Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: omeric
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.536
Cevap
205
Favori
645.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BeSKazaLy B kullanıcısına yanıt
    360 kamerada aracin 4 tarafinda kamera oluyor ve goruntuler birlestirilip 360 derece goruntu sunuyor. Bunu aslinda Otomatik park paketi icin vs almak gerekli. Onu alirken de buyuk ekrandan da satin almak gerekiyor.

    Acikcasi 360 kameraya bulasmayin. Aracin arkasinda bir kamera ileri geri de park sensorunuz olsun yeter bence, ben oyle yaptim sahsen. Maaliyeti cok artiriyor diger turlu.
  • halilozturk38 H kullanıcısına yanıt
    Maalesef. Mart ayında 169.500TL'ye aldığım 1.3 bir kaç opsiyon ve rs paket 231.000TL olmuş. 4 sene önce Mercedes E serisi alınıyordu bu fiyatlara. Onlar da 650.000TL. olmuş.

    Bu arada aracınızdan memnun musunuz?
  • herkesin hesaplaması vs farklı tabi çok paramatre var ama kasko ne ödediniz yazar mısınız? kAbaca fikrimiz olsun

    teşekkürler
  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Kasko 1700tl tuttu benim. Tabii kapsam, teminat tutarları gibi şeyler, birde tanıdık olması falan kasko tutarını direkt etkileyen şeyler.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    2016 yılı, Haziran ayında audi A4 2.0tdi full arabayı 195.000tl ye almıştık. Aynı araba şimdi dörde katladı. Şaka gibi resmen. Bu durum ne enflasyonla ilgili ne de dolar/euro ile. 4 yılda hiçbir şey bu kadar artmadı. Mevzu arz/talep dengesi.
  • halilozturk38 H kullanıcısına yanıt
    25 Kasım 2016 kademeli ÖTV sistemi geldi ve bahsettiğiniz aynı araç şu an %160 ÖTV + %18 KDV. Araba dışarıdan Euro ile geliyor. Euro olmuş 8.80TL. Daha ne olacaktı hocam? 4 yılda Euro 3 kat artmış. Gümrük birliği anlaşmasından dolayı ülkemizde üretilen araçlar da buna göre hesaplanıp satışa sunuluyor. Etkisi tabii ki var ama Sadece Arz/talebe bağlamak çok yanlış olur.
  • Kaskoya ben de 1300 tl ödemiştim arkadaşlar. HDI sigortadan renault kasko olarak full teminatlı.

    Tanıdık etkisi olmuştu tabi bende de.

    Diğer konu evet euro parametresi bile herşeyi açıklıyor. Bu fiyatlar normal oldu ülkemizde artık.

    Aracımdan memnunum bir sorun yaşamadım. 2500 km deyim. 1.0 icon otomatik. Auto holdu da geçen sormuştum kullandım gayet iyi beğendim. Trafikte katkısı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi züttürük -- 18 Ağustos 2020; 19:26:35 >
  • züttürük Z kullanıcısına yanıt
    Her araba lüks oldu artık hocam. İyi günlerde kullanalım İnşallah.

    Auto Hold her markada düzgün çalışmıyor. Araç tam durmadan devreye giren sistemler var. Clio 5'te tam kıvamında ayarlamış mühendisler. Kış aylarında da düzgün çalışırsa, o zaman tebrik edeceğim mühendisleri.
  • Bumpuss kullanıcısına yanıt
    frenler o kadar narin değil korkma
    frenleri optimum kullanmalısın
    çok yumuşak kullanırsan daha fazla ısınır, aşınır
    çok sert kullanırsan sürüş güvenliğini olumsuz etkiler (yol tutuş, trafik)

    low yazılım, spor mod dan en önemli farkı iniş ve gaz pedalı tepkisi olabilir
    cvt de motor daha korunaklı/şanslı. hareket halinde vitesle oynanmamalı
  • halilozturk38 H kullanıcısına yanıt
    Hocam bu gelen zamlar aslında şu marka bu marka farketmez, enflasyonun ne denli tehlikeli şekilde reelde yükseldiğinin göstergesi. hepimiz fakirleşiyoruz
  • Bu sabah anahtarı çevirdikten sonra bir süre çalışmadı araba. 2. Denememde biraz ısrar edince çalıştı. Marş basıyor ama ateşleme yapmadı anladığım kadarıyla. Canımı sıktı biraz. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
  • Aracı gittiğim yerde park ettikten sonra 4 5 defa denedim bu sefer çalıştı hemen. Sabah neden böyle bir sıkıntı oldu anlamadım
  • 1.0 icon xtronic için 177 lira teklif aldım alınır mı araç veya bunun yerine tercih ne olabilir. Motor konusunda konuda yazanları okudum, çok büyük performans beklentim yok. 1,0 aracı kullandım yeterli bir motor.
  • bonzoom B kullanıcısına yanıt
    Aynı araba ben de var. Açıkçası söyliyim performansta eksik hiç bir yan yok otomstik işini güzel yapıyor. Sıkıntı yaşamadım.

    Alınır mı konusuna gelince çok arttı fiyatlar o yüzden metalik renk ve stepne içindeyse 177 ye bitiriyorsan gir derim 3 aya aynı araba 200 olur. Bnm öyle oldu.
  • züttürük Z kullanıcısına yanıt
    ön park sensörü, geri görüş kamerası
    sis farı
    yedek lastik
    özel renk olarak konuştuk. Başka bir bayide 178 fiyat verdi.

    otomatik işini aynen güzel yapıyor, geçişler anlaşılmıyor ama çok seri bir araç değil.

    Başka araç seçeneklerine bakıyorum bu arada egea hb urban plus 1.6 dizel otomatik bakıyorum 190 civarında sanırım pazarlıkla daha aşağı inebilir. 180-190 arasına ne alınabilir ki başka.
  • bonzoom B kullanıcısına yanıt
    Egea hb te babamda var düz vites gayet memnun sedana göre egea hb baya kalitesel farklı onu diyim. Ama sınıf farklı alacağın sınıfı belirle derim öncelikle.

    Corsa 1.2 elegance olabilir bu fiyata

    Başka b sınıfında clioyla rekabet edebilecek araç görmüyorum.

    C ye geçersekte bu fiyatlara c egea dışında yok zaten belki benzinli bir megane sedan.
  • züttürük Z kullanıcısına yanıt
    Eşim daha yoğun kullanacak aracı. Egea daha iyidir ama donanımı baya zayıf kalıyor clioya göre. Arada fark 10 bın gibi olunca düşündürüyor. İkinci elde hangisinin değeri artar tabi bunu da düşünüyorum.
  • bonzoom B kullanıcısına yanıt
    usta yaklaşık 15 yıldır şöförüm, her markadan da şirket aracı kullandım. sınıf ve genişlik olarak çok farketmiyorsa clio ile egea megea kıyaslama bile.. fiat kadar dandik bir araç görmedim. her yeri deliniyo dökülüyo bir iki yıla. renault ile kıyasa girmez.
  • nofrost kullanıcısına yanıt
    Kıyas yapmıyorum ama dizel otomatik egea olması acaba satarken daha mı değerli olur diye düşündürüyor. Yoksa genişlik ve motor harici konularda, clio daha güzel gibi geliyor gözüme. 2-3 sene sonra satarken egea dan daha mı değerli olur yoksa daha mı değersiz olur. Verdiğimiz para az değil mecburen almadan zarar etmeyelim diye düşünüyoruz. Başka bir seçenekte corolla hb 207 lira listesi var ama araç yok.
  • bonzoom B kullanıcısına yanıt
    Egea'nın yeni kasası çıkacak. Madem ki sıfır araba alacaksınız, kasası kısa sürede yenilenmeyecek araba almanız mantıklı olur, değer açısından.

    Şu video size biraz yardımcı olacaktır;
    https://www.youtube.com/watch?v=7fbeJyyp-Ew
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.