Şimdi Ara

2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada] (149. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.270
Cevap
56
Favori
341.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: filtiarn

    merhaba arkadaslar bizde kullanilan aisin at6, af40 veya tf80sc mi yoksa gm 6t45 mi bilgisi olan varmi?
    1.6 dizeller gm 6t45

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lvnt85 L kullanıcısına yanıt
    Eminmisiniz ?
    Nerede okudun hatırlayamadım ama ben aisin diye biliyorum
    Hatta aisin şanzıman yağsız kalınca uyarı vermiyormuş tan aklımda kaldı
    Benim yağlama borusundaki kaçaktan ötürü şanzıman değişmişti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Opel yetkilileri ile görüşen Yetkili Satıcı Opel Arden’den iddianıza yalanlama geldi ama siz hala bu asılsız söylentiyi paylaşmaya devam ediyorsunuz

    Dayanak: YOK Gerekçe:YOK

    Ekim’de Türkiye’de yollarda olacak
    1.5 Dizel Otomatik motor seçeneğiyle sunulabilir denildi

    [Kaynak: Opel Arden]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

    Opel yetkilileri ile görüşen Yetkili Satıcı Opel Arden’den iddianıza yalanlama geldi ama siz hala bu asılsız söylentiyi paylaşmaya devam ediyorsunuz

    Dayanak: YOK Gerekçe:YOK

    Ekim’de Türkiye’de yollarda olacak
    1.5 Dizel Otomatik motor seçeneğiyle sunulabilir denildi

    [Kaynak: Opel Arden]
    Ne yalanlaması birader adam belli değil diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Senin gibi dayanaksız konuşmuyor en azından, senin kaynak nedir ?
  • Adana bayiye ben sordum bizzat adamlar vermiş siparişi bir ay sonra gelecek aynı şekilde diyor..yalan mı söylüyor..delil olmayan şeylere inanmayalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • road warrior kullanıcısına yanıt
    1 ay Sonra ne gelecekmiş ? Fiyatı ne ? Kaç model ? Donanımı ne ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ne fark eder yeni gelen araca 250 bin veren varsa versin bizim araçlar yine fiyat avantajıyla bir şekilde satılır
  • Aynı motorla ayni şanzumanla insignia gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • road warrior kullanıcısına yanıt
    bayi ? teslim tarihi ?
  • Adana onatça şubat sonu mart başı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: road warrior

    Aynı motorla ayni şanzumanla insignia gelecek
    Kardeşim evet aynı motor aynı şanzımanla 2020 modeller gelicek, ama bu gelenler makyajsız kasanın 2020leri yahu. Daha kaç kere soyleyecegim?

    MAKYAJLİ KASA da 1.5 ve 1.6 motorlar komple degisiyor, PEJO motorlarına geçiliyor ama otomatik YOK. PEJONUN motorlarına GM sanzimani ni taktirmiyor PSA. Şimdilik eat8 i de vermiyor. Sıkıntı hakim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

    Senin gibi dayanaksız konuşmuyor en azından, senin kaynak nedir ?
    Kaynak Zıkkımın dibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Güzel kaynak



    Üfürüyorum demenin diğer yolu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antoto antalya bir değişikliğin olmadığını eksisi gibi devam ettiğini söyledi
  • Arkadaşlar geç de olsa araçla alakalı yorumlarımı paylaşmak istiyorum. Zira benim gibi bu forumlardan fikir alarak araç arayan kişilere yardımcı olması adına detaylı şekilde araç satın alma sürecimi ve yeni aracımla olan kısa süredeki artı ve eksi gözlemlerimi anlatmak istiyorum.

    Öncelikle 11 yıldır kullandığım 2008 passat 2.0tdi dsg highline aracımdaki memnuniyetimden ötürü 2019 Eylül ayından bu yana passat elegance 1.5 tsi dsg alma arayışındaydım. Hatta sıfır araç fiyat teklifi alanlar başlığındaki forumdan ismimi hatırlayanlar bilir, neredeyse her ay bir vw grubu araç fiyatları paylaşıyordum.Fakat passat sorduğumda ya bayilerin elinde yoktu, ya tüm araçlar satılmıştı ya da gelecek araçlar sadece beyaz renkti. Bayilere kapora bırakıyım haber verin diyordum bir çok bayi kapora bile kabul etmiyordu. Bir kere beyaz renk passat istemiyordum sonuçta bir çuval para verip filo aracı rengi istememiştim. iki benzinli dsg konusunda aracın kasasına göre çok yakıp yakmama durumu da beni tedirgin ediyordu. üç eski passatım bile ıslak kavrama olmasına rağmen istanbul trafiğinde sapıttığı durumlarda dsg açısından çekincelerimi artırıyordu. Ama herkesin bakışı olan "passat abi en kötü aldığın paraya satarsın" algısı bile başka marka düşündürmemişti. bayilerin bu tok tavrı ve araç olmayışından başka markalara yönelmeme sebep oldu. Aralığın ortası gibi exclusive safir mavi olan bir aracı bulmuştum ve araç passat elegance'a göre oldukça dolu ve daha bana hitap ettiğini düşündüm. Fakat yollarda dolu bir insignia pek görmediğimden olsa gerek hiç dikkatimi çekmemişti. Sonuç olarak bir şekilde insignia sahipleriyle olsun bu forumdan arkadaşlarla olsun fikir alış verişinde bulundum. ve almaya karar verdim.

    Çevremde bir çok kişi "opel abi opele o kadar para mı verilir?" diye soruyordu ve ben de onlara bunları sunan başka araç bul aynı paraya onu hemen alacağım deyince işler değişiyordu.

    Şimdi gel gelelim aracın nasıl olduğuna. eski emektar kasa passat sahibi olduğum için daha çok ona göre kıyaslama yapacağım o yüzden kusura bakmayın :)


    Eksileri:

    1)Almadan önce geçen sene olan 3 güzide özelliğin artık gelmiyor oluşu bi kere baştan beni hayal kırıklığına uğratmıştı.
    *Adaptif Hız Sabitleyici
    *Flexride şasi
    *Ön cam ısıtma

    2)Elektrikli Bagaj. Böyle bir liftback bagajı açılan bir araca ve özellikle ağır bir bagaj kapağına sahip araca nasıl olurda elektrikli açılma konmaz her bagajı açıp kapayışımda şaşırıyorum. AVM girişinde bagajı açan güvenlik arkadaşlar bile bagajı kendi açılacağını zannedip beklediklerine şahit oldum . çünkü araç gerçekten alımlı duruyor.

    3)Aracın ön konsolunda ergonomi anlamında ufak tefek sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Çünkü konsol yüksek ve eşya gözleri derin bu da en basitinden bardaklıklar vitesin önünde olduğu için alıp bırakırken çok derinde ve önde kalıyor bu da ergonomiyi zorlaştırıyor. Bir çok araçta bardaklık vitesin arkasında olmasının sebebi bu yüzden sanırım.Henüz alışamadım zamanla da pek alışacağımı düşünmüyorum çünkü bırakıp alırken tedirgin ediyor beni.

    4)Gözlüklük kısmı önceki senelerde var mıydı bilmiyorum ama tavanda gözlüklük bulunmuyor bunun yanında eski aracımda en sevdiğim kullanışlı göz olan far kumanda altı gözü de olmaması ufak da olsa hayal kırıklığına uğrattı.

    5) Yine eski aracımda olan soğutmalı torpidonun veya herhangi bir eşya gözünün bu araçta olmadığını fark ettim.

    6) Yağmurla karışık çamur-çakıllı asfalttan geçerken davlumbazlara sıçrayan şeylerin sesinin kabin içine duyulması eski aracımda yaşamadığım için alışamadım.

    7)Yolcu koltuğunun yarı manuel olması bu seviyede hoş olmamış. Diğer artıları düşününce Kabul edilebilir ama rakibi olan elegance passatı düşünürsek eksi olarak yazıyorum.

    8)360 derece Kameralarıın görüntü kalitesini beğenmedim daha iyilerini gördüğümü hatırlıyorum.

    9) arka sinyaller de öndekiler gibi havalı bi led olsaymış tadından yenmezmiş.

    10) dikiz aynası çerçevisiyle tam bir 1990lardan geldim diyor adeta, eski aracımın aynası bile daha elegant bi görünümü vardı yeni vw araçları zaten çerçevesiz ayna kullanıyor onlardan bahsetmiyorum.

    11) Direksiyon dönüş çapı sanki passata göre zayıf kalıyor çünkü dar bi otopark çıkışından passatla tek hamlede dönebilirken insigniayla tek seferde dönemedim. Alışamadığımdan ya da insignia daha büyük mü bilmiyorum öyleyse ondan da olabilir.

    Artıları

    1) İnsigniayı rakiplerinden ayıran en harika olayı intellux farları bence. Gerçekten istanbulda o kadar araç farlarının arasında en ufak sinyal lambasının yansıması bile tabelaları aydınlatan yansıma evet benim aracın farları dedirtiyor. Bununla birlikte henüz pek test edemesem de otomatik uzun far olayı zaten mükemmel bir özellik.

    2)Bose ses sistemi işini iyi yapıyor. Bir harman kardon kadar değildir ama çok temiz baslara ve tizlere sahip asla bozulma yapmıyor. Müzik dinlerken arabanın içi bir akustik alana dönüştürüyor.

    3)Yakıt tüketimi konusunda eski aracıma göre hem şehir içinde hem şehir dışında oldukça tatmin etti beni. İstanbul içi yoğun trafik 6.2 gördüm en yüksek. hafif trafikte 5.5 arasında yaktı. henüz rodaj döneminde sayarsak çok iyi değer diye düşünüyorum. Uzun yolda da ortalama 140 civarı geldiğim istanbul-ankara yolunda 5.9 yakmıştı. Eski aracıma göre zaten güzel değerler.

    4) Ortadaki ekranın dokunmatik algılamasını başarılı buldum, aracın çıkış yılındaki dokunmatiklere kıyasla güzel yapmışlar. Arayüz gayet kullanışlı. Manuel kanal volume klima tuşları olması da tam aradığım bir durumdu.

    5) AGR masajlı ön koltuk, Ön koltuklarda soğutma olsun,direksiyon ısıtma, arka koltuklardaki ısıtma, head up display, şerit takip,kablosuz şarj olsun bunlar çok şımartan ve hayat kalitesini artıran özellikler. Eğer başka bir araca geçersem aranacak özellikler diyebilirm

    6) İç döşeme renginin amber olması aracı olduğundan daha iyi gösteriyor.

    Şimdilik aklımda kalanlar bunlar. Böyle bakınca eksileri fazla olan bir değerlendirme gibi oldu ama benim takıldığım konular ergonomi anlamında daha çok. Bana ergonomik gelmeyen yerler bir başkası için ergonomiye önem vermeden de kullanabilir kesinlikle.

    Son olarak şimdilik araçtan çok memnunum herhangi bir trim sesi vs oluşmadı. Her bindiğimde İyi ki başkalarına uyup daha fazla para verip boş bir passat almamışım diyorum.

    Ben gibi araç hakkında özellikle exclusive donanımı merak edip almak isteyen kişiler için umarım faydalı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brifing -- 31 Ocak 2020; 23:36:4 >




  • brifing B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Kazasız, arızasız kullanım dilerim. NAzar değmesin.

    Karşılaştırma için ayrıca teşekkürler.
  • mrb arkadaşlar.suunrooftan ses geliyor.servise baktırdım ama yine ses oluyor.tekrar servise götürecem.başına gelen varsa tavsiyeniz olurmu acaba.teşekkürler
  • merhaba ayni durum bendede var 80i gecince basliyor islik sesleri. servis bi problem yok diyor. cozum onerisi olan varsa iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 model insignia 1.6 136 dizel otomatik insignialar bayilere dagıtılmaya baslandı araclar gemide tahminen 15 güne kalmaz tüm bayilerde arac olacak bilginize

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=141846390

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.