Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.516
Cevap
206
Favori
643.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cihan85 kullanıcısına yanıt

    Yanlış anlamayın kızdığım nokta bakmadan bilmeden yorum yapmanız.. Megane fiesta için bir şey diyemem 208 de malum fiyatlar clio nun çok üstünde ama corsa için daha fazla sorun yazabilirim boya yazılım vs.. her araçta kusurlar var önemli olan servisin arkasında durması beni şaşırtan bu Renault bu konuda başarısız..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Touch'ların bazılarına servis torpido aydınlatmasını taktı. Face sayfasında tartışıldı. Süreç nasıl işledi sorabilirsiniz. Taktıran arkadaşlar var. Bazı servisler insiyatif kullanmışlar sanırım.


    Face'de yazıldığı gibi aratın CLİO 5 TÜRKİYE




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silversmith -- 23 Ocak 2021; 10:31:56 >
  • aracımın çiğ gaz attığını söylediler motor açılmadığı için sanırım motoru nasıl açabilirim ?

  • canalanplt kullanıcısına yanıt
    Soğuk havalarda motor ısınana kadar çiğ atması normal. Eğer aşırı derecede ise çiğ atma olayı motor açılması ile ilgili değildir üstad. Bujilerin ateşleme sorunu olduğunun göstergesidir, sente kayması sorunudur. Rötar sorunudur. Ciddi oranda var ise, motor açmaya çalışmayın direkt servise müracaat edin. Motor nasıl açılır diye yine de soruyorsanız tek yolu yüksek devirde kullanmaktır. Yani düşük vites, yüksek devir.
  • hocam araç sıfır yeni clio dediğiniz sorunlar olabilir mi ? motor için daha yeni servise gittim bir sorun olmadığını söylediler

  • canalanplt kullanıcısına yanıt
    Teknoloji işi şans işidir. Onbinde bir olabilecek şey bazen gelir bizi bulur. O yüzden sıfır araba diye sıfır sorun olacak diye bişey yok elbette. Önemli olan markanın sattığı ürünün arkasında durmasıdır. Gözlemleyin biraz egzostu. Miktarı önemli. Damla damla mı, ve motor ısınınca geçiyor mu? Yoksa, inceden açık kalmış su akar gibi mi? Yada damlaması aşırı mı? Hafiften damlaması ve sonra geçiyor olması gerek. Azalmıyosa ihmal etmeden servise gitmekte fayda var.
  • canalanplt kullanıcısına yanıt

    merhaba,


    aracınız nedir? Kaç motor? Çiğ gaz attığını kim söyledi? Nasıl bu hükmü verebiliyor?


    Motoru nasıl açacağınız, rodaj vs hepsi kitapçıkta yazıyor.

  • 1.0 turbo xtronic Joy paket nakit reel bayi fiyatı nedir ? Bir kaç gün içinde fiyat alan oldu mu acaba ? Liste fiyatından indiklerini biliyorum ama ne derece iniyorlar? Bilgim olursa hafta jci gidip ona göre gorusebilirim.
  • gajiin kullanıcısına yanıt

    Pazarlığa göre 10-15 bin arası indirim alabilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Hafta ici bi gidip görüşeyim diyorum.
    Açık söylemek gerekirse Joy donanım hiç iç açıcı değil, normal şartlarda asla düşünmezdim ama referans noktası olarak alırsak 195bin gibi comfortline dsg polo liste fiyatı olduğu yerde Joy paket clio ma 165 gibi olursa benim açımdan cazip olur. 180 lere çıkarsa aradaki fark gözümde anlamsızlaşıyor.
  • cihan85 kullanıcısına yanıt
    Valla daha deniyemedim hocam. Deneyinleyinfe yazarım size de.
    SmartBee var bunun haricinde önerilenlerde ona da iyi diyorlar baya.
  • Merhaba arkadaşlar, 1.3 Otomatik İcon aracım var. Autohold kapalı olduğu halde gaza başta basınca araç çok fazla hareket etmiyor yavaş hareket ediyor ancak gaza çok az daha basınca araç çok kontrolsüz bir şekilde hızlanıyor. Eşim bu sorunu önce söylediğinde ya çok fazla basıyorsundur demiştim ancak kendim kontrol ettiğimde cidden sıkıntılı olduğunu farkettim. Bu sorunu yaşayan var mı? Daha önce 3 farklı otomatik aracım oldu, şu an kendi aracım da otomatik ve turbolu ancak hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım. Bütün cliolar mi böyle?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drdouble

    Merhaba arkadaşlar, 1.3 Otomatik İcon aracım var. Autohold kapalı olduğu halde gaza başta basınca araç çok fazla hareket etmiyor yavaş hareket ediyor ancak gaza çok az daha basınca araç çok kontrolsüz bir şekilde hızlanıyor. Eşim bu sorunu önce söylediğinde ya çok fazla basıyorsundur demiştim ancak kendim kontrol ettiğimde cidden sıkıntılı olduğunu farkettim. Bu sorunu yaşayan var mı? Daha önce 3 farklı otomatik aracım oldu, şu an kendi aracım da otomatik ve turbolu ancak hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım. Bütün cliolar mi böyle?

    Bana da oluyor çokta dert etmedi araç kullanım alışkanlığıla alakalı olsa gerek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihan85 -- 24 Ocak 2021; 20:20:46 >
  • drdouble D kullanıcısına yanıt
    Aynı şey bende de var. Çok az gaz versemde acemi şoför gibi kalkış yapıyor :)
    Alıştım artık sorun olarak görmüyorum.
  • gajiin kullanıcısına yanıt
    joyu bilmiyorum ama touch 179 vermisler arkadasims hocam.ankara bayilerinden biri muht.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufo U kullanıcısına yanıt

    yeni clio 1.0 motor aracım

    araca binerken yan dükkan komşusu söyledi ben egzostu göremediğim için tabi gözlemleme sansım yok

  • canalanplt kullanıcısına yanıt
    Şöyle yap. Arabayı çalıştırınca inip bak kontrol et. Gerekirse video çek. Sonra gideceğin yere kadar git. Örneğin 15-20 dk sonra stop etmeden önce P konumuna alıp arabadan inerek tekrar kontrol et. Arada fark var mı yok mu? Aynıysa ve damlatma yapmaya devam ediyorsa yine video kaydı al. İlk fırsatta servise git 👍
  • Söylememe gerek yok ama yine de belirteyim. Araç düz vites ise, vitesi boşa alıp el frenini çekerek inip kontrol et. Gideceğin yere vardığında yine aynı şekilde stop etmeden boşa alıp el frenini çekerek araçtan inip kontrol et.
  • halilozturk38 H kullanıcısına yanıt

    kış ayındayız zaten, bişey yakıp dışarı atarsanız duman çıkar normal, en az 50 derece fark var.. Çiğ benzin vs imkansız, yanma odasından, birsürü yerden geçiyor o yakıt. Motorun içerisi kimya fabrikası gibi zaten ne çiğ benzini hangi yıldayız..

  • Merhaba, ilk otomatik aracım olduğu icin bir şeyi teyit etmek istiyorum. Araci park edince vitesi N ye alıyorum ayağım frende sonrasında el freni cekiyorum ve aracı stop ettikten sonra frene basarak vitesi p ye alıyorum. Doğru olanı bu mudur? Siz nasıl yapıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.