Şimdi Ara

2020 Skoda Octavia tanıtıldı: İşte tasarımı ve tüm özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
6.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arka tarafta bağımsız süspansiyon ve ses yalıtımını düzelttilerse iyi bir araba olur yoksa bence parasını haketmiyor şuan ki octavia.

  • Türkiye'de YUCEL AUTO varken Skodaya binilmez arkadaşlar. 2016 model aracımda "motor kontrol ünitesi" arızası çıktı. Genel merkeze e mail ile durumu ilettim. Araba serviste bakımlarını yaptirmadigi için degistiremeyeceklerini söyledi. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Serviste kullanılan motor yağı, filtre vb seyker okunmuş mu yoksa muskali mı!? Adamlar arabanın ayıbını bize yıkmaya çalışıyorlar. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan ve rutinde değişen bir parça olmayan yani üretimden kaynaklanan hatayı ustlenemediler. Skoda gibi bir markayı temsil etmeyi haketmiyorlar. Milyarlarca para verip aldığınız araçta üretimden kaynaklanan bir hata çıkınca sırtlarıni dönüyorlar. Neden biz kucak açalım...!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel bir tasarım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2020 Skoda Octavia tanıtıldı: İşte tasarımı ve tüm özellikleri2020 Skoda Octavia tanıtıldı: İşte tasarımı ve tüm özellikleri2020 Skoda Octavia tanıtıldı: İşte tasarımı ve tüm özellikleri2020 Skoda Octavia tanıtıldı: İşte tasarımı ve tüm özellikleri2020 Skoda Octavia tanıtıldı: İşte tasarımı ve tüm özellikleri2020 Skoda Octavia tanıtıldı: İşte tasarımı ve tüm özellikleri2020 Skoda Octavia tanıtıldı: İşte tasarımı ve tüm özellikleri2020 Skoda Octavia tanıtıldı: İşte tasarımı ve tüm özellikleri2020 Skoda Octavia tanıtıldı: İşte tasarımı ve tüm özellikleri2020 Skoda Octavia tanıtıldı: İşte tasarımı ve tüm özellikleri2020 Skoda Octavia tanıtıldı: İşte tasarımı ve tüm özellikleri2020 Skoda Octavia tanıtıldı: İşte tasarımı ve tüm özellikleri2020 Skoda Octavia tanıtıldı: İşte tasarımı ve tüm özellikleri2020 Skoda Octavia tanıtıldı: İşte tasarımı ve tüm özellikleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 9 Mart 2020; 20:24:26 >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.