Şimdi Ara

2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
5.994
Cevap
131
Favori
750.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arda2007

    Tarsus 20 dakika buraya bu hafta alırım,teşekkürler bilgi için.

    Bence isotlara da sorun. Hangi bayiden alacaksanız gitmeden önce arayıp yedek parça birimine bağlatıp sorun elinizde var mı diye.? Haftaya pedal seti de gelecekmiş. Fiyatı biraz tuzlu sanırım. 300 -350 civarı. Ancak aliminyum pedal harika duruyor. Megane hb chrome modelinde gördüm bugün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogretmenht O kullanıcısına yanıt
    Isotlara da soracağım ama isotlar aracı alırken daha pahalı fiyat verdi,bakıma girerken daha pahalı fiyat verdi,gelirim hocam tarsusa zaten çok yakınız,Hemde yazlığa geçeceğim hafta sonu geçerken uğrarım,Birde humus yerim,yola devam ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar megane 4 joy sedanlarda bagaj pandizotunda 2 hoparlör boşluğuna nasıl bir uygulama yapabiliriz ses için. Amfi gerekli mi? 3-5 yoluu 6-9 oval hoparlör alıp bağlatınca teyp destekler mi? Fikri ve uygulama örneği olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kubi.lay kullanıcısına yanıt
    Şehir dışındayım diye bekletiyordum, jant satılmış. Gerçekten iyi fiyattı.
  • giovanni G kullanıcısına yanıt
    ercan_kocak kullanıcısına yanıt
    21 Ekim C.ertesi saat 09.00’da Net gruptayım lütfen bilgilerinize



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubi.lay -- 19 Ekim 2017; 10:30:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kubi.lay

    21 Ekim C.ertesi saat 09.00’da Net gruptayım lütfen bilgilerinize

    Teşekkürler, bir manim olmazsa görüşmek dileğiyle.
  • Geçen gün iphone bağlayınca dokunmatik ekran aptallaştı. Dokunmatik tuşlardan biri ya da ekran takılı kaldı. Kapatıyorum ekranı kendi kendine açılıyor. Bir süre sonra kendi kendine başka ekranlar açılıyordu. Stop ettim komple, yine aynı kaldı. Bir süre sonra kendi kendine düzeldi.
    Bugün de telefon falan takılı değilken kendi kendine telefon bağlantı ekranı(bluetooth ile telefon ve multimedia bağlantısı ekranı) geldi ve ekran çalışmadı. Sadece alttaki dokunmatik tuşları çalışıyordu. Sürüş yardımı kısayol tuşuna basınca düzeldi.

    Böyle problemler yaşayan oldu mu ve nasıl çözdünüz? Muhtemelen bendeki yazılım son versiyon, eğer 2,5 aydır yeni güncelleme gelmediyse. Ekran 7 inç.
  • nejdeath N kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugünde aracımın kornası kendiliğinden gitti çalmıyor aynı sorunu yaşayan varmı arızalanmadık bir kornası kalmıştı oda oldu sağolsunlar bu aracın arızalanmayan bir parçası varmı genel olarak herkeste bir sorun çıkıyor bazı parçalardaki arızalar ise hep ortak servisle akraba olduk adamlarda artık yüzleri kızarıyor sürekli gidip gelmemden dolayı ayrıca cam tavandaki trim sesini yapmışlardı bakın 3 ay falan oldu eski haline geldi en ufak kasisten geçsem cam tavan sanki çatlıyormuş, kırılıyormuş gibi ses yapıyor,masajlı koltuk dediler masaj fonksiyonunu çaluıştırdığımda koltuk içindeki hareketli parça tık tık ses yapıyor sanki parca yukarı doğru yükselirken aniden dişliden kurtulup düşüyormuş gibi gerçekten sinirim bozuldu ya orta ekran ara ara gidiyor açılmıyor sonra bekleyip tekrar aracı çalıştırıyorum düzeliyor ama her çalıştırmada donma yapıyor mesela müziği mute yaptığımda tuşa basıyorum baya bir bekliyor sonra fonksiyon çalışıyor,lastik basınç sensörü sol arka lastik diğer lastiklere göre hep eksik ölçüm yapıyor bunun bir balansı falan var mı bilen varmı




  • Arkadaşlar çok şükür aracımı dün teslim aldım 1.6 joy görüş paketli titanyum gri 1 2 viteste alt devirlerde alttan mi bi yerden titreşim sesi geliyor sanki bir yerde civata var ses yapıyor gibi ama hizlaninca düzeliyor böyle birşeyle karşılaşan oldu mu acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setbys -- 21 Ekim 2017; 19:22:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • setbys kullanıcısına yanıt
    Haydi hayirli olsun, güle güle binin yeni araciniza
    Bu arda joycanın fotoğraflarınıda görmek isteriz

    Benim aracımda manuel, boyle bir durum ile hiç karşılaşmadım. Bir iki gün daha kullanın aracinizi olmadi bir servise gidip bilgi alırsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubi.lay -- 21 Ekim 2017; 20:24:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam megan almaya karar verdim. Hatta 1.2 edc icon alacaktim. Fiyatlar bir baktım ucmus. Benim bildiğim yıl sonu olunca indirim yapilir. Bunlar yıl sonu olunca bindirim yapmislar. Toyota Coralla ya doğru yol alacagim. En dolusu 91 bin tl. Icon 115 bin olmus. Agustos ayinda 103 bindi.. kasım ayında bir kampanya yaparlar mi sizce yoksa toyotaya mi yöneleyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kubi.lay kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler tabiki en kisa sürede AFA canin resimlerini paylaşacağım hayırlısı ile.



    Gelen sen içinde dediginiz gibi yapacağım bakalım ne çıkacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugay1615 T kullanıcısına yanıt
    Bayileri yine bir araştırın mutlaka uygun bir araca denk gelirsiniz, resmi sitedeki fiyatlar liste fiyatları, bayiler güzel indirimler kampanyalar yapabiliyor.

    Toyota’ya yönelmeden Renault bayilerini bir talan edin, gerek Çevre illerdeki bayileri gerek bulunduğunuz ildeki tüm bayiler ile iletişime geçin belki bir sürpriz olur sizin için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubi.lay -- 22 Ekim 2017; 12:5:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #berk # kullanıcısına yanıt
    Rlink yazilim sürümüzüzü paylaşabilirmisiniz acaba, son güncelleme 941 versiyon, bende İphone kullanicisiyim herhangi bir kopma ve donma yaşamiyorum, rlink ekrani son derece stabil. Mutlaka serviste bir güncelleme yaptirin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: setbys

    Arkadaşlar çok şükür aracımı dün teslim aldım 1.6 joy görüş paketli titanyum gri 1 2 viteste alt devirlerde alttan mi bi yerden titreşim sesi geliyor sanki bir yerde civata var ses yapıyor gibi ama hizlaninca düzeliyor böyle birşeyle karşılaşan oldu mu acaba

    Hayırlı olsun kardeşim,
    Aynı aracı kullanıyoruz, bahsettiğin ses metalin metale vurması gibi bir ses mi, yoksa ince hırıltı gibi bir ses mi? biraz daha detay verebilirsen belki yardımım olur.
  • Güzel ülkemde sık sık karşılaştığımız saçmalıklardan birisi de bazı şeylerin önce belirli standartları sağlamak şartıyla serbest bırakılması ve ardından yasaklanması şeklindeki uygulamalardır. Bundan en son nasibini alan da bir çok kullanıcının da tercih ettiği cam filmi uygulamasıdır.
    Son günlerde özellikle Ankara'da gündemde olan cam filmi kontrolleri ve cezaları hakkında ne düşünüyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugay1615

    Tam megan almaya karar verdim. Hatta 1.2 edc icon alacaktim. Fiyatlar bir baktım ucmus. Benim bildiğim yıl sonu olunca indirim yapilir. Bunlar yıl sonu olunca bindirim yapmislar. Toyota Coralla ya doğru yol alacagim. En dolusu 91 bin tl. Icon 115 bin olmus. Agustos ayinda 103 bindi.. kasım ayında bir kampanya yaparlar mi sizce yoksa toyotaya mi yöneleyim?

    Hocam ben de 2016 Eylül ayında almaya karar vermiştim, sene sonu kampanya olur diye biraz ayak sürttüm 4 Aralıkta 2.000 TL zamlı olarak aldım, biraz daha bekleseydim bir zam daha yiyecekti. Ocak ayında bizden 2.000 TL olarak aldıkları metalik rengi ücretsiz vermeye başladılar, ancak bu sefer de aracın fiyatı zamlıydı. Senin anlayacağın senden aynı parayı birşekilde alıyorlar, biryerden indirirken başka biryerden zam yapıyorlar. Sene sonuna doğru sadece kredilerde ve ek donanımlarda bir kampanya oluyor. Saygılar.




  • ercan_kocak kullanıcısına yanıt
    Yakıt alırken, cep telefonuyla konuşurken, sıfır otomobil alırken, verginin vergisini öderken vb. sponsorluklarımız yetmiyor olacak ki, biz sponsorların elini taşın altına daha fazla sokmaları lazım diye düşünüyorum (!) Yeni gelir kaynakları yaratılmaya devam ediliyor Aramızda hukukçu var mı? Varsa sormak isterim, konuyla ilgili ceza kesilirse ve filmler söktürülmek durumunda kalınırsa; mahkemeye gidilirse güvenerek yapılan masraflar telafi edilebilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • giovanni G kullanıcısına yanıt
    edileceğini düşünmüyorum. Çünkü kanun yayınlandı ama yürürlüğe girmedi. Nisan ayındaki kanunda, standartlar belirlendi, o standartları denetleyecek bir kurum oluşturulacaktı. Ondan sonra o kurumun onay verdiği ürünleri, onay verdiği işletmeler film uygulamasını yapacaktı. Aslında bu aracı kurum oluşturulmadığı için cam filmi halen yasaktı. Zaten haber metinlerine de bakarsanız, nisan ayındaki yasa yürürlüğe girmeden yeniden yasaklandı diye yazıyorlar. Ankara da nisan ayından beri kızılay, çukurambar, ümitköy, aşti ve daha bir çok noktada sürekli film cezası yazıyorlardı.

    Diğer söylediklerinize katılmakla birlikte şöyle de garip bir durum var. Madem bunu uygulamak tamamen yasak. O zaman cam filmi ithalatını yasaklayıp, araçlara cam filmi uygulayan işletmelere de ceza yazsınlar. Yasak olan bir şeyi nasıl alıp işleyebiliyorlar?
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.