Şimdi Ara

2020 TYT AYT Deneme Yorumlarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TYT Türkçe :

    1- Hız ve Renk : 7/10
    Bunu geçen sene 11. sınıfın 2.dönemi çözmüştüm. Türkçede dil bilgisi konularınız bittiyse çözeceğiniz ilk deneme bu olabilir. Kırmızılar hariç kolay-orta bir denemeydi. ÖSYM soru tarzına da benzettiğim bir çok sorusu vardı.Genel olarak güzel bir deneme konu analizi kısmı olması da eksik olduğunuz kısımları daha rahat görmenizi sağlayacağından bir avantaj olabilir belki benim için fazla önemli değildi.

    2- Çöz Kazan : 8/10
    Bunu yazın çözdüm ve türkçede çözdüğüm denemeler içinde şimdilik en kasıntısı buydu. 37 yi geçtiğim 2-3 deneme oldu sadece. Hem paragrafı hem de dil bilgisi zordu tek eksisi bazı beğenmediğim saçma bulduğum sorular vardı. Ama genel olarak zor bir deneme çözmek isteyenlere öneririm.

    3- Fides : 6/10
    Bu deneme bana kolay gelmişti belki çöz kazandan sonra çözdüğüm için de olabilir. Her denemede 1-2 paragraf sorusu zorluyordu dil bilgisi genel olarak kolaydı. Bu kitabın benim için en büyük artısı çözümlerinin hemen arkasında olması (video açmaya çok üşeniyorum ). Genel olarak kolay bir deneme ilk çözeceğiniz denemelerden birisi olabilir.

    4- Yayın Denizi Tekrar Ettiren : 7.5/10
    Bu hâla bitmedi son 5 denemem kaldı. Deneme hakkında yorum yaparsam denemeler benzer zorlukta gelmedi bana bir deneme çok iyi yaparken diğer deneme daha kasıntı olabiliyordu. Paragrafları çeldirici, dil bilgisinde de sağlam sorular var. Arada kaldığım bir deneme çok aşırı beğenmedim ama genel olarak beğendim. Ha bir de bir iki hatalı sorusu vardı ne yazık ki.

    TYT Matematik :

    1- Toprak : 8/10
    İlk çözdüğüm mat denemesiydi ve bence kaliteliydi. Çözümleri yine hemen arkasındaydı ve gayet açıklayıcıydı ama genel olarak orta ve yer yer ortanın bir tık üstü bir deneme.

    2- Endemik: 7.5/10
    Fazla yeni nesil olmayan bir deneme ama ÖSYM de o kadar şekil kullanmıyor zaten. problemleri ve geometrisi gayet kaliteliydi hakkını yiyemem. Genel olarak orta-zor bir deneme

    NOT: Çözdükçe çözdüklerim hakkında yorumlarımı ekleyeceğim yakında tyt fen ve sosyal de gelir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.