Şimdi Ara

2020 TYT'nin zor olmasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bir gerçek arkadaşlar kimse kimseyi kandirmasin.Tyt de neredeyse bilgi yok zamani olan yapip geçiyor eğer sinav 2018 2019 kolayliginda gelirse yiğilmanin daha da olacağini düşünüyorum bu sinavi çikmaza götürecektir.
    Ancak sinav zor olursa siralamalar 2018 - 2019 arasi bir şey gelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yallah konu dışına :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2015 benzeri bir türkçe bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıdemlimezun

2015 benzeri bir türkçe bekliyorum
    Matematik 2020 msu tarzi gelecektir.Hatta biraz daha zoru

• Gene müneccimler toplanmış

• tamam zor olacak,evet sadece sen yapacaksın,tamam apotemi ayt mat 40 net.Bitti mi ?
  • Matematik 2020 MSÜ çok benzer olacak MSÜ girenler bir şaşıracak sorulara bakarken oha aynısı diyecek boyama kitaplarına sallayacak içinden. Paragraflar geçen seneki gibi olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Allen 20

Matematik 2020 MSÜ çok benzer olacak MSÜ girenler bir şaşıracak sorulara bakarken oha aynısı diyecek boyama kitaplarına sallayacak içinden. Paragraflar geçen seneki gibi olacak.
    Tespit gibi tespit

• Şurada sınava kaç gün kalmış girince göreceksiniz zaten herkes gelmiş yok böyle gelecek yok şu şöyle olacak boş boş muhabbetler

• "zor olması" derken? sınavı kaçırdım da haberim mi yok?
  • Delisin sen

• Ayretten diyelim ki Tyt sınavı zor geldi. Oabiliritesi var mı var. Ama neden sınav sadece tyt boyutuyla bakılıyor acaba? Forumun genelinde bu ön sezi var. %40 ını oluşturuyor sınavın Tyt. Ayt hakkında bu kadar konu açılmaz veya yorum yapılmazken herkes bir tytin zorluğu şu olur bu olur edasında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megumin

Ayretten diyelim ki Tyt sınavı zor geldi. Oabiliritesi var mı var. Ama neden sınav sadece tyt boyutuyla bakılıyor acaba? Forumun genelinde bu ön sezi var. %40 ını oluşturuyor sınavın Tyt. Ayt hakkında bu kadar konu açılmaz veya yorum yapılmazken herkes bir tytin zorluğu şu olur bu olur edasında...
    Ayt de soru zorlugu degismesi olasi değil çünkü.Ayrica +30dk'dan dolayi bu tarz konular açilabiliyor

• Deliiii. Konuşma artık deliiiii

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.