Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.516
Cevap
206
Favori
643.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bumpuss kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim. Değerli bilgiler ve tecrübeler paylaşmışsınız.
    Valla hocam motorun sessiz çalışması, vites geçişlerinin hissedilmemesi gibi şeyler beni gerçekten çok cezbediyor.
    BMW 1 serisi 2014 senesinde güzel fiyata gelmişti 0'ı, kampanya vardı o yüzden Audi A3 almaktan vazgeçip aldığım bir araçtı. Yani çok araştırıpta, çok severek seçtiğim bir araba değildi. He tabiki clio ile onu kıyaslamaya çalışmıyorum, bu mantıklı bir kıyas olmaz. Ben sadece arabamı 2020 modele yükseltmek istiyorum. Gidip 0 km BMW 1 serisine şuan 400bin çıkaracak halimde olmadığı için küçük segment bakıyorum. Herkesinde arabadan beklentisi farklıdır. Kimisi sadece arkadan itiş olduğu için bile bmw den vazgeçemiyor. Saygı duyarım her düşünceye.
    Ben çok abartılı kilometreler yapan biriside değilim. Ev-iş extra bi yemeğe giderim, hafta sonu gezeriz tozarız. E malum pandemi sürecinde bunlarda azaldı. Yani iş-ev ağırlıklı olacak. Şehir içi konforlu rahat bir yolculuk yapsam yeter. Yakıt değerleride tatmin edici gözüküyor. Yani bayilerde araba olsa liste fiyatları üzerinden baz alıcak olursak Leon FR da düşünebilirdim. Ama gerçekten değişik bir piyasa var. İnşallah doğru seçimi yapabilir pişman olmam.




  • ST4RK kullanıcısına yanıt
    Üstad. Zevkler ve renkler tartışılmaz elbette. Herkesin sevdiği, beklentisi, bütçesi farklıdır. Naçizane tavsiyem hem 1.0 hemde 1.3 kullanın. Plazalarda yoksa bile forumdaki arkadaşlardan rica edin. Aynı şehirde olan arkadaşlar mutlaka destek olacaktır. İki aracı da test edip kararınızı ona göre verin derim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • halilozturk38 H kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam bi tur atmadan sağlıklı bir karar olmayacak :) Ben bi test ayarlıyayım en iyisi.
  • ST4RK kullanıcısına yanıt
    👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reno yeni fiyat listesini açıkladı biraz önce

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abt404 A kullanıcısına yanıt
    1.3 olana 3.000 TL zam eklenmiş. Boş paket 1.0'a 2.000 TL indirim olmuş, gerisine de zam olarak yansımış. Ağustos ayında yapılan iki zamdan sonra o indirimde bir şey sayılmaz. 200.000 TL olacak cliolar az kaldı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fth86 F kullanıcısına yanıt
    Üst donanımları çoktan 200'ü geçti zaten de baz versiyonlar için diyorsanız doğru.
  • En çok tercih edilen donanımlar 1.0 otomatik touch ve icon modeller ile 1.3 touch modelleri de 200.000'i geçecek. Hep daha ne kadar artacak diye düşünüyoruz. 90'lı yıllara doğru gidiyor sektör, bir ev bir arabaya eşitlenecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fth86 F kullanıcısına yanıt
    3 Yıl önce Polo Highline 2020'de 200Bin TL. olur bu hızla devam edilirse dedim. Yok daha neler Golf'ün fulü bile 100Bin TL. demişlerdi. Polo 300Bin TL. sınırında şu an.
  • Herkese selamlar,

    15 inch jantlı model kullanan arkadaşlarımız var mı? Eğer varsa lastik boyutlarını atabilirler mi? Kış mevsiminde 15 jantla kullanmayı düşünüyorum ona göre lastik bakacağım.
  • 15 gündür ne fan çalışması, ne sıfırlama, ne silecek çalışması. Hiçbiri yok. Üstelik 45 derece sıcaklık içinde hiçbiri olmadı. Araba kendi kendine düzeldi mi ne :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halilozturk38

    15 gündür ne fan çalışması, ne sıfırlama, ne silecek çalışması. Hiçbiri yok. Üstelik 45 derece sıcaklık içinde hiçbiri olmadı. Araba kendi kendine düzeldi mi ne :))
    Selamlar hocam, bende de buraya da yazmıştım zaten, fan çalışması sadece 1 defa oldu, başka da olmadı. Belki de parçaların biraz alışması gerekiyordu.
  • Leonardo Ryzov kullanıcısına yanıt
    Üstad bendeki durum farklıydı. Neredeyse her gün oluyordu bunlar ve çıldırtan cinstendi. Maşallah diyeyimde kendi kendime nazar değdirmeyeyim :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler Apple Car Play’ i bir kere kullandım, harita vs ... sonraki denemelerimde çalıştırmayı başaramadım. Kabloyu takınca Apple Car Play yazısı çıkıyordu, şimdi hiçbir şey gelmiyor.
    Durumu yaşayan, çözen var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba cilo 1.0 almayı düşünüyorum.Bugün bayiye gittiğimde fiyat garantili olarak clio modellerinin satılacağını söylediler. Touch modeli için 164 bin tl %50 ödeme ile ekim yada kasım ayı içerisinde teslim tarihi verildi.
    Başka fiyat soran arkadaş var mı?İcon doanımın fiyatını soran oldu mu?
    icon ve touch arasında hangisini tavsiye edersiniz?Lpg ye uyum konusunda düşünceleriniz nedir?Genel deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
  • ilkmat40 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba benimde aklımda bu tür soru işaretleri vardı. Haziran ayında Clio 1.0 x-tronic icon modelinden satın aldım. Aslında touch için gitmiştim fakat orada icon modeline karar kıldım. Touch ile icon arasında fark çok mu derseniz. Kişiye göre aslında, eğer bu kadar para veriyorum lüks olsun derseniz icon tercih edin. Jantlar touchda kapak, iconda çelik. Eller serbest modu falan iconda var sadece o güzel bir özellik, kokpitte de belli başlı farklar var iç malzeme kalitesi bir tık daha yumuşak, elektronik park freni, kol dayama vs gibi. Ama dediğim gibi ben alırken yaklaşık 7 bin tl civarı fark vardı ben birde büyük ekranı tercih ettim toplam 11-12 bin gibi bir fark oldu. Şimdiki fiyatları için emin değilim ama ben iconu tercih ettim memnunum. Tavsiye ederim.
  • Adolf.Hitler kullanıcısına yanıt
    Bugün touch modeli için kapora verdik..Fiyat garatisi kesin olmamakla birlikte boşa araç çıkarsa arayacaklarını söylediler.Bakalım artık nasipse bizde alacağız..yanlış anlamadıysam arada 30 bin tl fiyat farkı vardı icon la.o yüzden vazgetim icon dan..
  • ilkmat40 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla olabilir. Fiyatlar arttıkça aradaki fark açılmaya başlıyor :/

    Şimdiden hayırlısı olur umarım. Araç güzel pişman olmazsınız bence :) Kazasız, belasız günlerde sürün inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibariyle 1.0 tce cliomu teslim aldım. Daha öncede clio 4 kullanmıştım o lanet trim sesleri hariç çok severek isteyerek kullandığım araçtı. Şimdi golften geçince beklentilerimi iyice düşürmüştüm ama ilk gün itibariyle şaşkınım. Performansı gayet yeterli, bagaj hacmi büyük, Vites geçişleri kusursuz, Yakıt tüketimi başarılı , ilk kalkış hariç herşey olması gerektiği gibi.
    Kullanan arkadaşlara bir sorum olacak. Bugün ilk gün olmasına rağmen park sensörü kontağı kapatmama rağmen takılı kaldı ve ötmeye devam etti. Tekrar motoru çalıştırıp vites değiştirene kadarda susmadı. Bu sorunu daha önce yaşayan hiç oldu mu ?Ne yapmak gerek acaba
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.