonomi, İktisat, Bankacı, Finans .... Okuyanların %100 ü Ekonomi ve Üretimden Anlamaz Kafa Yapıları Vergi Arttırmak ve Satmak Üzerine Kurulu ( Necmettin Batırel, Jöleli ,Şimşek, Zeybekçi, Elitaş, Albayrak ....) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 15 Haziran 2020; 12:26:32 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
yuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Adamlar işsizlikten bütçe açığına kadar herşeyi 10 ay öncesinden doğru hesaplamışlar Nereden nereye |
yaw gardajım yeni vergi goycaz ama hayal gücümüz bitti, herşeye vergi koyduk, vergi koyacak birşey galmadı. "yeni vergi bulun" yarışması düzenlesek, katılımcılara ödül versek aslında bir şeyler çıkarabiliriz |
demek para basımı da çözüm değil açığı kapatmaya, ozon tabakasının delikleri bile kapandı bu süreçte. |
Ben zaten ilk mesajda yazacagimi yazmisim simdi farkettim. Evet, butce acigi denemez buna, buna dense dense +18 film denir |
Geçen Yıl Tahmini 90 -100 Milyar TL Hesaplamıştım Adamlar 120 Milyar TL yi Geçtiler |
Sizin hesabınız mı hocam, helal olsun. gidiyim biraz daha dolmaz alayım bari |
ceğabeyi kapasak 1TL = 10$ olur, şahlanırız |
|
bankalarda krize girecek bu gidişle tünelin ucu bombok bi yere çıkıyo , gelmeyin |